#Κατερίνα Καινούργιου

Στο πλευρό του Δημήτρη Παπανώτα η Κατερίνα Καινούργιου: Λάθος η τοποθέτηση Πανόπουλου

sportime.gr
Τι ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια! Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
02:47 25/04/2024

Ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου – «Έπρεπε να κάνει ghosting» λέει ο Ετεοκλής Παύλου

Newsbeast.gr
Γιώργος Λιάγκας και Κατερίνα Καινούργιου αντάλλαξαν γραπτά μηνύματα με κολακευτικά σχόλια για τις επιδόσεις των εκπομπών τους και την αποκάλυψη έκανε η ίδια η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα». Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου στην συνέχεια έδωσε το δικό της ρεπορτάζ για την επαγγελματική πρόταση που φέρεται να έχει δεχθεί ο παρουσιαστής. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, ο Γιώργος Λιάγκας δέχθηκε πρόταση από το Mega να μετακομίσει στη θέση της Ελένης Μενεγάκη μετά την αποχώρησή της τελευταίας. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, διέψευσε ο Γιώργος Λιάγκας λίγη ώρα αργότερα μετά την αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου. Τον διάλογο που είχαν οι δύο παρουσιάστες σχολίασαν ο Ετε
23:05 24/04/2024

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου χόρεψε στο πλατό της θυμηθήκαμε μια παλαιότερη δήλωσή της

queen.gr
Η Κατερίνα Καινούργιου δοκίμασε να διασχίσει το πλατό της εκπομπής της, όπως η Μαρίνα Σάττι θα διασχίσει τη σκηνή της Eurovision.Περισσότερα...
17:17 24/04/2024

Κατερίνα Καινούργιου – Γιώργος Λιάγκας: Τα μηνύματα που αντάλλαξαν για τα νούμερα τηλεθέασης

tlife.gr
Μια αποκάλυψη για την επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα, μέσω μηνυμάτων, πριν λίγο καιρό, To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου – Γιώργος Λιάγκας: Τα μηνύματα που αντάλλαξαν για τα νούμερα τηλεθέασης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 24/04/2024

Ετεοκλής Παύλου για Κατερίνα Καινούργιου – Γιώργο Λιάγκα: «Έπρεπε να της κάνει ghosting και να την αφήσει στο διαβάστηκε»

tlife.gr
Τον χθεσινό διάλογο του Γιώργου Λιάγκα με την Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από τις εκπομπές τους με To άρθρο Ετεοκλής Παύλου για Κατερίνα Καινούργιου – Γιώργο Λιάγκα: «Έπρεπε να της κάνει ghosting και να την αφήσει στο διαβάστηκε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 24/04/2024

Τον ξεμπρόστιασε η Κατερίνα Καινούργιου: “Για ποιο λόγο μου στέλνει μηνύματα ο Γιώργος Λιάγκας;”

Newside.gr
Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Γιώργο Λιάγκα και τη σχέση που έχουν. Ο διάλογος τους Η παρουσιάστρια ανέφερε πως πριν λίγες ημέρες αντάλλαξαν κάποια μηνύματα με αφορμή τα νούμερα τηλεθέασης και δεν δίστασε να αποκαλύψει και το περιεχόμενό τους. Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Super [...] Το άρθρο Τον ξεμπρόστιασε η Κατερίνα Καινούργιου: “Για ποιο λόγο μου στέλνει μηνύματα ο Γιώργος Λιάγκας;” εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
00:00 24/04/2024

Κατερίνα Καινούργιου για Ελεονώρα Μελέτη: «Αν δείτε τι σχόλια δέχεται, θα πάθετε σοκ»

tlife.gr
Στα όσα έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στην ανάρτησή της για τις χυδαίες επιθέσεις που δέχεται μίλησε To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου για Ελεονώρα Μελέτη: «Αν δείτε τι σχόλια δέχεται, θα πάθετε σοκ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 23/04/2024

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη της πρότασης στον Λιάγκα για τη θέση της Μενεγάκη και η on air αντίδρασή του

tlife.gr
Έναν διάλογο μέσω των εκπομπών τους είχαν την Τρίτη 23/4 η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη της πρότασης στον Λιάγκα για τη θέση της Μενεγάκη και η on air αντίδρασή του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 23/04/2024

Καινούργιου σε Λιάγκα: Το μήνυμα για τα νούμερα τηλεθέασης

youfly.com
Το μήνυμα που έστειλε η Κατερίνα Καινούργιου στον Γιώργο Λιάγκα για τα νούμερα τηλεθέασης, μοιράστηκε η ίδια, μέσα από την εκπομπή της. The post Καινούργιου σε Λιάγκα: Το μήνυμα για τα νούμερα τηλεθέασης appeared first on Youfly.
13:58 23/04/2024

Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Παπανώτα: «Δε μου αρέσει ο πόλεμος στο πρόσωπό του, πέσανε όλοι να τον φάνε»

tlife.gr
Τη δική της άποψη για τις «επιθέσεις» που δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο Δημήτρης Παπανώτας, εξέφρασε To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Παπανώτα: «Δε μου αρέσει ο πόλεμος στο πρόσωπό του, πέσανε όλοι να τον φάνε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 23/04/2024

Κατερίνα Καινούργιου: «Αν δείτε τι σχόλια που δέχεται η Ελεονώρα Μελέτη θα πάθετε σοκ»

instyle.gr
Η Κατερίνα Καινούργιου στη σημερινή της εκπομπή έκανε αναφορά στα απαράδεκτα σχόλια που δέχεται η Ελεονώρα Μελέτη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της με τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές. Όπως είναι γνωστό η παρουσιάστρια του Mega ξέσπασε με ανάρτηση που έκανε στο Instagram την Κυριακή και υπογράμμισε ότι δεν φοβάται τίποτα και κανέναν. «Κατανοώ 100% το […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Αν δείτε τι σχόλια που δέχεται η Ελεονώρα Μελέτη θα πάθετε σοκ» appeared first on InStyle.
16:48 22/04/2024

Κατερίνα Καινούργιου-Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποζάρουν αγκαλιασμένες σε βραδινή έξοδο

thecaller.gr
Αγκαλιασμένες και χαμογελαστές πόζαραν η Κατερίνα Καινούργιου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσαν στα social media. Αγκαλιασμένες και χαμογελαστές πόζαραν η Κατερίνα Καινούργιου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσαν στα social media. Οι δυο παρουσιάστριες του Alpha βρέθηκαν στο ίδιο event γνωστής εταιρείας κοσμημάτων και δεν έχασαν την ευκαιρία να πουν τα νέα τους αλλά και να βγάλουν μια κοινή φωτογραφία την οποία δημοσίευσαν στα social media. Η […]
00:00 19/04/2024

Μαρίνα Βερνίκου: «Δεν χρειάζεται προξενιό η Καινούργιου, την κυνηγούν πάρα πολλοί»

paraskhnio.gr
Σε φιλανθρωπική βραδιά βρέθηκαν χθες βράδυ η Κατερίνα Καινούργιου και η Μαρίνα Βερνίκου. Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις στις κάμερες με τη γνωστή φωτογράφο να μιλά για τη φιλία τους. Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Μαρίνα Βερνίκου: «Δεν χρειάζεται προξενιό η Καινούργιου, την κυνηγούν πάρα πολλοί» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
22:28 16/04/2024

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Κατερίνα Καινούργιου – Δανάη Μπάρκα: «Δεν ήταν φίλες, δεν ήταν σωστό αυτό που έγινε»

tlife.gr
Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη την Τρίτη 16/4 επέστρεψε με νέο βίντεο μέσα από τη διαδικτυακή εκπομπή της To άρθρο Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Κατερίνα Καινούργιου – Δανάη Μπάρκα: «Δεν ήταν φίλες, δεν ήταν σωστό αυτό που έγινε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 16/04/2024

Το αποκαλυπτικό “ατύχημα” της Κατερίνας Καινούργιου on air: «Ντρέπομαι πάρα πολύ»

govastileto.gr
Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας εμφανίστηκε στην εκπομπή της με ένα μαύρο μακρύ φόρεμα, το οποίο διαφάνιζε και δέχτηκε κάποια μηνύματα για το φόρεμά της και μετά τις διαφημίσεις θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τους τηλεθεατές. «Παιδιά με συγχωρείτε. Ευχαριστώ που με προστατεύσατε. Είχα ένα θέμα με το ρούχο μου. Ντρέπομαι πάρα πολύ […]
13:00 15/04/2024

Κατερίνα Καινούργιου: "Δεν είμαι χαζή, καμιά φορά την κάνω" – Η ατάκα όλο νόημα μετά την on air διαφωνία

Παραπολιτικά
Αιτία της ατάκας που πέταξε σήμερα το πρωί η Κατερίνα Καινούργιου από την εκπομπή της, ήταν το σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη, και η διαφωνία που είχε με τον Δημήτρη Σούρα - Δείτε το βίντεο με τον έντονο διάλογο
13:00 15/04/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Κατερίνα Καινούργιου: «Δε ξέρω τι εμμονή έχει μαζί μου»

tlife.gr
Την υποψηφιότητα του Δημήτρη Παπανώτα στις Ευρωεκλογές σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής To άρθρο Λάμπρος Κωνσταντάρας για Κατερίνα Καινούργιου: «Δε ξέρω τι εμμονή έχει μαζί μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 13/04/2024

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αν δεν είχα τον Ίαν Στρατή coach, θα ήθελα τη Ζωή Παπαδοπούλου»

happytv.gr
Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ίαν Στρατής και μίλησαν για τη συμμετοχή τους στο J2US. Η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ποιον θα ήθελε για coach αν δεν είχε τον Ίαν Στρατή. «Τη Ζωή Παπαδοπούλου. Φωνάρα. Η Ζωή για μένα είναι.. δεν έχω λόγια ακριβώς […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αν δεν είχα τον Ίαν Στρατή coach, θα ήθελα τη Ζωή Παπαδοπούλου»
12:37 12/04/2024

Κατερίνα Καινούργιου για Κασσελάκη: «Με απογοήτευσε αυτό που είδα, για ποιο λόγο να δηλώσει την τεράστια αξία του σπιτιού;»

zappit.gr
Το σπίτι του στον Νίκο Ευαγγελάτο άνοιξε ο Στέφανος Κασσελάκης παραχωρώντας συνέντευξη από το εσωτερικό του. Η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε […] The post Κατερίνα Καινούργιου για Κασσελάκη: «Με απογοήτευσε αυτό που είδα, για ποιο λόγο να δηλώσει την τεράστια αξία του σπιτιού;» appeared first on Zappit.
12:00 12/04/2024

Κατερίνα Καινούργιου: «Κοιμήθηκα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ξύπνησα με Γιώργο Αυτιά»

neolaia.gr
Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στο μήνυμα που δέχτηκε από τον Γιώργο Αυτιά με αφορμή τη συνάντησή του με τον Γιώργο Παπαδάκη, λίγο πριν υποδεχτεί τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο πλατό της εκπομπής της.
13:46 11/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load