Πώς θα γίνει η σταδιακή άρση των περιορισμών στις πτήσεις προς Ελλάδα - Τι αλλάζει με τα τεστ

00:00 - 31/05/2020

Με ανακοίνωσή του με τίτλο «η Ελλάδα καλωσορίζει τον κόσμο», το υπουργείο ενημερώνει για τις φάσεις σταδιακής άρσης των περιορισμών στα σύνορα και τις πτήσεις

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πώς θα γίνεται η υποδοχή των ξένων τουριστών στην Ελλάδα – Όλοι οι κανόνες

Τους όρους υποδοχής των ξένων τουριστών στην Ελλάδα περιγράφει ο υπουργός Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρης, εν όψει της επανέναρξης των πτήσεων εξωτερικού από την 15η Ιουνίου. Οι ελληνικές αρχές εστιάζουν στα αεροδρόμια προέλευσης των εισερχόμενων τουριστών, ανεξαρτήτως της εθνικότητάς τους. Σε υποχρεωτικό έλεγχο και καραντίνα θα υποβάλλονται όσοι ταξιδιώτες αναχωρούν από... The post Πώς θα γίνεται η υποδοχή των ξένων τουριστών στην Ελλάδα – Όλοι οι κανόνες appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

ΥΠΕΞ: Διευκρινίσεις για τη σταδιακή άρση των περιορισμών στις πτήσεις

Διευκρινίσεις όσον αφορά το πώς θα πραγματοποιούνται οι διεθνείς πτήσεις με προορισμό τη χώρα μας και τι αλλάζει από τις 15 Ιουνίου που ξεκινά η σταδιακή άρση των εξωτερικών περιορισμών στα σύνορα και επανεκκινεί επίσημα ο τουρισμός, εξέδωσε το Υπουργείο Εξωτερικών. Με ανακοίνωσή του με τίτλο “η Ελλάδα καλωσορίζει τον κόσμο”, το υπουργείο ενημερώνει για […] The post ΥΠΕΞ: Διευκρινίσεις για τη σταδιακή άρση των περιορισμών στις πτήσεις appeared first on Πτήση & Διάστημα.

Διαβάστε το στο ptisidiastima.com

Διευκρινίσεις για την σταδιακή άρση των περιορισμών στα σύνορα και τις πτήσεις

Το υπουργείο Εξωτερικών ενημερώνει για τις φάσεις σταδιακής άρσης των περιορισμών στα σύνορα και τις πτήσεις και δίνει απαντήσεις σε ένα ερωτηματολόγιο The post Διευκρινίσεις για την σταδιακή άρση των περιορισμών στα σύνορα και τις πτήσεις appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Διευκρινίσεις από το ΥΠΕΞ για τη σταδιακή άρση των περιορισμών στις πτήσεις

Διευκρινίσεις όσον αφορά το πώς θα πραγματοποιούνται οι διεθνείς πτήσεις με προορισμό τη χώρα μας και τι αλλάζει από τις 15 Ιουνίου που ξεκινά η σταδιακή άρση των εξωτερικών περιορισμών στα σύνορα και επανεκκινεί επίσημα ο τουρισμός, εξέδωσε το Υπουργείο [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

Υπουργοί με… προεκλογικό «φύλλο πορείας» για τις περιφέρειες

Ζητούν πυραύλους από την Ελλάδα – Πιέσεις στο παρασκήνιο από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Κόστος στέγασης: Ακριβότερο στην Ελλάδα από ό,τι στη Γερμανία

Αλλαγή πλεύσης και μέσω Αιγαίου

Με νέα πλατφόρμα απογειώνει την αγοραστική εμπειρία

Ευρώπη, η ταχύτερα θερμαινόμενη ήπειρος