Συλλήψεις για ναρκωτικά σε χωριά του Αγρινίου

08:38 - 06/06/2020

Δύο συλλήψεις σημειώθηκαν, χθες από την ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου για ναρκωτικά. Κατόπιν ελέγχων που διενήργησαν οι αστυνομικοί, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, προχώρησαν στις συλλήψεις ενός 45χρονου και ενός 30χρονου σε περιοχές πέριξ του Αγρινίου. Στην πρώτη περίπτωση, περί τις 22:30, ο άνδρας διαπιστώθηκε να κατέχει πέντε ανισοβαρείς συσκευασίες με 17,4 γρ. της ναρκωτικής ... The post Συλλήψεις για ναρκωτικά σε χωριά του Αγρινίου appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δύο συλλήψεις για χασίς σε χωριά του Αγρινίου

AgrinioPress Δύο συλλήψεις για χασίς σε χωριά του Αγρινίου Δύο συλλήψεις σημειώθηκαν, χθες από την ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου για ναρκωτικά. Κατόπιν ελέγχων που διενήργησαν οι αστυνομικοί, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, προχώρησαν στις συλλήψεις ενός 45χρονου και ενός 30χρονου σε περιοχές πέριξ του Αγρινίου. Στην πρώτη περίπτωση, περί τις 22:30, ο άνδρας διαπιστώθηκε να κατέχει πέντε ανισοβαρείς συσκευασίες με 17,4 γρ. της ναρκωτικής … Δύο συλλήψεις για χασίς σε χωριά του Αγρινίου AgrinioPress

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Ακατάλληλο για πόση το νερό σε χωριά της Φαρκαδόνας

Παραμένει το σοβαρό πρόβλημα στην υδροδότηση των νοικοκυριών. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΦ: “Η ΔΕΥΑ Φαρκαδόνας σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή, μετά τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών στα χωριά του δήμου μας (Φαρκαδόνα, Οιχαλία, Πετρωτό, Ζάρκο και Κρήνη) έκρινε ακατάλληλο το νερό από το μεσημέρι της Πέμπτης (4/6) λόγω των αυξημένων κολοβακτηριδίων έπειτα των προσφάτων … Συνεχίστε την ανάγνωση του "Ακατάλληλο για πόση το νερό σε χωριά της Φαρκαδόνας"

Διαβάστε το στο trikalavoice.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agrinionews.gr

Παράπονα για τα χόρτα στη νησίδα- περιορισμένη ορατότητα για τους οδηγούς στο 1ο χλμ της Ε.Ο.Αγρινίου – Θέρμου

Β’ ΕΛΜΕ: μεγάλη αποχή, νίκη Συμμαχίας, ΔΑΚΕ σε ελεύθερη πτώση

Παγκόσμια εβδομάδα ανοσοποίησης – Δράση στο ΚΔΑΠ Κανδήλας

Το 1ο ΕΠΑΛ Μεσολογγίου στις «Μαθηματικές Προ(σ)κλήσεις στον 21ο αιώνα»

«Της άνοιξης και της Λαμπρής» – Κέρδισε τις εντυπώσεις η εκδήλωση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης Αγρινίου

Θέρμο: «Έφυγε» ο Λάμπρος Λόης, μια εμβληματική μορφή…