Μεγάλη ποικιλία σε Wearables και True Wireless αξεσουάρ με δώρο αξεσουάρ γυμναστικής αξίας έως 50€!

14:34 - 14/05/2020

Το  Vodafone eShop, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να ανακαλύψουν  μία μεγάλη ποικιλία από Wearables και True Wireless αξεσουάρ για να διαλέξουν αυτό που τους ταιριάζει και να αποκτήσουν τον καλύτερο σύμμαχο για τις αθλητικές τους δραστηριότητες, ενώ παράλληλα θα αποκτήσουν δώρα αξεσουάρ γυμναστικής αξίας έως 50€. Έτσι, όλοι μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια ... The post Μεγάλη ποικιλία σε Wearables και True Wireless αξεσουάρ με δώρο αξεσουάρ γυμναστικής αξίας έως 50€! appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Vodafone eShop: Μεγάλη ποικιλία σε Wearables και True Wireless αξεσουάρ

Advertorial  Το Vodafone eShop, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να ανακαλύψουν μία μεγάλη ποικιλία από Wearables και True Wireless αξεσουάρ για να διαλέξουν αυτό που τους ταιριάζει και να αποκτήσουν τον καλύτερο σύμμαχο για τις αθλητικές τους δραστηριότητες, ενώ παράλληλα θα αποκτήσουν δώρα αξεσουάρ γυμναστικής αξίας έως 50€. Έτσι, όλοι μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία Wearables και True Wireless, στο χρώμα και το υλικό της επιλογής τους ανάμεσα από κορυφαία brands όπως Apple, Beats, Samsung, Huawei, Xiaomi, Celly και Riversong προκειμένου να αποκτήσουν αυτό που καλύπτει τις ανάγκες τους και ταιριάζει στο στιλ τους, ενώ γυμνάζονται. Ταυτόχρονα, η Vodafone, με αγορά των παρακάτω Wea

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας: Πραγματοποιήθηκε άσκηση ετοιμότητας στον χώρο του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας (βίντεο + φωτογραφίες)

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Αμυνταίου, Μίγκου Θωμά

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Επιμελητηρίων Γ. Βουτσινάς για το θάνατο του Μ. Χαραλαμπίδη

1η Συνάντηση Συμβουλευτικής Γονέων του Γυμνασίου Κρόκου

O Βασίλης Πρατσινάκης στο ‘Τέλος του Κόσμου», στην Πτολεμαΐδα, σήμερα το βράδυ

Μεγάλη προσέλευση νέων Εθελοντών Αιμοδοτών στην Ημέρα Αιμοδοσίας της Θρακικής Εστίας Εορδαίας! (ρεπορτάζ της Κούλας Πουλασιχίδου)