#Nova

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

filathlos.gr
Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος» 25/04/2024 Για το τι έκανε σωστά ο Ολυμπιακός για να φύγει νικητής από την έδρα της Μπαρτσελόνα μίλησε ο Μουσταφά Φαλ. Αναλυτικά όσα είπε στη Nova o Γάλλος διεθνής σέντερ: Αρχικά είπε για το παιχνίδι: «Έχουν πολλές μάχες τα πλέι οφ και πρέπει να είμαστε έτοιμοι ξανά σε δύο μέρες. Θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Μείναμε ενωμένοι. Είχε τα πάνω και τα κάτω του το παιχνίδι. Χάσαμε ριμπάουντ, δεν τα παρατήσαμε όμως, αντιδράσαμε και είμαι περήφανος για αυτό». Για το τι κοιτάει στη συνέχεια: «Πάω σε κάθε ματς με την ίδια νοοτροπία. Πρέπει να κερδίσουμε τρία ματς, απλά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι μό
01:48 25/04/2024

Σαμόρα: “Αυτοπεποίθηση από την εμφάνιση, τακτικά έτοιμοι στον τελικό”

pressaris.gr
Ο Αλβάρο Σαμόρα αναφέρθηκε στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει η ομάδα του Άρη με στόχο τον μεγάλο τελικό. Όπως είπε μιλώντας στη NOVA: “Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά θα μπορούσαμε και οι δύο ομάδες να σκοράρουμε. Όλα παίχτηκαν στο δεύτερο ημίχρονο”. Για την ισοπαλία μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα […] The post Σαμόρα: “Αυτοπεποίθηση από την εμφάνιση, τακτικά έτοιμοι στον τελικό” appeared first on pressaris.gr.
23:10 24/04/2024

Ντέμης Νικολαΐδης: «Εντυπωσιακή η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην καλύτερη εμφάνισή της στο πρωτάθλημα»

Newsit
Η ΑΕΚ έκανε νίκη τίτλου με 3-0 επί του Παναθηναϊκού, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποθέωσε την Ένωση στα social media. Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναλύει και φέτος όλους τους αγώνες της Super League 1 στην εκπομπή Monfay FC της Nova και έκανε λόγο για την καλύτερη ... Περισσότερα To άρθρο Ντέμης Νικολαΐδης: «Εντυπωσιακή η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην καλύτερη εμφάνισή της στο πρωτάθλημα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:02 24/04/2024

LIVE: Έβερτον – Λίβερπουλ

in.gr
LIVE: Έβερτον – Λίβερπουλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Έβερτον – Λίβερπουλ για την 29η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
22:03 24/04/2024

LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

in.gr
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 29η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports 5HD.
22:03 24/04/2024

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»

thessports.gr
Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του, μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova: «Είναι πολύ σημαντικός ο βαθμός που πήραμε, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Γενικά, νομίζω πως έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να […]
21:53 24/04/2024

PIF: Η συμμετοχή της βιομηχανίας, κλειδί για την αξιολόγηση τεχνολογιών υγείας

Cnn.gr
Τη σημασία της συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων για την επιτυχή εφαρμογή του νέου Ρυθμιστικού Πλαισίου Αξιολόγησης Τεχνολογιών Υγείας (HTA) της Ευρωπαϊκής Ένωσης επισήμανε ο Christian Rodseth, Αντιπρόεδρος του PhARMA Innovation…Περισσότερα...
21:37 24/04/2024

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη στην πρεμιέρα των playoffs - Τζάμπολ στις 22:00

ProtoThema.gr
Η πρώτη μάχη στην τελευταία (χρονικά) σειρά των play off της Euroleague διεξάγεται στη Βαρκελώνη (22:00, Novasports Prime) με τους ερυθρόλευκους να ψάχνουν το μπρέικ που θα τους δώσει το πλεονέκτημα
21:00 24/04/2024

Δοκιμασία του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης - Σέντρα στις 19:30 - Οι ενδεκάδες

ProtoThema.gr
Νίκη για να παραμείνει κοντά στην κορυφή θέλει στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός - Μετάδοση από το Novasports Prime
19:00 24/04/2024

Νταρίντα: “Πρέπει να πάρουμε θετικά αποτελέσματα στα πλέι οφ ενόψει τελικού” (video)

pressaris.gr
Ο Βλαντιμίρ Νταρίντα, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA εν όψει του σημερινού (24/4, 19:30, NS Prime) εντός έδρας αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι οι “κίτρινοι” πρέπει να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους εν όψει του τελικού Κυπέλλου παίρνοντας θετικά αποτελέσματα στα πλέι οφ. “Πρέπει να πάρουμε θετικά αποτελέσματα στα πλέι οφ ενόψει […] The post Νταρίντα: “Πρέπει να πάρουμε θετικά αποτελέσματα στα πλέι οφ ενόψει τελικού” (video) appeared first on pressaris.gr.
15:10 24/04/2024

Τα Novacinema δημιουργούν τη ζώνη «Easter Fun» με τους καλύτερους ήρωες κινουμένων σχεδίων!

paraskhnio.gr
Από τις 26 Απριλίου έως 12 Μαΐου στο Novacinema2 έρχεται η αγαπημένη καθημερινή πασχαλινή ζώνη «Easter Fun» (στις 20:00) για όλη την οικογένεια, με μεταγλωττισμένες ταινίες με τους καλύτερους ήρωες κινουμένων σχεδίων! «Shrek», «Minions», «Spider Man» και άλλοι ήρωες θα κρατήσουν συντροφιά στους συνδρομητές με τις περιπέτειες τους! H Nova, μέλος της United Group του Το άρθρο Τα Novacinema δημιουργούν τη ζώνη «Easter Fun» με τους καλύτερους ήρωες κινουμένων σχεδίων! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
12:29 24/04/2024

JA Greece: Οι νικητές του Διαγωνισμού Κοινωνικής Καινοτομίας – Social Innovation Relay

thetoc.gr
SCHOOL BUDDY, Hip History και Arbori απέσπασαν τα 3 βραβεία.
11:11 24/04/2024

Άρης – Ολυμπιακός: Να μεγαλώσει το νικηφόρο σερί με «διπλό» και να «μαζέψει» κι άλλο τη διαφορά

Newsit
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Άρη (19:30, Newsit.gr, Novasports Prime) και στοχεύει στη νίκη που θα τον κρατήσει κοντά στις πρώτες θέσεις και στο… κόλπο του τίτλου στη Super League, σε μια αγωνιστική (7η) που ξεχωρίζει το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. “Δυνατό” ματς στο “Βικελίδης” για την 7η αγωνιστική στη Super League. Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει ... Περισσότερα To άρθρο Άρης – Ολυμπιακός: Να μεγαλώσει το νικηφόρο σερί με «διπλό» και να «μαζέψει» κι άλλο τη διαφορά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:01 24/04/2024

Οντουμπάτζο: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στα ματς που απομένουν»

thessports.gr
Ο Μόουζες Οντουμπάτζο, στις δηλώσεις που έκανε στη Nova, ενόψει του εντός έδρας αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό, επισήμανε ότι οι Κιτρινόμαυροι θα πρέπει να επιδείξουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Αρχικά, είπε ο Οντουμπάτζο για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: “Περιμένουμε ότι θα είναι ένα σκληρό […]
10:53 24/04/2024

Οντουμπάτζιο: “Με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση απέναντι στον Ολυμπιακό για τη νίκη”

pressaris.gr
Στην αυτοπεποίθηση που πρέπει να έχει η ομάδα του Άρη, για να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League, εστίασε ο Μόουζες Οντουμπάτζιο, στις δηλώσεις που έκανε. Αναλυτικά όσα είπε στη Nova: Αρχικά, είπε ο Οντουμπάτζιο για την αναμέτρηση με τον […] The post Οντουμπάτζιο: “Με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση απέναντι στον Ολυμπιακό για τη νίκη” appeared first on pressaris.gr.
08:10 24/04/2024

Χρηματιστήριο – Ακίνητα: Η Noval έρχεται και η Reds φεύγει

Newsit
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τις εταιρείες ακινήτων, καθώς άλλες περιμένουν να περάσουν το κατώφλι του Χρηματιστηρίου, ενώ άλλες μάλλον έχουν αποφασίσει την οικειοθελής αποχώρησή τους ταράζοντας τα «νερά» της αγοράς. Στο πλαίσιο αυτό, στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου Αθηνών σύντομα αναμένεται να μπουν οι μετοχές της Noval, της δεύτερης μεγαλύτερης ΑΕΕΑΠ (Ανώνυμες Εταιρείες Επενδύσεων σε ... Περισσότερα To άρθρο Χρηματιστήριο – Ακίνητα: Η Noval έρχεται και η Reds φεύγει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:01 24/04/2024

Εκεί κρίθηκε το ματς με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Κάτας

filathlos.gr
Εκεί κρίθηκε το ματς με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Κάτας 23/04/2024 Η Μακάμπι δεν μπήκε στη σειρά με τον Παναθηναϊκό έχοντας τον τίτλο του φαβορί, αλλά το φινάλε την βρήκε να... αλώνει το κλειστό του ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 91-87 και να αρπάζει το πλεονέκτημα της έδρας ενόψει της συνέχειας. Από την πλευρά του, ο Οντέντ Κάτας δεν έκρυψε τη χαρά του για την προσπάθεια των παικτών του μιλώντας στην κάμερα της Nova, υποστηρίζοντας πως όλα κρίθηκαν από την άμυνα. "Στο ημίχρονο όταν βρεθήκαμε οκτώ πόντους πίσω, ήμασταν λίγο μπερδεμένοι. Είχαμε σύγχυση στην άμυνα, όμως επιστρέψαμε στο πλάνο μας και τα πάντα κρίθηκαν στην άμυνα. Είχαμε κάποια μεγάλα σουτ όμως
23:48 23/04/2024

LIVE: Άρσεναλ – Τσέλσι

in.gr
Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Τσέλσι για την 29η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
22:01 23/04/2024

Τι είπε ο Κέντρικ Ναν για το ενδέχομενο παραμονής του στον Παναθηναϊκό

filathlos.gr
Τι είπε ο Κέντρικ Ναν για το ενδέχομενο παραμονής του στον Παναθηναϊκό 23/04/2024 Ο Κέντρικ Ναν παραχώρησε συνέντευξη στη NOVA λίγο πριν από την έναρξη των αγώνων του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα πλέι οφ της Euroleague.  Όπως ήταν φυσικό, ο Αμερικανός γκαρντ ρωτήθηκε και σχετικά με το αν θα ανενώσει τη συνεργασία του με τους «πράσινους» και τόνισε πως είναι κάτι το οποίο πρέπει να συζητήσει με την οικογένειά του, ωστόσο, προτεραιότητά του σε αυτή τη φάση αποτελεί η κατάκτηση του τροπαίου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. O Κέντρικ Ναν μίλησε: Για τα playoffs με τη Μακάμπι: "Θα είναι συναρπαστική η ατμόσφαιρα αύριο. Η προετ
20:50 23/04/2024

Live το Game 1 των play off μεταξύ Παναθηναϊκού και Μακάμπι

ProtoThema.gr
Η ώρα της αλήθειας έφτασε για Παναθηναϊκό και Μακάμπι που ανοίγουν την αυλαία των αναμετρήσεων τους για τα play off της Euroleague στο ΟΑΚΑ (20:30, Novasports Prime)
20:00 23/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load