#Λάμπρος Κωνσταντάρας

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

zappit.gr
Στα σχόλια του Νίκου Μάνεση προς την εταιρεία Nielsen και την αξιοπιστία των μετρήσεων τηλεθέασης αναφέρθηκε η παρέα του Fay’s […] The post Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;» appeared first on Zappit.
05:12 24/04/2024

Κωνσταντάρας: «Τώρα το θυμήθηκε η Σταματίνα ότι ο Παπανώτας ήταν προσβλητικός;»

thecaller.gr
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε το δικό του σχόλιο για τον πρωινό διάλογο που είχαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δημήτρης Παπανώτας.Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε το δικό του σχόλιο για τον πρωινό διάλογο που είχαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δημήτρης Παπανώτας.Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ καυτηρίασε τη στάση που κράτησε η οικοδέσποινα του Happy Day απέναντι στα σχόλια του συνεργάτης της προς τη Μπέττυ Μαγγίρα. «Για μένα έκανες κι εσύ επικοινωνιακά λάθη σε αυτή την […]
05:11 24/04/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Κατερίνα Καινούργιου: «Δε ξέρω τι εμμονή έχει μαζί μου»

tlife.gr
Την υποψηφιότητα του Δημήτρη Παπανώτα στις Ευρωεκλογές σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής To άρθρο Λάμπρος Κωνσταντάρας για Κατερίνα Καινούργιου: «Δε ξέρω τι εμμονή έχει μαζί μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 13/04/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά Δημήτρη Παπανώτα: «Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής ήθελε να κάνει χιουμοράκι»

zappit.gr
Σκληρή κριτική για τη στάση που κράτησε ο Δημήτρης Παπανώτας στο θέμα του χωρισμού των Αντωνά-Σοϊλέδη άσκησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. […] The post Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά Δημήτρη Παπανώτα: «Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής ήθελε να κάνει χιουμοράκι» appeared first on Zappit.
15:00 10/04/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Σοϊλέδη-Αντωνά: «Δεν θέλω να πω τι ξέρω»

thecaller.gr
Την είδηση-βόμβα πως ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά ακολουθούν πλέον ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή μετά από αρκετά χρόνια σχέσης σχολίασαν νωρίτερα σήμερα (9/4) η Φαίη Σκορδά και η παρέα του Fay’sTime.Την είδηση-βόμβα πως ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά ακολουθούν πλέον ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή μετά από αρκετά χρόνια σχέσης σχολίασαν νωρίτερα σήμερα (9/4) η Φαίη Σκορδά και η παρέα του Fay’sTime.Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, στενός φίλος του ζευγαριού, έκανε τη δική του τοποθέτηση για τον αιφνίδιο χωρισμό, που πρώτος ανακοινώθηκε μέσα από το zappit.gr […]
20:00 09/04/2024

Ελένη Χατζίδου για την κόντρα Καινούργιου και Κωνσταντάρα: «Υπάρχει ένα παρελθόν – Είναι βαρύ αλλά λέει την αλήθεια του»

tlife.gr
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star, μετά τη δήλωσή του για την Κατερίνα To άρθρο Ελένη Χατζίδου για την κόντρα Καινούργιου και Κωνσταντάρα: «Υπάρχει ένα παρελθόν – Είναι βαρύ αλλά λέει την αλήθεια του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 08/04/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Γιούλικα Σκαφιδά: «Το κρύβει η ίδια;» – Φαίη Σκορδά: «Πιο ξεκάθαρη δεν γίνεται»

zappit.gr
Τη συνέντευξη που έδωσε η Γιούλικα Σκαφιδά στην «Ελένη» σχολίασαν σήμερα στο “Fay’s Time”. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Φαίη […] The post Λάμπρος Κωνσταντάρας για Γιούλικα Σκαφιδά: «Το κρύβει η ίδια;» – Φαίη Σκορδά: «Πιο ξεκάθαρη δεν γίνεται» appeared first on Zappit.
14:00 27/03/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Νομίζω ότι όποια απόφαση και αν πάρει η Φαίη Σκορδά, αν νιώσει ότι μας επηρεάζει θα μας το πει»

zappit.gr
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star και στην Σοφία Μανουσακίδου για τη Φαίη Σκορδά, τα μελλοντικά του σχέδια […] The post Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Νομίζω ότι όποια απόφαση και αν πάρει η Φαίη Σκορδά, αν νιώσει ότι μας επηρεάζει θα μας το πει» appeared first on Zappit.
11:00 26/03/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Μόνο η Φαίη Σκορδά ξέρει τι θα κάνει του χρόνου»

thecaller.gr
Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.Μάλιστα, μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά και τα σενάρια που τη θέλουν να φεύγει από τον ΣΚΑΪ. «Δεν έχει τελειώσει η τηλεοπτική χρονιά, έχει πολύ ψωμί ακόμα. Μόνο η Φαίη Σκορδά ξέρει τι θα κάνει του χρόνου. Υποθετικά, θα ήθελα να συνεχίσω […]
11:00 26/03/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Το «καρφί» για τον Δημήτρη Παπανώτα – «Γελάνε τα ληξιαρχεία αν έχει την ίδια ηλικία με τη Μαγγιρα»

tlife.gr
Με αφορμή μια δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα στην εκπομπή Fay’s time όπου βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι To άρθρο Λάμπρος Κωνσταντάρας: Το «καρφί» για τον Δημήτρη Παπανώτα – «Γελάνε τα ληξιαρχεία αν έχει την ίδια ηλικία με τη Μαγγιρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 29/02/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν μου λείπει η Ιωάννα Μαλέσκου από την τηλεόραση»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μυρσίνη Κοντού έκανε δηλώσεις ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής απάντησε και για την […] The post Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν μου λείπει η Ιωάννα Μαλέσκου από την τηλεόραση» appeared first on Zappit.
12:00 20/02/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Σπύρο Μαρτίκα: «Κάνει τέτοια σχόλια γιατί είναι απεγνωσμένος για δημοσιότητα»

tlife.gr
Με αιχμηρό τρόπο απάντησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μέσα από το Breakfast@Star στις δηλώσεις που έκανε για To άρθρο Λάμπρος Κωνσταντάρας για Σπύρο Μαρτίκα: «Κάνει τέτοια σχόλια γιατί είναι απεγνωσμένος για δημοσιότητα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 08/02/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν χαλάω τη ζαχαρένια μου, δεν με αγγίζει»

zappit.gr
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε στην κάμερα του I love Σου Κου για τις δύσκολες ημέρες στην εκπομπή μετά την απώλεια […] The post Λάμπρος Κωνσταντάρας για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν χαλάω τη ζαχαρένια μου, δεν με αγγίζει» appeared first on Zappit.
11:00 03/02/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η πρώτη αντίδραση μετά τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου – «Το παν είναι ποιος το λέει, δεν στενοχωρήθηκα»

tlife.gr
Τον Λάμπρο Κωνσταντάρα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου. Ο Λάμπρος To άρθρο Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η πρώτη αντίδραση μετά τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου – «Το παν είναι ποιος το λέει, δεν στενοχωρήθηκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 02/02/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Είναι πολύ μικρό να ασχολούμαστε με το αν υπήρχε μια κενή καρέκλα»

thecaller.gr
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στο Breakfast@Star και τον Πάνο Παπαδόπουλο, για την Φαίη Σκορδά και την απώλεια του πατέρα της.Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στο Breakfast@Star και τον Πάνο Παπαδόπουλο, για την Φαίη Σκορδά και την απώλεια του πατέρα της.Μάλιστα, σε αυτό το πλαίσιο σχολίασε και το γεγονός ότι ο ΣΚΑΪ δέχτηκε αρνητική κριτική για το ότι βγήκε στον αέρα το Fay’s Time με την καρέκλα της Φαίης κενή. «Έχω περάσει και καλύτερα, αλλά καλά. […]
10:00 01/02/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η απάντηση για την «άδεια καρέκλα» της Φαίης Σκορδά – «Μην ανοίγουμε έριδες και διχόνοιες»

tlife.gr
Τρίτη μέρα χωρίς τη Φαίη Σκορδά το Fay’s Time, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τους συνεργάτες To άρθρο Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η απάντηση για την «άδεια καρέκλα» της Φαίης Σκορδά – «Μην ανοίγουμε έριδες και διχόνοιες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 31/01/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Τι είναι ο Νταλάρας να σου απαντήσει στο πόδι για τον Αργυρό; Μέγκι Ντρίο;»

zappit.gr
Για το περιστατικό που έγινε με τον Γιώργο Νταλάρα και την σκληρή του απάντηση προς τους δημοσιογράφους, οι οποίοι προσπαθούσαν […] The post Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Τι είναι ο Νταλάρας να σου απαντήσει στο πόδι για τον Αργυρό; Μέγκι Ντρίο;» appeared first on Zappit.
21:00 20/01/2024

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τον παππού του: «Χαίρομαι που έφυγε την εποχή που δεν υπήρχαν διαδίκτυο και κάμερες»

sinidisi.gr
Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Λιλή Πυράκη έδωσε συνέντευξη ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής απάντησε, μεταξύ άλλων, για τη Φαίη Σκορδά, αλλά και για τον παππού του, τον σπουδαίο ηθοποιό Λάμπρο Κωνσταντάρα. «Το...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τον παππού του: «Χαίρομαι που έφυγε την εποχή που δεν υπήρχαν διαδίκτυο και κάμερες»
13:09 19/01/2024

Άκρως αποκαλυπτικός ο Κωνσταντάρας: «Έχω βρεθεί σεξουαλικά ταυτόχρονα με δύο άτομα» [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στο sex podcast και στη Δάφνη Καραβοκύρη και απάντησε σε… πικάντικες ερωτήσεις. «Χαίρομαι που έχω βιώσει το σεξ με αρκετά πρόσωπα. Δεν έχω πειραματιστεί στο σεξ, σε αυτό είμαι λίγο πουριτανός. Έχω βρεθεί σεξουαλικά ταυτόχρονα με δύο άτομα σε ηλικία 25 ετών. Δεν ήταν πολύ καλή εμπειρία. Πήγε να γίνει άλλη […] Το άρθρο Άκρως αποκαλυπτικός ο Κωνσταντάρας: «Έχω βρεθεί σεξουαλικά ταυτόχρονα με δύο άτομα» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:00 18/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load