Τραγωδία στο Καρπενήσι: Τοίχος υποχώρησε και καταπλάκωσε εργάτη

15:57 - 11/05/2020

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στον Άγιο Νικόλαο του Δήμου...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καρπενήσι: Τοίχος υποχώρησε και καταπλάκωσε άνδρα (vid & pics)

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (11/05) στον Άγιο Νικόλαο του δήμου Καρπενησίου.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Συναγερμός στο Καρπενήσι: Τοίχος υποχώρησε και καταπλάκωσε εργάτη

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στον Άγιο Νικόλαο του Δήμου Καρπενησίου. Εργάτης που εκτελούσε εργασίες σε σπίτι καταπλακώθηκε από τοίχο διπλανού κτηρίου που υποχώρησε. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση απεγκλωβισμού του από τους πυροσβέστες της Π.Υ. Καρπενησίου, ενώ στον Άγιο Νικόλαο σπεύδουν και άνδρες... The post Συναγερμός στο Καρπενήσι: Τοίχος υποχώρησε και καταπλάκωσε εργάτη appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Καρπενήσι: Τοίχος υποχώρησε και καταπλάκωσε εργάτη

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στον Άγιο Νικόλαο του Δήμου Καρπενησίου. Εργάτης που εκτελούσε εργασίες σε σπίτι καταπλακώθηκε από τοίχο διπλανού κτηρίου που υποχώρησε. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση απεγκλωβισμού του από τους πυροσβέστες της Π.Υ. Καρπενησίου, ενώ στον Άγιο Νικόλαο

Διαβάστε το στο madata.gr

Τραγωδία στην Ευρυτανία. Τοίχος υποχώρησε και καταπλάκωσε εργάτη. (BINTEO & EIKONA)

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στον Άγιο Νικόλαο του δήμου Καρπενησίου. Εργάτης που εκτελούσε εργασίες σε σπίτι, καταπλακώθηκε από τοίχο διπλανού κτηρίου που υποχώρησε. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση απεγκλωβισμού του από τους πυροσβέστες της Π.Υ. Καρπενησίου, ενώ στον Άγιο Νικόλαο σπεύδουν και άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ.

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Τραγωδία στην Ευρυτανία. Τοίχος υποχώρησε και καταπλάκωσε εργάτη. (BINTEO & EIKONA)

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στον Άγιο Νικόλαο του δήμου Καρπενησίου. Εργάτης που εκτελούσε εργασίες σε σπίτι, καταπλακώθηκε από τοίχο διπλανού κτηρίου που υποχώρησε. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση απεγκλωβισμού του από τους πυροσβέστες της Π.Υ. Καρπενησίου, ενώ στον Άγιο Νικόλαο σπεύδουν και άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ. (πληροφορίες απο το makeleio) > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τραγωδία στην Ευρυτανία. Τοίχος υποχώρησε και καταπλάκωσε εργάτη. (BINTEO & EIKONA)

Διαβάστε το στο spoilers

Τραγωδία στο Καρπενήσι! Νεκρός ο 60χρονος που καταπλακώθηκε από τοίχο (pics)

Tο κακό έγινε το μεσημέρι. Την ώρα που ο άτυχος εργάτης δούλευε σε σπίτι της περιοχής καταπλακώθηκε! Κάποια στιγμή κατέρρευσε ο τοίχος του διπλανού κτιρίου με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του. Λίγο μετά τις 14.30 το σώμα του άτυχου άνδρα βγήκε μέσα από τα χαλάσματα ωστόσο στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο γιος του θύματος, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.   Πηγή: lamianow

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο