Ομελέτα με αγκινάρες και πατάτες τηγανητές
15:31 - 29/05/2020
Μερίδες: 4 Χρόνος προετοιμασίας: 10΄ Χρόνος μαγειρέματος: 50΄ Υλικά 4 αγκινάρες, 4 πατάτες κανονικού μεγέθους, 3 αυγά, ελαιόλαδο για τηγάνισμα, αλάτι, πιπέρι, 200 γραμμάρια αλεύρι. Εκτέλεση Καθαρίζουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια τις αγκινάρες. Τις ζεματάμε σε βραστό νερό με λεμόνι για 3΄. Αποσύρουμε και τις στραγγίζουμε χωρίς να τις σπάσουμε. Σε ένα ταψί αναμειγνύουμε […]
Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr