Παπαγγελόπουλος: Η προθεσμία απολογίας που μου δίνουν είναι καταπάτηση των δικαιωμάτων μου

17:54 - 09/06/2020

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος επανέρχεται στο θέμα της προθεσμίας 10 ημερών που έλαβε από την προανακριτική επιτροπή προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του. Σε σημερινή του δήλωση και κάνει λόγο για παραβίαση του Συντάγματος και συνεχείς παρανομίες εις βάρος του. «Οι συνεχείς παρανομίες σε βάρος μου δεν ωφέλησαν σε τίποτα τους συκοφάντες σκευωρούς κατηγόρους μου. Eννέα μήνες παράνομων ερευνών, 200.000 σελίδες δικογραφία και κανένα απολύτως στοιχείο σε βάρος μου. Αντιθέτως στη δικογραφία υπάρχουν εκατοντάδες αδιάσειστα στοιχεία της αθωότητάς μου. Αυτά θέλουν να κρύψουν οι κατήγοροί μου. Αυτά θέλουν να με εμποδίσουν να αποκαλύψω. Μου έδωσαν προθεσμία 10 ημ

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δ. Παπαγγελόπουλος: «Πρωτοφανή αυταρχική καταπάτηση των στοιχειωδών δικαιωμάτων μου»

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, κάνει λόγο για αυταρχική καταπάτηση των δικαιωμάτων του, καλώντας ταυτόχρονα τους πολίτες να αντιδράσουν.  Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος ερευνάται από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής για διάπραξη αδικημάτων και μεταξύ άλλων για τους χειρισμούς στην υπόθεση Novartis. Με νέα του δήλωση σήμερα, Τρίτη, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος καταγγέλλει ότι πρόκειται για σκευωρία και συκοφαντία σε βάρος του, ενώ τονίζει ότι είναι αθώος. Επιπλέον, αναφέρει ότι τη δεκαήμερη προθεσμία που του έδωσαν για να μελετήσει τη δικογραφία. «Εννέα μήνες παράνομων ερευνών, 200.000 σελίδες δικογραφία και κανένα απολύτως στοιχείο σε βάρος μου. Αν

Διαβάστε το στο pronews.gr

Παπαγγελόπουλος: «Η προθεσμία απολογίας που μου δίνουν είναι καταπάτηση των δικαιωμάτων μου»

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος επανέρχεται στο θέμα της προθεσμίας 10 ημερών που έλαβε από την προανακριτική επιτροπή προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.«Οι συνεχείς παρανομίες σε βάρος μου δεν ωφέλησαν σε τίποτα τους συκοφάντες σκευωρούς κατηγόρους [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο