#Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

tlife.gr
Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. To άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
04:09 25/04/2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ζωή της μετά το «Survivor» και ο νέος της σύντροφος

paraskhnio.gr
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» το βράδυ της Τρίτης 23 Απριλίου. H δημοσιογράφος αποκάλυψε πόσο άλλαξε η καθημερινότητά της και το επαγγελματικό της στάτους μετά από τη συμμετοχή της στο «Survivor». Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ζωή της μετά το «Survivor» και ο νέος της σύντροφος εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
22:29 24/04/2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έχω πτηνοφοβία, ο μπαμπάς μου έχει κότες και με είχε βάλει στο κοτέτσι για να το ξεπεράσω

agrinionews.gr
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά τη συμμετοχή στο «Survivor» το 2017 και την πτηνοφοβία. Η αθλητικογράφος έδωσε συνέντευξη στο «2night Show» το βράδυ της Τρίτης 22 Απριλίου. Αρχικά, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης είπε ότι έχουν αλλάξει πολλά τα τελευταία χρόνια λόγω της δημοσιότητας, ενώ τόνισε ότι δεν θέλει να τη ρωτούν για τα προσωπικά της. «Είμαι πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχουν μείνει ωραίες στιγμές μέσα σε αυτά τα 7 χρόνια από το πρώτο Survivor αλλά και κάποιες εντελώς άβολες. Νιώθω άβολα όσον αφορά στα προσωπικά μου, για το αν χώρισα, αν παντρεύομαι, αν είμαι έγκυος. Αυτά με ενοχλούν πιο πολύ.
11:49 24/04/2024

Από το 2017 ως σήμερα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει πάρει ένα μάθημα για την προσωπική της ζωή

queen.gr
«Μεγαλώνοντας έχω μάθει και θέλω να προστατεύω λίγο την προσωπική μου ζωή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ανεβάσω κάτι στα social media» δήλωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.Περισσότερα...
10:17 24/04/2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η απάντηση για τη νέα της σχέση, τον γάμο και την απιστία

instyle.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night Show” ήταν το βράδυ της Τρίτης η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τη νέα της σχέση και τον λόγο που δεν θέλει να μιλάει γι’ αυτή αλλά και για τον γάμο. «Είμαι πολύ καλά […] The post Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η απάντηση για τη νέα της σχέση, τον γάμο και την απιστία appeared first on InStyle.
09:48 24/04/2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Σε αμηχανία με τις ερωτήσεις για τον νέο της σύντροφο: «Δεν του αρέσει η αναγνωρισιμότητα»

zappit.gr
Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο […] The post Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Σε αμηχανία με τις ερωτήσεις για τον νέο της σύντροφο: «Δεν του αρέσει η αναγνωρισιμότητα» appeared first on Zappit.
05:12 24/04/2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια «λάθη» με τη νέα μου σχέση

Newsit
Το Survivor, η αναγνωρισιμότητα, τα λάθη και ο νέος της σύντροφος. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε, το βράδυ της Τρίτης (23.04.2024) καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show. «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση», ξεκαθάρισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σημειώντας ότι «πλέον μεγαλώνοντας έχω μάθει και θέλω ... Περισσότερα To άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια «λάθη» με τη νέα μου σχέση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
04:01 24/04/2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Χρήστος Άρχος απόψε στον Αρναούτογλου

Newsit
Η πάντα λαμπερή Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο αστρολόγος Χρήστος Άρχος είναι οι αποψινοί καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Απόψε, Τρίτη 23 Απριλίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Τι άλλαξε στη ζωή της από το 2017, που μπήκε στο «Survivor»; Έχει βάλει τελεία στο αθλητικό ... Περισσότερα To άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Χρήστος Άρχος απόψε στον Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:01 23/04/2024

Βαλαβάνη: Τα σχόλια για το τηλεοπτικό της μέλλον και η απάντηση για τον Βασάλο

paraskhnio.gr
Ο τηλεοπτικός φακός του Breakfast@star πέτυχε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.Η ίδια  ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τον πρώην σύντροφό της Κωνσταντίνο Βασάλο. Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Βαλαβάνη: Τα σχόλια για το τηλεοπτικό της μέλλον και η απάντηση για τον Βασάλο εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
20:28 16/04/2024

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν ανέχεται ούτε το soft cheating σε μια σχέση

queen.gr
Eίναι άραγε απιστία αν ο σύντροφός σου κάνει like σε γνωστές του στο Instagram; H Eυρυδίκη Βαλαβάνη πήρε θέση αλλά εσένα ποια είναι η γνώμη σου για το soft cheating;Περισσότερα...
23:09 11/04/2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ενοχλημένη με σχόλιο για τον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Κουράσατε με αυτό το αστειάκι»

tlife.gr
Τι κι αν έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος To άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ενοχλημένη με σχόλιο για τον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Κουράσατε με αυτό το αστειάκι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 11/04/2024

«Κουράσατε με αυτό το αστειάκι», απάντησε η Βαλαβάνη στο σχόλιο για τον Βασάλο και τη νιώθουμε

queen.gr
Θέλει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να προχωρήσει και ανοιχτά πια στην προσωπική της ζωή και τα βασαλοσχόλια δεν την αφήνουν.Περισσότερα...
13:09 09/04/2024

«Νέα εποχή» έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο πρώτο της βίντεο με τον Γρηγόρη Μόργκαν στο TikTok

queen.gr
Τα πράγματα είναι official και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πλέον δείχνει γεμάτη χαρά πως είναι ζευγάρι με τον Γρηγόρη Μόργκαν.Περισσότερα...
23:17 03/04/2024

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η αντίδραση για την πιθανή συνεργασία Ευρυδίκη Βαλαβάνη – «Αν δεν δοκιμάσεις, δεν ξέρεις»

tlife.gr
Για το τηλεοπτικό του μέλλον ρωτήθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος έκανε νέες δηλώσεις στην κάμερα To άρθρο Κωνσταντίνος Βασάλος: Η αντίδραση για την πιθανή συνεργασία Ευρυδίκη Βαλαβάνη – «Αν δεν δοκιμάσεις, δεν ξέρεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 21/03/2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Όταν δεν έχεις τα ίδια θέλω καλό είναι να τελειώνει»

govastileto.gr
Καλεσμένη στο Night Out ήταν το βράδυ της Τετάρτης 20/3 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η γνωστή δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την τηλεοπτική επιστροφή της, για τις κρίσεις άγχους που πέρασε, αλλά και για τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο. «Από πολύ μικρή ήμουν δυναμική. Η ομορφιά πρέπει να βγαίνει από μέσα σου. Και εγώ […]
12:00 21/03/2024

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε πως είναι στα καλύτερά της με εντυπωσιακό look και cut-out φόρεμα

queen.gr
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για το τηλεοπτικό της comeback, στις κρίσεις άγχους, τον χωρισμό από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Το εντυπωσιακό look και η on-air συνάντηση με την αδερφή της.Περισσότερα...
11:09 21/03/2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που χώρισε με τον Βασάλο

eleftherostypos.gr
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, το βράδυ της Τετάρτης 20/3, βρέθηκε στην καρέκλα του Θεοχάρη Ιωαννίδη στην εκπομπή Night Out σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση στην οποία μίλησε για πράγματα που αποφεύγει γενικώς, όπως ο χωρισμός της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά και τη νέα της σχέση με την οποία πήγε πρόσφατα στη Λισαβώνα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε […] Το άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που χώρισε με τον Βασάλο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:00 21/03/2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – «Λύγισε» με την έκπληξη της αδελφής της στο πλατό: «Πάλι κλαίω»

zappit.gr
Μία έκπληξη επιφύλασσε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη ο Θεοχάρης Ιωαννίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο Night Out το βράδυ της […] The post Ευρυδίκη Βαλαβάνη – «Λύγισε» με την έκπληξη της αδελφής της στο πλατό: «Πάλι κλαίω» appeared first on Zappit.
03:00 21/03/2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η δημιουργία οικογένειας, ο Ντάνος και οι μεγάλες αποκαλύψεις

eleftherostypos.gr
Στην εκπομπή «Night Out» βρέθηκε καλεσμένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, το βράδυ της Τετάρτης, με την παρουσιάστρια να μιλά ανοιχτά για όλα… «Καριέρα ή γάμος; Θα βάλω την οικογένεια πρώτα. Νομίζω ότι δεν το έχω κρύψει κιόλας. Θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια από πολύ μικρή. Από τα 25 μου θέλω να κάνω παιδιά. Θέλω […] Το άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η δημιουργία οικογένειας, ο Ντάνος και οι μεγάλες αποκαλύψεις εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
02:00 21/03/2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή – «Θέλω να γίνω μάνα, να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια»

tlife.gr
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το βράδυ της Τετάρτης 20/3 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Night Out». Στο παιχνίδι To άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή – «Θέλω να γίνω μάνα, να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
01:09 21/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load