#Μητσοτάκης

Επιχείρηση “Βορράς” από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενόψει ευρωεκλογών - Στο Μαξίμου σήμερα οι βουλευτές της ΝΔ σε Θεσσαλία, Κεντρική και Δυτική Μακεδονία

Παραπολιτικά
Τι πρόκειται να συζητηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, το διακύβευμα ενόψει ευρωεκλογών που θέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
07:01 25/04/2024

Εφιάλτης από το 2013 ο Μητσοτάκης για εκπαιδευτικούς

documentonews.gr
Τα σηµάδια της πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη θητεία του ως υπουργού ∆ιοικητικής Μεταρρύθµισης ανιχνεύονται µέχρι σήµερα. Εκπαιδευτικοί που… Το άρθρο Εφιάλτης από το 2013 ο Μητσοτάκης για εκπαιδευτικούς εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
06:10 25/04/2024

Δικαίωση Νικόλα Φαραντούρη! Τρόμος στο Μαξίμου! Ο Μητσοτάκης αλλάζει νόμο για να γλιτώσει από την Ευρωπαία Εισαγγελέα!

olympia.gr
Ο νόμος προβλέπει ότι μπορεί ο Ευρωπαίος Εισαγγελέας να επέμβει σε πολιτικά πρόσωπα για υποθέσεις διαφθοράς. Η Ευρωπαία Εισαγγελέας, ερευνά δύο οικονομικές υποθέσεις  στην Ελλάδα, η μια είναι η σύμβαση 717 που αφορά το έγκλημα στα Τέμπη την περίοδο που ήταν Υπουργός Μεταφορών ο Κώστας Καραμανλής και η άλλη αφορά το τρόπο χορήγησης 2,72 δισεκατομμυρίων […] Δικαίωση Νικόλα Φαραντούρη! Τρόμος στο Μαξίμου! Ο Μητσοτάκης αλλάζει νόμο για να γλιτώσει από την Ευρωπαία Εισαγγελέα! - olympia
04:28 25/04/2024

Μητσοτάκης για την Γενοκτονία των Αρμενίων: «Αποτίουμε φόρο τιμής στα θύματα και διατηρούμε τη μνήμη ζωντανή»

Gazzetta
Aνάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
00:02 25/04/2024

Κ. Μητσοτάκης για πρόγραμμα «Αιγίς»: Δεν αντιμετωπίζουμε τη νέα πραγματικότητα με κατεβασμένα χέρια

blueskytv.gr
«Η κρίση δυστυχώς είναι ήδη παρούσα απειλώντας ζωές, περιουσίες και κρίσιμες υποδομές», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την κλιματική κρίση μιλώντας σε εκδήλωση του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για το πρόγραμμα «Αιγίς». Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα ακραία φαινόμενα της εποχής σημειώνοντας πως τίποτα δεν θα είναι όπως χθες και πως είναι υποχρέωσή μας […] Κ. Μητσοτάκης για πρόγραμμα «Αιγίς»: Δεν αντιμετωπίζουμε τη νέα πραγματικότητα με κατεβασμένα χέρια on BLUE SKY.
23:46 24/04/2024

Αυτός είναι ο κίνδυνος που διατρέχουμε αν πέσει ο Μητσοτάκης

olympia.gr
Μηδενικό ρίσκο αλλαγής της κυβέρνησης, το χειρότερο που έχουν να πάθουν οι πολίτες είναι να πέσουν από την προτελευταία στην τελευταία θέση! Τουλάχιστον για τις ευρωεκλογές πρέπει να τους μαυρίσουμε, να στείλουμε το μήνυμα Αυτός είναι ο κίνδυνος που διατρέχουμε αν πέσει ο Μητσοτάκης - olympia
23:28 24/04/2024

Μητσοτάκης: Υποχρέωσή μας να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες που δημιουργεί η κλιματική κρίση

protagon.gr
Στην εκδήλωση του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την παρουσίαση του προγράμματος «ΑΙΓΙΣ» παρευρέθηκε ο Πρωθυπουργός, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως η κυβέρνηση έχει κάνει ό,τι μπορούσε καλύτερο «για να μας βρει το φετινό καλοκαίρι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένους» The post Μητσοτάκης: Υποχρέωσή μας να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες που δημιουργεί η κλιματική κρίση appeared first on Protagon.gr.
23:12 24/04/2024

Συνέντευξη Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίου του ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης

paraskhnio.gr
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει αύριο Πέμπτη 25 Απριλίου συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και στη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη.   Το άρθρο Συνέντευξη Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίου του ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
22:29 24/04/2024

Μητσοτάκης ενόψει αντιπυρικής περιόδου: Έχουμε κάνει ό,τι καλύτερο για να είμαστε προετοιμασμένοι το φετινό καλοκαίρι

Newsique.gr
«Υποχρέωσή μας να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες σε ό,τι αφορά την κλιματική κρίση (..) Πρόληψη, καταστολή και αποκατάσταση το αναγκαίο τρίπτυχο, με ιερή προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, κατά την παρουσίαση του Προγράμματος ΑΙΓΙΣ για την Πολιτική Προστασία. «Στη υπηρεσία του ανθρωπου πρέπει […] Το άρθρο Μητσοτάκης ενόψει αντιπυρικής περιόδου: Έχουμε κάνει ό,τι καλύτερο για να είμαστε προετοιμασμένοι το φετινό καλοκαίρι εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
22:00 24/04/2024

Κ. Μητσοτάκης για επιστολική ψήφο: Έχετε έναν παραπάνω λόγο να συμμετέχετε στις εκλογές

blueskytv.gr
Με βίντεο που ανήρτησε στο Tik Tok ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί τους ενδιαφερόμενους πολίτες να υποβάλουν μέχρι τη Μ. Δευτέρα την αίτησή τους στην πλατφόρμα epistoliki.ypes.gov.gr προκειμένου να ψηφίσουν επιστολικά από όπου κι αν βρίσκονται. «Αν βλέπετε αυτό το βίντεο πριν τη Μ. Δευτέρα ακούστε πολύ προσεκτικά. Επίσης αν δουλεύετε σεζόν, αν σπουδάζετε σε […] Κ. Μητσοτάκης για επιστολική ψήφο: Έχετε έναν παραπάνω λόγο να συμμετέχετε στις εκλογές on BLUE SKY.
21:46 24/04/2024

Μητσοτάκης στο "ΑΙΓΙΣ": "Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να μας βρει το καλοκαίρι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένους"

thetoc.gr
O K. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους αφανείς ήρωες της πρώτης γραμμής, "που σβήνουν πυρκαγιές, που σώζουν ζωές στις πλημμύρες".
21:11 24/04/2024

Μητσοτάκης για το Πρόγραμμα “Αιγίς”: Η πρόληψη, η καταστολή και η αποκατάσταση, το τρίπτυχο για την προστασία της ανθρώπινης ζωής

paraskhnio.gr
«Η κρίση δυστυχώς είναι ήδη παρούσα απειλώντας ζωές, περιουσίες και κρίσιμες υποδομές», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την κλιματική κρίση μιλώντας σε εκδήλωση του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για το πρόγραμμα «Αιγίς». Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα ακραία φαινόμενα της εποχής σημειώνοντας πως τίποτα δεν θα είναι όπως χθες και πως είναι υποχρέωσή μας Το άρθρο Μητσοτάκης για το Πρόγραμμα “Αιγίς”: Η πρόληψη, η καταστολή και η αποκατάσταση, το τρίπτυχο για την προστασία της ανθρώπινης ζωής εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
20:29 24/04/2024

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών σε σχολικές υποδομές στη Θεσσαλία

esos.gr
Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών σε σχολικές υποδομές στη Θεσσαλία,από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias», παρουσίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ,  σε εκδήλωση   στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου. Ειδικότερα το σχέδιο έχει ως εξής:  Δήμος Τρικκαίων – Δήμος ΦαρκαδόναςΣυνολικός Προϋπολογισμός: 4.617.500 € 1o Έργο
20:13 24/04/2024

Μητσοτάκης για πρόγραμμα ΑΙΓΙΣ: «Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορία»

Cnn.gr
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στο πλαίσιο της παρουσίασης του προγράμματος «ΑΙΓΙΣ». Η εκδήλωση γίνεται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».Περισσότερα...
19:37 24/04/2024

Πρώτη αντίδραση Στίγκα μετά το μπλόκο στους "Σπαρτιάτες" στις Ευρωεκλογές: Αρχιερέας της διαπλοκής ο Μητσοτάκης

thetoc.gr
Η πρώτη αντίδραση από τον πρόεδρο των "Σπαρτιατών" όπως αναμενόταν, ήταν έντονη.
19:11 24/04/2024

Η στάση του Πρωθυπουργού στην Καλαμπάκα πριν ανηφορίσει για το Μουζάκι

tovima
Ο κ. Μητσοτάκης σταμάτησε έξω από την Καλαμπάκα όπου συνάντησε τον Δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο με τον οποίο συνομίλησε για τη μεγάλη υπεραξία που δίνει στην περιοχή η ολοκλήρωση του μεγάλου αυτού οδικού έργου
19:04 24/04/2024

ΚΚΕ: Αν δεν υπήρχε ο Κασσελάκης, Μητσοτάκης και Γεωργιάδης θα έπρεπε να τον εφεύρουν

in.gr
Το ΚΚΕ σχολιάζει τις δηλώσεις Κασσελάκη για τις δαπάνες στην Υγεία - Τον κατηγορεί για «κλείσιμο ματιού» στους ιδιώτες
19:02 24/04/2024

Στίγκας για τον αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές: Οι δυνάμεις του σκότους επικράτησαν

Newsit
Για «δυνάμεις του σκότους» με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάνει λόγο ο Βασίλης Στίγκας, μετά τον αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές, σε συζήτηση στο περιστύλιο της Βουλής. Ο Βασίλης Στίγκας αναφέρει πως οι Σπαρτιάτες αποκλείστηκαν με καταχθόνιες μεθοδεύσεις και πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αριχιερέας της διαπλοκής. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως: «Τελικά οι δυνάμεις του σκότους ... Περισσότερα To άρθρο Στίγκας για τον αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές: Οι δυνάμεις του σκότους επικράτησαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:03 24/04/2024

Άντε πάλι!… Ξανανευρίασε ο Κουρέτας με την Κυβέρνηση

trikalavoice.gr
Δεν πρόλαβε να “στεγνώσει το μελάνι μας” για την “πίπα της ειρήνης” (ΕΔΩ) που “κάπνισαν” ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Δημήτρη Κουρέτα και… πάλι έχουμε καρφιά από τον τελευταίο.   Σε ανάρτησή του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας θυμάται την Ιλιάδα και τον Αχιλλέα υπενθυμίζοντάς μας ότι “… μέγιστη αξία για έναν άνθρωπο είναι η τιμή […]
17:54 24/04/2024

Κ. Μητσοτάκης: Θα ξεπεράσει τα 3 δισ. η αποκατάσταση των ζημιών των “Daniel” και “Elias”

blueskytv.gr
Στην εκδήλωση για την παρουσίαση των έργων αποκατάστασης των ζημιών από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias», παρέστη το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου. Στην ομιλία του ευχαρίστησε τα στελέχη «της τοπικής αυτοδιοίκησης Β΄ και Α΄ βαθμού, αλλά και όλους τους πολίτες της Θεσσαλίας, για την υπομονή τους, την καρτερικότητά τους, αλλά […] Κ. Μητσοτάκης: Θα ξεπεράσει τα 3 δισ. η αποκατάσταση των ζημιών των “Daniel” και “Elias” on BLUE SKY.
16:46 24/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load