Bαγγέλης Περρής: Η απίστευτη ιστορία που του είπε οδηγός ταξί!

14:59 - 09/05/2020

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρωινό ο Βαγγέλης Περρής,  αποκάλυψε ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο   θεωρεί το πρόσωπο του ΑΝΤ1,  αναφέρθηκε σε πολύ σκληρή κριτική που είχε  δεχτεί  το «ΟΛΑ»  από γνωστή τηλεκριτικό και  διηγήθηκε την καλύτερη ιστορία που έχει ακούσει από οδηγό ταξί! "Περίποτη τηλεοπτική συντάκτρια είχε γράψει για τα βιντεάκια του Όλα πολύ αρνητικά", τόνισε χαρακτηριστικά. Δείτε στο video όσα είπε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Αγαπούλες, τα λεφτά μου πίσω»: Η απίστευτη ιστορία με τον Μάκη Ψωμιάδη στην Καβάλα

Είναι να απορεί κανείς πως δεν έχει γραφτεί μέχρι στιγμής κάποιο βιβλίο για τα έργα και τις μέρες του Μάκη Ψωμιάδη. Για την ακρίβεια, δεν χρειάζεται καν να ασχοληθεί κανείς με το σύνολο της ζωής του «Μάκαρου» για να γράψει ένα ογκωδέστατο βιβλίο. Αρκεί να ασχοληθεί μόνο με μια πτυχή της. Αυτή της ενασχόλησής του […] The post «Αγαπούλες, τα λεφτά μου πίσω»: Η απίστευτη ιστορία με τον Μάκη Ψωμιάδη στην Καβάλα appeared first on Menshouse.gr.

Διαβάστε το στο menshouse.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει