Ύμνοι από την Κίνα για τα ρωσικά Su-57: «Χρησιμοποιεί τεχνολογίες μαχητικού 6ης γενιάς»

07:22 - 07/06/2020

Κινέζος ειδικός εγκωμιάζει τις δυνατότητες του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους πέμπτης γενιάς Su-57, λέγοντας πως στην ουσία είναι έκτης γενιάς. The post Ύμνοι από την Κίνα για τα ρωσικά Su-57: «Χρησιμοποιεί τεχνολογίες μαχητικού 6ης γενιάς» appeared first on OnAlert.

Διαβάστε Περισσότερα στο onalert.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ύμνοι από την Κίνα για τα ρωσικά Su-57: “Χρησιμοποιεί τεχνολογίες μαχητικού 6ης γενιάς”

Κινέζος ειδικός εγκωμιάζει τις δυνατότητες του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους πέμπτης γενιάς Su-57, λέγοντας πως στην ουσία είναι έκτης γενιάς. Εγκωμιαστικά σχόλια για το ρωσικό μαχητικό ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ύμνοι από την Κίνα για τα ρωσικά Su-57: “Χρησιμοποιεί τεχνολογίες μαχητικού 6ης γενιάς” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Εγκώμιο των Κινέζων για το ρωσικό Su-57: «Διαθέτει ικανότητες μαχητικών έκτης γενιάς»!

Εγκώμιο για τις δυνατότητες του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους πέμπτης γενιάς Su-57 πλέκει Κινέζος ειδικός στο Sohu, υποστηρίζοντας πως στην ουσία είναι έκτης γενιάς. Σχολίασε επίσης πως η Ρωσία έχει σημειώσει «σημαντική πρόοδο», καθώς το Su-57 που ανήκει στην πέμπτη γενιά αεροσκαφών, διαθέτει ικανότητες αεροσκαφών έκτης γενιάς. Το εν λόγω ρωσικό αεροσκάφος, το οποίο έχει τη δυνατότητα […] Το άρθρο Εγκώμιο των Κινέζων για το ρωσικό Su-57: «Διαθέτει ικανότητες μαχητικών έκτης γενιάς»! εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Διθυραμβικοί οι Κινέζοι για τα ρωσικά Su-57: «Χρησιμοποιεί τεχνολογίες μαχητικού 6ης γενιάς»

Εγκωμιαστικά σχόλια για το ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος Su-57 εξέφρασε Κινέζος ειδικός μιλώντας στο μέσο Sohu, σημειώνοντας πως η Ρωσία έχει σημειώσει «σημαντική πρόοδο», καθώς το Su-57 που ανήκει στην πέμπτη γενιά αεροσκαφών, διαθέτει ικανότητες αεροσκαφών έκτης γενιάς. Νωρίτερα τον Μάιο, το νέο ρωσικό αεροσκάφος, το οποίο έχει τη δυνατότητα καταστροφής όλων των τύπων στόχων, σε αέρα, έδαφος και θάλασσα, πέρασε με επιτυχία όλες τις δοκιμές. Ο Κινέζος ειδικός υπογράμμισε την πιθανότητα για εφαρμογή μη επανδρωμένης πτήσης και δυνατοτήτων μάχης με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης. Η τεχνολογία που έχει εφαρμοστεί στο Su-57, του επιτρέπει να μεταφέρει το μέγιστο φορτίο, με τον μόνο περιορισμό να έρχετα

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ύμνοι από την Κίνα για τα ρωσικά Su-57: «Χρησιμοποιεί τεχνολογίες μαχητικού 6ης γενιάς»

Kινέζος ειδικός εγκωμιάζει τις δυνατότητες του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους πέμπτης γενιάς Su-57, λέγοντας πως στην ουσία είναι έκτης γενιάς. Εγκωμιαστικά σχόλια για το ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος Su-57 εξέφρασε Κινέζος ειδικός μιλώντας στο μέσο Sohu, σημειώνοντας πως η Ρωσία έχει σημειώσει «σημαντική πρόοδο», καθώς το Su-57 που ανήκει στην πέμπτη γενιά αεροσκαφών, διαθέτει ικανότητες αεροσκαφών έκτης γενιάς. Νωρίτερα τον Μάιο, το νέο ρωσικό αεροσκάφος, το οποίο έχει τη δυνατότητα καταστροφής όλων των τύπων στόχων, σε αέρα, έδαφος και θάλασσα, πέρασε με επιτυχία όλες τις δοκιμές. Ο Κινέζος ειδικός υπογράμμισε την πιθανότητα για εφαρμογή μη επανδρωμένης πτήσης και δυνατοτήτων μάχης με τη βοήθεια

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onalert.gr

Πολωνία: «Κόντρα» ανάμεσα σε Ντούντα και Τούσκ για την ένταξη της χώρας στο European Sky Shield Initiative

Λιβανός: Ανώτερος διοικητής της Χεζμπολάχ σκοτώθηκε από ισραηλινό πλήγμα [vid]

Νίκος Δένδιας: Επίσκεψη ΥΕΘΑ στη Σχολή Εθνικής Άμυνας [pics]

IDF: Τι συνέβαινε στο υπόγειο αρχηγείο του ισραηλινού στρατού την ώρα της επίθεσης από το Ιράν [vid]

Πόλεμος στην Ουκρανία: Γιατί η Ρωσία προσπαθεί να καταλάβει το Τσάσιβ Γιαρ;

F-16: Η Αργεντινή ανακοίνωσε την απόκτηση 24 μαχητικών από τη Δανία