#Σταματίνα Τσιμτσιλή

Κωνσταντάρας: «Τώρα το θυμήθηκε η Σταματίνα ότι ο Παπανώτας ήταν προσβλητικός;»

thecaller.gr
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε το δικό του σχόλιο για τον πρωινό διάλογο που είχαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δημήτρης Παπανώτας.Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε το δικό του σχόλιο για τον πρωινό διάλογο που είχαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δημήτρης Παπανώτας.Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ καυτηρίασε τη στάση που κράτησε η οικοδέσποινα του Happy Day απέναντι στα σχόλια του συνεργάτης της προς τη Μπέττυ Μαγγίρα. «Για μένα έκανες κι εσύ επικοινωνιακά λάθη σε αυτή την […]
05:11 24/04/2024

Δημήτρης Παπανώτας: «Καρφί» από την Σταματίνα Τσιμτσιλή – Πρόσβαλες την Μπέττυ Μαγγίρα

sportime.gr
Ο Δημήτρης Παπανώτας είδε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να τον «σφάζει» με το γάντι - Τι είπε για τη Μπέττυ Μαγγίρα Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
15:47 23/04/2024

Θερμή υποδοχή του Δημήτρη Παπανώτα στην εκπομπη της Σταματίνας Τσιμτσιλή: Κάτσε εδώ που περνάς ωραία και σ’ αγαπάνε, σε προσέχουν

olympia.gr
Επέστρεψε ο Δημήτρης Παπανώτας στα παλιά του τηλεοπτικά λημέρια μετά την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να τεθεί εκτός του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ. «Δημητράκη, καλώς μας ήρθες!» τον υποδέχτηκαν λέγοντας οι συνεργάτες του στην εκπομπή Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέχισε λέγοντας «το δεύτερο αγροτικό. Έχεις καταλάβει ότι όποτε φεύγεις δεν σε πάει καλά, κάτσε στα […] Θερμή υποδοχή του Δημήτρη Παπανώτα στην εκπομπη της Σταματίνας Τσιμτσιλή: Κάτσε εδώ που περνάς ωραία και σ’ αγαπάνε, σε προσέχουν - olympia
11:28 22/04/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η απώλεια του πατέρα της και η τρυφερή εξομολόγηση για τον Θέμη Σοφό

tlife.gr
Tα τελευταία δέκα χρόνια η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας λέει καθημερινά τη δική της καλημέρα. Με αφορμή To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η απώλεια του πατέρα της και η τρυφερή εξομολόγηση για τον Θέμη Σοφό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 20/04/2024

Απασφάλισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Τους ανθρώπους μας τους στηρίζουμε όταν όλοι τους χτυπάνε»

tlife.gr
Ο Δημήτρης Παπανώτας επέστρεψε στο πλατό του Happy Day, αυτή τη φορά σε μια συζήτηση με To άρθρο Απασφάλισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Τους ανθρώπους μας τους στηρίζουμε όταν όλοι τους χτυπάνε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 19/04/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Έλλη Στάη: «Έπαθα σοκ με την ηλικία της»

tlife.gr
Απόσπασμα από τις δηλώσεις της δηλώσεις της Έλλης Στάη στον Σταύρο Θεοδωράκη και στους «Πρωταγωνιστές» πρόβαλε To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή για Έλλη Στάη: «Έπαθα σοκ με την ηλικία της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 19/04/2024

Τσιμτσιλή για Παπανώτα: «Έγινε θέμα συζήτησης γιατί…»

youfly.com
Την είδηση πως ο Δημήτρης Παπανώτας διαγράφεται από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σχολίασε σήμερα στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή. The post Τσιμτσιλή για Παπανώτα: «Έγινε θέμα συζήτησης γιατί…» appeared first on Youfly.
08:58 19/04/2024

Κατερίνα Καινούργιου-Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποζάρουν αγκαλιασμένες σε βραδινή έξοδο

thecaller.gr
Αγκαλιασμένες και χαμογελαστές πόζαραν η Κατερίνα Καινούργιου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσαν στα social media. Αγκαλιασμένες και χαμογελαστές πόζαραν η Κατερίνα Καινούργιου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσαν στα social media. Οι δυο παρουσιάστριες του Alpha βρέθηκαν στο ίδιο event γνωστής εταιρείας κοσμημάτων και δεν έχασαν την ευκαιρία να πουν τα νέα τους αλλά και να βγάλουν μια κοινή φωτογραφία την οποία δημοσίευσαν στα social media. Η […]
00:00 19/04/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Εριέττα Κούρκουλου: «Όλες οι γυναίκες που ζούμε το πένθος της αποβολής κάνουμε τις ίδιες σκέψεις»

tlife.gr
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε το πρωί της Πέμπτης μέσα από το Happy Day τη συγκλονιστική εξομολόγηση To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή για Εριέττα Κούρκουλου: «Όλες οι γυναίκες που ζούμε το πένθος της αποβολής κάνουμε τις ίδιες σκέψεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 18/04/2024

Δημήτρης Παπανώτας: Αποχώρησε την ώρα της στήλης του Βερύκιου – Όλα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

zappit.gr
Εκτός αέρα την ώρα της στήλης του Δήμου Βερύκιου στο Happy Day θα βρίσκεται πλέον ο Δημήτρης Παπανώτας. Λόγω της […] The post Δημήτρης Παπανώτας: Αποχώρησε την ώρα της στήλης του Βερύκιου – Όλα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή appeared first on Zappit.
10:00 17/04/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σούπερ Κική: «Αυτό είναι το πιο χοντρό που είπε για τον Λιάγκα, δεν αμφισβητείς τον ανδρισμό κάποιου για πλάκα»

tlife.gr
Απόσπασμα από το νέο βίντεο της Σουπερ Κικής στο youtube με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη προβλήθηκε στο To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σούπερ Κική: «Αυτό είναι το πιο χοντρό που είπε για τον Λιάγκα, δεν αμφισβητείς τον ανδρισμό κάποιου για πλάκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 17/04/2024

Τσιμτσιλή σε Μαρτάκη: «Ο Φραγκολιάς είχε τον φόβο ότι αν ποτέ έφευγε, θα τον αντικαθιστούσαμε με σένα»

thecaller.gr
Με «απουσίες» ξεκίνησε σήμερα το Happy Day, αλλά και με μια... προσθήκη.Με «απουσίες» ξεκίνησε σήμερα το Happy Day, αλλά και με μια... προσθήκη.Συγκεκριμένα, λόγω της 24ωρης απεργίας της ΕΣΗΕΑ, ο Δημήτρης Παπανώτας και η Τίνα Μεσσαροπούλου απουσίαζαν, όμως, η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχθηκε στο πλατό τον Κώστα Μαρτάκη. «Αυτόν (Κώστας Φραγκολιάς) ήθελα να “φάω”, αλλά τελικά “έφαγα” την Τίνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος καθόταν […]
10:00 16/04/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για την ίωση που την είχε ταλαιπωρήσει – «Έχασα 2,5 κιλά σε 48 ώρες…»

govastileto.gr
Ο Νίκος Βέρτης το βράδυ του Σαββάτου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις. Ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλεύτηκε λόγω γαστρεντερίτιδας. Η περιπέτεια υγείας του Νίκου Βέρτη σχολιάστηκε το πρωί της Δευτέρας 15 Απριλίου στην εκπομπή “Happy Day”. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από την πλευρά της αναφέρθηκε στη δική της περιπέτεια που […]
11:00 15/04/2024

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για Δημητρίου - Κιουρτσάκη: «Γίνεται μια προσπάθεια από όλους μήπως υπάρξει εκτόνωση»

Newsit
Τη ρήξη στη σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε στην εκπομπή της «Happy Day» μετά τις δηλώσεις του Χρήστου Δάντη στην κάμερα του Alpha. Ο τραγουδιστής που βρισκόταν στην περιοδεία στην Αμερική μαζί με την Άντζελα Δημητρίου, τόνισε πως δεν είναι ωραίο να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα σε ... Περισσότερα To άρθρο Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για Δημητρίου - Κιουρτσάκη: «Γίνεται μια προσπάθεια από όλους μήπως υπάρξει εκτόνωση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:00 12/04/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δανάη Μπάρκα: «Θα της πω ένα μπράβο, καλά έκανε και απενεργοποίησε τα σχόλια»

tlife.gr
Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Δανάη Μπάρκα στο podcast της Lifo και μίλησε για To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δανάη Μπάρκα: «Θα της πω ένα μπράβο, καλά έκανε και απενεργοποίησε τα σχόλια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 09/04/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ελεονώρα Μελέτη και Mega Καλημέρα: «Αυτό που κάναμε εμείς ως συνάδελφοι, το κάναμε με αγάπη»

tlife.gr
Με αφορμή τις δηλώσεις του Θανάση Πάτρα στην κάμερα του Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ελεονώρα Μελέτη και Mega Καλημέρα: «Αυτό που κάναμε εμείς ως συνάδελφοι, το κάναμε με αγάπη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 08/04/2024

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λέει αντίο στα mini -Οι maxi φούστες είναι το αγαπημένο της item

queen.gr
Δες όλες τις φούστες που έχει φορέσει την άνοιξη.Περισσότερα...
21:09 06/04/2024

Μαρία Μπακοδήμου για Κατερίνα Καινούργιου: «Αφήστε τις μαμάδες ήσυχες, προσέβαλε τη Βίκυ ως μητέρα»

zappit.gr
Τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασαν το μεσημέρι του Σαββάτου (6/4) η Μαρία Μπακοδήμου και οι συνεργάτες […] The post Μαρία Μπακοδήμου για Κατερίνα Καινούργιου: «Αφήστε τις μαμάδες ήσυχες, προσέβαλε τη Βίκυ ως μητέρα» appeared first on Zappit.
13:00 06/04/2024

Βίκυ Σταυροπούλου: Η ανάρτηση «καρφί» που τελικά… διέγραψε

instyle.gr
Σε μία ανάρτηση “καρφί” προχώρησε η Βίκυ Σταυροπούλου λίγο μετά τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια εξέφρασε ανοιχτά την έντονη ενόχλησή της για όσα συνέβησαν ανάμεσα στην Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Τόνισε μάλιστα ότι ήταν “ανήθικο” από την πλευρά της Δανάης Μπάρκα και άφησε υπονοούμενα για τον […] The post Βίκυ Σταυροπούλου: Η ανάρτηση «καρφί» που τελικά… διέγραψε appeared first on InStyle.
13:46 05/04/2024

Ελένη Χατζίδου για Καινούργιου – Μπάρκα: «Η μετάφραση είναι ότι οι γονείς σου δεν σου έδωσαν σωστές αρχές»

zappit.gr
Τη συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και όσα εξομολογήθηκε σχολίασαν το πρωινό της Παρασκευής (5/4) η […] The post Ελένη Χατζίδου για Καινούργιου – Μπάρκα: «Η μετάφραση είναι ότι οι γονείς σου δεν σου έδωσαν σωστές αρχές» appeared first on Zappit.
10:00 05/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load