#ταξίδι

Survivor 25/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο – ταξίδι στη Νέα Υόρκη!

sportime.gr
Μια πρώτη εκτίμηση για την ομάδα που έχει προβάδισμα να κερδίσει το ταξίδι επάθλου στη Νέα Υόρκη στο Survivor. Διάσημοι ή Μαχητές; Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
01:47 25/04/2024

Ερντογάν: Μυστήριο με το ταξίδι του στις ΗΠΑ – Η σιγή ιχθύος από την Άγκυρα και ο ρόλος του Χανίγια

in.gr
Οι φήμες περί ακύρωσης της συνάντησης Ερντογάν - Μπάιντεν στις ΗΠΑ έχουν φουντώσει ενώ το ζήτημα περιπλέκεται καθώς δεν έχει υπάρξει επίσημη διάψευση, με το παρασκήνιο να είναι έντονο.
00:02 25/04/2024

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Κάνει ηλιοθεραπεία γυμνή

ProtoThema.gr
Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram από το ταξίδι της στην Ισπανία
00:00 25/04/2024

Αμαλία Κωστοπούλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στην Αφρική με τον σύντροφό της

tlife.gr
Η Αμαλία Κωστοπούλου το τελευταίο διάστημα έχει γίνει ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, όπου δημοσιεύει φωτογραφίες To άρθρο Αμαλία Κωστοπούλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στην Αφρική με τον σύντροφό της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 24/04/2024

Γυναίκα παραπάτησε και έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά – Λιμενικός με αυτοθυσία την έσωσε από πνιγμό

Newsbeast.gr
Μια ηλικιωμένη Γαλλίδα παραπάτησε με τη βαλίτσα της και έπεσε μέσα στα νερά του Πειραιά, λίγο προτού επιβιβαστεί στο πλοίο. Ο λιμενικός αστραπιαία έπεσε στη θάλασσα για να τη βοηθήσει και την έσωσε, ενώ ευτυχώς η γυναίκα δεν τραυματίστηκε και συνέχισε το ταξίδι της κανονικά. Δείτε την επίμαχη στιγμή της διάσωσης:
21:04 24/04/2024

Ο Βαγγέλης Γερμανός και η Σαλίνα Γαβαλά στο Θέατρο Πάνθεον

patrasevents.gr
Κινηματοθέατρο ΠάνθεονΠαρασκευή, 17 Μάϊ 2024 21:00Ο Βαγγέλης Γερμανός και η Σαλίνα Γαβαλά ξεκινούν μια «Μουσική κρουαζιέρα» Θέατρο ΠάνθεονΠάτραΠαρασκευή 17 ΜαΐουΟ Βαγγέλης Γερμανός με την μακρόχρονη πορεία του καιτραγούδια σαν καλοκαιρινό αεράκι, συναντά το πάθος και τηθεατρικότητα της Σαλίνας Γαβαλά και μας προσκαλούν σε μιαακουστική και ατμοσφαιρική συναυλία με δυο κιθάρες και δυο φωνές!Ένα ταξίδι στο χρόνο με αναφορές σε ετερόκλητα μουσικά είδη που ενώνουνΑνατολή και Δύση, ροκ και παράδοση, χαρά και συγκίνηση!Ο Βαγγέλης Γερμανός, ο τροβαδούρος της εφηβείας μας, ακολουθώντας μια...
19:53 24/04/2024

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει το μεγάλο ταξίδι στο αυριανό έπαθλο - Σε ποιο μέρος θα πάνε

NewsBomb
Survivor Spoiler: Αύριο 25/5 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας για το δεύτερο μεγάλο έπαθλο μέχρι στιγμής στο παιχνίδι επιβίωσηςΠερισσότερα...
19:03 24/04/2024

Θρήνος για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της. Το Post αποχαιρετισμού

koolnews.gr
Η Βίκυ Καγιά βιώνει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, καθώς ο πατέρας της, Άγγελος Καγιάς, άφησε την τελευταία του πνοή πριν από λίγες ώρες. Η είδηση έγινε γνωστή από την ίδια την παρουσιάστρια, η οποία δημοσίευσε στο Instagram μια παλιά τους φωτογραφία, γράφοντας: “Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’ αγαπώ”. Πλήθος κόσμου, […] The post Θρήνος για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της. Το Post αποχαιρετισμού appeared first on Koolnews.gr.
19:00 24/04/2024

Μαρία Σάκκαρη: Πρεμιέρα με Βέκιτς το μεσημέρι της Πέμπτης στη Μαδρίτη

Newsit
Η Μαρία Σάκκαρη ξεκινάει αύριο (25/5) το ταξίδι της στο τουρνουά της Μαδρίτης, θέλοντας να φτάσει μακριά στη διοργάνωση. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (Νο.6), Μαρία Σάκκαρη, θα ανοίξει στις 12 το μεσημέρι το πρόγραμμα στο Arantxa Sanchez Stadium και η πρώτη της αντίπαλος είναι η καλύτερή της φίλη στο tour, Ντόνα Βέκιτς (Νο.38). Οι δύο ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Σάκκαρη: Πρεμιέρα με Βέκιτς το μεσημέρι της Πέμπτης στη Μαδρίτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:03 24/04/2024

Βαρύ πένθος για την Βίκυ Καγιά

instyle.gr
Ιδιαίτερα δύσκολες ώρες βιώνει η Βίκυ Καγιά καθώς ο αγαπημένος της μπαμπάς έφυγε από τη ζωή. Την θλιβερή είδηση έκανε η ίδια γνωστή μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η Βίκυ Καγιά ανάρτησε μία φωτογραφία στην οποία η ίδια ποζάρει στην αγκαλιά του μπαμπά της. «Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’ αγαπώ» έγραψε στην λεζάντα. […] The post Βαρύ πένθος για την Βίκυ Καγιά appeared first on InStyle.
13:48 24/04/2024

Μαρία Αντωνά: Με λεζάντα σε selfie φωτογραφία στα social media καρφωνει τον Άρη Σοϊλέδη

koolnews.gr
“Μα εσύ είσαι ταξίδι χωρίς προορισμό”: Η σπόντα με λεζάντα της Μαρίας Αντώνημα προς τον Άρη Σοϊλέδη μέσω των social media Η επικοινωνία μέσω social media όταν ένα ζευγάρι χωρίσει είναι μία τακτική που συμβαίνει στους περισσότερους!  Σκέψεις, πληγωμένες αντιδράσεις, θυμός, αναμνήσεις αλλά και μία επίπλαστη πραγματικότητα και πολύ χρυσόσκονη  είναι μερικά από τα συστατικά […] The post Μαρία Αντωνά: Με λεζάντα σε selfie φωτογραφία στα social media καρφωνει τον Άρη Σοϊλέδη appeared first on Koolnews.gr.
11:58 24/04/2024

Έλενα Τοπαλίδου: Ο εκστατικός χορός της στο show της Ιωάννας Κουρμπέλα στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

ProtoThema.gr
Η σχεδιάστρια χαρακτήρισε την collection «ένα ταξίδι μεταμόρφωσης με επίκεντρο το γυναικείο σώμα».  
10:00 24/04/2024

Τι πρέπει να ξέρουμε για το ταξίδι με προορισμό τη χαρά

vita.gr
Έχοντας ασχοληθεί επαγγελματικά 20 χρόνια τώρα με τη στήριξη ανθρώπων που ταλαιπωρούνται ψυχικά, μέσα από την παρατήρηση, τη μελέτη, αλλά και το εσωτερικό της βίωμα, η ψυχολόγος Ναταλία Κουτρούλη μοιράζεται μαζί μας μερικά μαθήματα που αξιολογεί ως βοηθητικά στο ταξίδι με προορισμό τη χαρά.
08:28 24/04/2024

Η κληρονομιά του Καστελόριζου

naftemporiki.gr
Ήταν σαν χθες, πριν από 14 χρόνια, όταν άρχισε από το Καστελόριζο το ταξίδι της κρίσης και των μνημονίων. Ο Γιώργος Παπανδρέου είπε ότι «κληρονομήσαμε ένα σκάφος έτοιμο να βυθιστεί»,… Η κληρονομιά του Καστελόριζου - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
07:09 24/04/2024

Μαριάντα Πιερίδη – Πάνος Ιωάννου: Διασκέδασαν στο Nox – Τα τρυφερά τετ α τετ

govastileto.gr
Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Πάνος Ιωάννου διασκέδασαν πρόσφατα στο Νox και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε. Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και κάποιους μήνες και είναι τρισευτυχισμένο, ενώ δε λείπουν τα ταξίδια και οι αποδράσεις. Η Μαριάντα Πιερίδη τον τελευταίο καιρό, όπως έχει γίνει γνωστό, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Πάνου Ιωάννου, […]
07:04 24/04/2024

«Kλείδωσαν» τα Rafale για το μεγάλο ταξίδι στην Ινδία: Η ΠΑ στην πολυεθνική άσκηση «Tarang Shakti 24»

onalert.gr
Mαχητικά Rafale από την 332 Πολεμική Μοίρα «Γεράκι» θα είναι τα αεροσκάφη που θα κάνουν το μεγάλο ταξίδι στην Ινδία για την άσκηση «Tarang Shakti 24». The post «Kλείδωσαν» τα Rafale για το μεγάλο ταξίδι στην Ινδία: Η ΠΑ στην πολυεθνική άσκηση «Tarang Shakti 24» appeared first on OnAlert.
05:28 24/04/2024

Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι ανακάλυψαν τη χαμένη βίλα του πρώτου Ρωμαίου αυτοκράτορα

lykavitos.gr
Χιλιάδες χιλιόμετρα ταξίδεψαν οι αρχαιολόγοι για να φτάσουν από την Ασία στην Ευρώπη, ωστόσο και το ταξίδι τους, αλλά πολύ περισσότερο οι ανασκαφές τους και οι εργασίες τους απέδωσαν καρπούς και σε περιοχή που συχνά είχαν γίνει στο παρελθόν αρχαιο
05:17 24/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load