#Αλέξανδρος

Ολυμπιακός σε… mode F-4, έκανε το break στη Βαρκελώνη και πλέον η πρόκριση θα κριθεί στο ΣΕΦ! (vid)

sportime.gr
Ο εξαιρετικός Ολυμπιακός νίκησε στη Βαρκελώνη τη Μπαρτσελόνα με 77-75 κι έκανε το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
00:47 25/04/2024

Η Φενέρ έσπασε την έδρα της Μονακό στην παράταση! Σούπερ Καλάθης και Ντόρσεϊ

sportime.gr
Η Φενέρμπαχτσε νίκησε μέσα στο Μονακό με 95-91 στην παράταση κι έκανε με το... καλημέρα το μπρέικ για τα πλέι οφ της Euroleague. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
23:47 24/04/2024

Καρυπίδης: Με υψωμένες γροθιές στην κερκίδα πανηγύρισε το 1-1 με τον Ολυμπιακό

sportime.gr
Πώς υποδέχθηκε το 1-1του Άρη με τον Ολυμπιακό ο Θόδωρος Καρυπίδης. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
22:47 24/04/2024

Λαμία-ΠΑΟΚ: Ο Σλίβκα νικάει τον Κοτάρσκι για το 1-0 (vids)

sportime.gr
Δείτε το βίντεο από το γκολ που πέτυχε η Λαμία με τον Σλίβκα για το 1-0 επί του ΠΑΟΚ λίγο πριν το ημίχρονο. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
18:47 24/04/2024

Τα τελικά αποτελέσματα σε όλη την Γ’ Εθνική

sportstonoto.gr
Εμβόλιμη αγωνιστική δράση στη Γ’ Εθνική. Τα τελικά αποτελέσματα σε όλους τους ομίλους  έχουν  ως εξής: Γ’ Εθνική – 33η αγωνιστική Τετάρτη 24/4 – 16:00 1ος όμιλος ΤΕΛΙΚΟ Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας-ΑΟ Χανιώτης: 2-5 ΤΕΛΙΚΟ Ορέστης Ορεστιάδας-Νίκη Ευκαρπίας: 3-0 ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Απόλλων Παραλιμνίου: 3-3 ΤΕΛΙΚΟ Πανθρακικός-Άρης Πετεινού: 6-0 ΤΕΛΙΚΟ Αετός Βαρβάρας-Ποσειδώνας Μηχανιώνας: 1-4 ΤΕΛΙΚΟ Θερμαϊκός […]
18:46 24/04/2024

Δημήτρης Νατσιός στον ANT1: «Όπως κάποιοι έτριβαν τα μάτια τους με τη ΝΙΚΗ στις εθνικές εκλογές, έτσι θα γίνει και 2ο ‘’θαύμα’’ τον Ιούνιο»

sportime.gr
Αφοπλιστικές απαντήσεις για τον πόλεμο λάσπης που δέχεται η ΝΙΚΗ - « Καταδικάζουμε κάθε βία - Δεν εργαλειοποιούμε την πίστη - Εμπνεόμαστε από τις αρχές του Ευαγγελίου, είναι κακό αυτό;» Αλέξανδρος Ορφανίδης για το sportime.gr.
14:47 24/04/2024

Η Παραλία – Aποθέωση για Νινιό και Λογοθέτη: «Υποκλινόμαστε απλά»

youfly.com
Αποθεώθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο 23/4 στην Παραλία, ο Γιώργος Νινιός και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, μέσα από την συγκινητική σκηνή που είχαν. The post Η Παραλία – Aποθέωση για Νινιό και Λογοθέτη: «Υποκλινόμαστε απλά» appeared first on Youfly.
09:58 24/04/2024

Δολοφονία αστυνομικού Λυγγερίδη στου Ρέντη: Ο ανώνυμος πληροφοριοδότης που έλυσε τη σιωπή του 73 ημέρες μετά

lamianow.gr
Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, δηλαδή 73 ημέρες μετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχθηκαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, ήταν αυτό που ουσιαστικά «ξεκλείδωσε» την υπόθεση και έδωσε στο πιάτο των αρχών την εγκληματική οργάνωση. Συγκεκριμένα όπως, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρεται στη δικογραφία, οι αστυνομικοί αφού σάρωσαν όλο το υλικό από τις κάμερες της περιοχής του Ρέντη – όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στο διαβιβαστικό, πήραν υλικό ακόμα και από κατάστημα κατασκευής φερέτρων (!) – στις 14:50 το μεσημέρι της 18ης Φεβρουαρίου είδαν φως στο υπόγειο τούνελ της εγκλ
09:39 24/04/2024

MasterChef: Ο νικητής του Silver Week θα λάβει το έπαθλο των 20.000 ευρώ

zappit.gr
Στο τελευταίο επεισόδιο του MasterChef (Παρασκευή 19/4), ο Αλέξανδρος Λούπο ήταν αυτός, που συγκέντρωσε συνολικά τους λιγότερους βαθμούς. Ο Νίκος […] The post MasterChef: Ο νικητής του Silver Week θα λάβει το έπαθλο των 20.000 ευρώ appeared first on Zappit.
05:12 24/04/2024

Αλέξανδρος Αγγελόπουλος: Αποκωδικοποιώντας τις αφίξεις και τη διαμονή των τουριστών

thebest.gr
Ομιλητής στο Travel West Forum ήταν ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος «Aldemar Resorts»
05:08 24/04/2024

Παναθηναϊκός-Μακάμπι: Φρενίτιδα στο Twitter μετά την ήττα-σοκ: «Το έχασε ο Αταμάν και Σλούκας-ηγέτης»

sportime.gr
Πώς υποδέχθηκε το ελληνικό Twitter την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι για τα πλέι οφ της Euroleague. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
23:47 23/04/2024

Σλούκας: Ξέσπασε στον πάγκο μετά το μοιραίο λάθος που στοίχισε την ήττα στον Παναθηναϊκό (vid)

sportime.gr
Η αντίδραση που είχε ο Κώστας Σλούκας μετά το λάθος που κόστισε την ήττα στον Παναθηναϊκό από τη Μακάμπι. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
23:47 23/04/2024

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Στο ψυχιατρείο η Ιουλία- Την κλείνει ο Γιωργίκης!

sportime.gr
Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας». Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
22:47 23/04/2024

ΝΟ Σαρωνίδας: Σε 5ο ματς επειδή το ήθελαν οι διαιτητές

sportime.gr
Οι άνθρωποι του ΝΟΣ «φωνάζουν» για φάουλ που δεν καταλογίστηκε στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Φίλιππο Περιστερίου. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
19:47 23/04/2024

"Πετά τη μπάλα στην εξέδρα" ο Αυλωνίτης για το υπόμνημα του ΣΥΡΙΖΑ κατά των "Σπαρτιατών": "Η Δικαιοσύνη δεν έχει ανάγκη από βαστάζους και υπομνήματα"

Παραπολιτικά
«Υποκριτικό να "κουνάει το δάχτυλο" ο Παύλος Μαρινάκης» τονίζει για το θέμα του υπομνήματος για το «μπλόκο» στην κάθοδο των «Σπαρτιατών» για τις Ευρωεκλογές ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης
16:01 23/04/2024

Μια μεγάλη δρομική γιορτή στη Θεσσαλονίκη με τον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» - bwin!

Skai.gr
Για έκτη διαδοχική χρονιά, η bwin αποτέλεσε τον Ονομαστικό Χορηγό του Διεθνούς Μαραθώνιου Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος» - bwin, στηρίζοντας ακόμα ένα σπουδαίο αθλητικό event της Ελλάδας!
13:39 23/04/2024

Αλέξανδρος Κατσαρίδης: Το διαζύγιο Μενεγάκη – MEGA, η Σκορδά και ο Μουτσινάς

youfly.com
O δημοσιογράφος και διευθυντής του Youfly, Αλέξανδρος Κατσαρίδης, μιλάει στο BreakFast at Star για όλα τα τηλεοπτικά νέα. The post Αλέξανδρος Κατσαρίδης: Το διαζύγιο Μενεγάκη – MEGA, η Σκορδά και ο Μουτσινάς appeared first on Youfly.
11:58 23/04/2024

Σοκαρισμένος ο Αντώνης Κανάκης με την απώλεια του Αλέξανδρου Πέρρου: «Έμαθα ότι «εγκατέλειψε» και ροκάρει αλλού τώρα»

lamianow.gr
"Δεν ξέρω αν είναι η άμυνα, αλλά όταν ακούω τέτοιες ειδήσεις, το λέω τώρα αλλά θα το ξεχάσω μετά. Όλα αυτά τα παλιά φιλαράκια που "φεύγουν", το ξεχνώ και μέσα στο μυαλό μου είναι κάπου και ροκάρει" εξομολογήθηκε ο Αντώνης Κανάκης. Ιδιαίτερα στενοχωρημένος και προβληματισμένος ήταν ο Αντώνης Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα με την απώλεια του φίλου του και μουσικού, Αλέξανδρου Πέρρου. Ο παρουσιαστής είπε ορισμένα λόγια, αναφέροντας πως πλέον έχει κουραστεί με το γεγονός ότι αρκετοί φίλοι του φεύγουν από τη ζωή. «Ένας ακόμα φίλος «έφυγε». Γαμώτο. Έχω βαρεθεί και έχω κουραστεί με αυτήν την κατάσταση. Έχει αρχίσει να με τρελαίνει, που «φεύγουν» τα φιλαράκια. Ο Αλέξανδρος Πέρρος, ένα παλικάρι εμβληματι
10:41 23/04/2024

Ψυχοκόρες επεισόδιο 17: «Σήμερα θα μάθεις επιτέλους που είναι οι αδερφές σου»

happytv.gr
Καθηλωτικά είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ψυχοκόρες» στον ΑΝΤ1. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα δύο επεισόδια, μέσα από το συγκλονιστικό τρέιλερ: Ψυχοκόρες (αλφαβητικά) Μαργαρίτα Αλεξιάδη, Μένια Βουλιώτη, Μαριάννα Κιμούλη, Άννα Λουιζίδη Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά) Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μαρίνα Ασλάνογλου, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Χρήστος Μαλάκης, Δήμητρα Ματσούκα, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Γιούλικα Σκαφιδά. Σενάριο Πένυ Φυλακτάκη, Βαγγέλης Νάσης Σκηνοθεσία […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ψυχοκόρες επεισόδιο 17: «Σήμερα θα μάθεις επιτέλους που είναι οι αδερφές σου»
23:39 22/04/2024

Aldemar Resorts – Συνεδριακό Κέντρο: Νέα δεδομένα στην τουριστική ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας

Newsit
Νέα δεδομένα στην τουριστική ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας δημιουργεί η υλοποίηση του συνεδριακού κέντρου του Ομίλου Aldemar Resorts, που βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο Olympian Village στη Σκαφιδιά της Ηλείας. Πρόκειται για το Ilis Congress Center, που όπως τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts  Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, το εν λόγω συνεδριακό είναι ένα ... Περισσότερα To άρθρο Aldemar Resorts – Συνεδριακό Κέντρο: Νέα δεδομένα στην τουριστική ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:01 22/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load