#Ελένη Τσολάκη

«Κάνω βαλίτσες και φεύγω...»: Η απάντηση της Ελένης Τσολάκη στο σχόλιο του Έλον Μασκ

real.gr
Ο Έλον Μασκ αποθέωσε την Ελένη Τσολάκη, όταν σε βίντεο από τα παλιά, παρουσίαζε τον καιρό σε τηλεοπτική εκπομπή, με τραγούδι και χορό.
12:11 24/04/2024

Ελένη Τσολάκη: Απαντά για το tweet του Έλον Μασκ – «Έχει γίνει χαμός από χθες»

tlife.gr
Η Ελένη Τσολάκη έγινε viral τις τελευταίες ημέρα μετά το tweet του Έλον Μασκ, με απόσπασμα To άρθρο Ελένη Τσολάκη: Απαντά για το tweet του Έλον Μασκ – «Έχει γίνει χαμός από χθες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 24/04/2024

Ο Ελον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη: «Υπέροχος τρόπος να ξυπνάς »

eretikos.gr
Ένα meme με πρωταγωνίστρια την Ελένη Τσολάκη ενθουσίασε τον Έλον Μασκ στο Twitter. Ένα δημοφιλές βίντεο τις τελευταίες ημέρες στο «X» συγκρίνει πώς λένε τον καιρό στη Γερμανία και πώς στην Ελλάδα, με τον ιδιοκτήτη της πλατφόρμας να σπεύδει να το σχολιάσει. Στα δύο βίντεο, πρωταγωνίστριες είναι μία Γερμανίδα μετεωρολόγος και η Ελληνίδα παρουσιάστρια Ελένη […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
11:00 24/04/2024

Ελένη Τσολάκη: «Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει»

zappit.gr
Για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά συζήτησαν η Ελένη Τσολάκη και η παρέα της πρωινής της εκπομπής στο ΟΡΕΝ. […] The post Ελένη Τσολάκη: «Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει» appeared first on Zappit.
05:12 24/04/2024

Δεν είναι ψέμα: Ο Elon Musk αποθεώνει την… Ελένη Τσολάκη

instyle.gr
Ακούγεται σαν ψέμα όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό: Ο Elon Musk αποθέωσε στο Twitter/X την… Ελένη Τσολάκη! Ο μεγιστάνας είδε ένα βίντεο που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, από την εποχή που η Ελένη Τσολάκη συμμετείχε στην εκπομπή “Happy Day” κι έλεγε την πρόγνωση του καιρού τραγουδώντας και χορεύοντας. Στο βίντεο που κάνει […] The post Δεν είναι ψέμα: Ο Elon Musk αποθεώνει την… Ελένη Τσολάκη appeared first on InStyle.
11:50 23/04/2024

Ελον Μασκ: Ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη και την πρόγνωση του καιρού - «Υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

ProtoThema.gr
Το βίντεο από το παρελθόν της Ελληνίδας παρουσιάστριας, το οποίο εντυπωσίασε τον ιδιοκτήτη του Twitter 
10:00 23/04/2024

Η Ελένη Τσολάκη γοήτευσε τον Έλον Μασκ: "Ένας υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα" σχολίασε

Παραπολιτικά
Από τα σχόλια του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ δεν ξέφυγε ούτε η… Ελένη Τσολάκη
23:01 22/04/2024

Ο απίθανος λόγος που έγινε τρεντ στην Τουρκία η Ελένη Τσολάκη

sportime.gr
Ξεκίνησε εδώ και λιγο καιρό να τρεντάρει στο twitter στην Τουρκία ώσπου έγινε και θέμα στα τουρκικά ΜΜΕ. Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.
15:47 22/04/2024

Ελένη Τσολάκη: Η απίστευτη αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη – «Μας ζητούσαν τη σακούλα! Το διανοείστε;»

thecaller.gr
Τη ρήξη στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και το MEGA σχολίασαν η Ελένη Τσολάκη και η παρέα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού».Τη ρήξη στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και το MEGA σχολίασαν η Ελένη Τσολάκη και η παρέα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού».Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ εξέφρασε την άποψή της για τη δυναμική που έχει η συνάδελφό της στις διαφημιστικές καμπάνιες των εταιρειών, οι οποίες επιλέγουν να τοποθετήσουν τα προϊόντα τους στην εκπομπή της. «Από την […]
14:00 19/04/2024

Ελένη Τσολάκη: «Η Ελένη Μενεγάκη θεωρώ έφυγε κάπως καλά από αυτό το μαγαζί»

tlife.gr
Την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από το Mega σχολίασε η Ελένη Τσολάκη στην πρωινή To άρθρο Ελένη Τσολάκη: «Η Ελένη Μενεγάκη θεωρώ έφυγε κάπως καλά από αυτό το μαγαζί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 18/04/2024

Κώστας Φαλελάκης για Μηνά Χατζησάββα: «Δέχτηκα απειλητικά μηνύματα, μου έγραφαν “θα σε παλουκώσουμε στο Σύνταγμα”»

tlife.gr
Ο Κώστας Φαλελάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και την Ελένη Τσολάκη. Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο To άρθρο Κώστας Φαλελάκης για Μηνά Χατζησάββα: «Δέχτηκα απειλητικά μηνύματα, μου έγραφαν “θα σε παλουκώσουμε στο Σύνταγμα”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 12/04/2024

Από την αρχή οι διαπραγματεύσεις του OPEN με Ελένη Τσολάκη και Κατερίνα Ζαρίφη

zappit.gr
Ελένη Τσολάκη και Κατερίνα Ζαρίφη είναι δύο πρόσωπα με ζωντανές εκπομπές στο καθημερινό πρόγραμμα του OPEN για τα οποία υπάρχουν […] The post Από την αρχή οι διαπραγματεύσεις του OPEN με Ελένη Τσολάκη και Κατερίνα Ζαρίφη appeared first on Zappit.
10:00 11/04/2024

Ελένη Τσολάκη: «Λύγισε» τον αέρα με τα λόγια της μητέρας της

zappit.gr
Ευχές για τα γενέθλιά της δέχθηκε το πρωινό της Τετάρτης (10/4) η Ελένη Τσολάκη στην έναρξη της εκπομπής της. Η […] The post Ελένη Τσολάκη: «Λύγισε» τον αέρα με τα λόγια της μητέρας της appeared first on Zappit.
11:00 10/04/2024

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Άφησε άφωνη την Ελένη Τσολάκη με την αποκάλυψη για τον «γάμο» της

tlife.gr
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό Σου Σού» όπου αποκάλυψε τις ευχάριστες εξελίξεις  για την To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: Άφησε άφωνη την Ελένη Τσολάκη με την αποκάλυψη για τον «γάμο» της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 09/04/2024

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Επιβεβαίωσε ότι έχει παντρευτεί - Δείτε το βίντεο

ProtoThema.gr
Το μοντέλο αιφνιδίασε την Ελένη Τσολάκη που το έμαθε στον «αέρα»
12:00 09/04/2024

Ελένη Τσολάκη σε Νάσο Παπαργυρόπουλο: «Η συνεργασία μας τότε δεν έγινε, μπορεί όμως να τα πούμε στην Ευρωβουλή»

zappit.gr
Τον Νάσο Παπαργυρόπουλο υποδέχθηκε το πρωινό της Παρασκευής (5/4) στην εκπομπή της η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ συνομίλησε […] The post Ελένη Τσολάκη σε Νάσο Παπαργυρόπουλο: «Η συνεργασία μας τότε δεν έγινε, μπορεί όμως να τα πούμε στην Ευρωβουλή» appeared first on Zappit.
12:00 05/04/2024

Ξεσπά η Ελένη Τσολάκη κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου: “Δεν είναι μάνα αυτή η γυναίκα, κορόιδευε όλον τον κόσμο για 2 χρόνια”

thecaller.gr
Εξερράγη η Ελένη Τσολάκη κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή της για την ανθρωποκτονία της κόρης της, Τζωρτζίνας. «Είναι τρομερό να σκεφτείς ότι αυτό το κορίτσι, ένα υγιέστατο παιδάκι, που δεν χρωστούσε τίποτα σε κανένα, που «έφυγε» τόσο άδικα από τη ζωή σε ηλικία 9 ετών και δεν είχε προλάβει […]
01:00 30/03/2024

Ελένη Τσολάκη για Ευγενία Μανωλίδου: «Ήταν ισοπεδωτικό, απαξιωτικό και στα όρια του απάνθρωπου»

tlife.gr
Η Ελένη Τσολάκη θέλησε να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή της «Πρωινό ΣουΣου» τη χθεσινή συνέντευξη To άρθρο Ελένη Τσολάκη για Ευγενία Μανωλίδου: «Ήταν ισοπεδωτικό, απαξιωτικό και στα όρια του απάνθρωπου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 22/03/2024

Ελένη Τσολάκη: Το συμβόλαιο με το OPEN και η απάντηση στην Ιωάννα Μαλέσκου για το «πεζοδρόμιο»

tlife.gr
Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και στον Γιώργο Γιαννουλια έκανε η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια To άρθρο Ελένη Τσολάκη: Το συμβόλαιο με το OPEN και η απάντηση στην Ιωάννα Μαλέσκου για το «πεζοδρόμιο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 22/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load