#survivor

Survivor: Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Newsbeast.gr
Σε έναν ακόμη απαιτητικό στίβο μάχης διασταύρωσαν τα ξίφη τους Κόκκινη και Μπλε Ομάδα του Survivor 2024. Στο επεισόδιο της Καθαράς Δευτέρας οι παίκτες διεκδίκησαν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, μετά την υποψηφιότητα του Νίκου Ρικουνάκη. Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος, η Χρύσα επιτέθηκε λεκτικά στην Ασημίνα Χατζηανδρέου χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς με αφορμή όσα ειπώθηκαν από την παίκτρια των Κόκκινων στο χθεσινοβραδινό Συμβούλιο του Survivor. «Χθες η Ασημίνα πήρε τον λόγο στον Συμβούλιο μόνη της για να πει ουσιαστικά ότι ο Φάνης με ευνοούσε στα ματσαρίσματα, όταν ήταν στην Κόκκινη ομάδα. Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση σε αυτό, πάει να βγάλει κάτι άλλο προς τα έξω. Με ό,τι
02:00 19/03/2024

Survivor: Απασφάλισε η Χρύσα για την Ασημίνα – «Είναι ό,τι πιο ανώριμο έχω γνωρίσει στη ζωή μου, δεν έχει στάλα ωριμότητας»

zappit.gr
Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας μπαίνουν απόψε (18/3) Κόκκινοι και Μπλε ομάδα στο Survivor. Η ομάδα του Αλέξη Παππά έρχεται «λαβωμένη» […] The post Survivor: Απασφάλισε η Χρύσα για την Ασημίνα – «Είναι ό,τι πιο ανώριμο έχω γνωρίσει στη ζωή μου, δεν έχει στάλα ωριμότητας» appeared first on Zappit.
22:00 18/03/2024

Survivor spoiler 18-3: Ζήτησε να αποχωρήσει ο Γιώργος Γκιουλέκας;

sportime.gr
Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον Γιώργο Γκιουλέκα μετά τις αλλαγές των ομάδων στο Survivor. Τι ισχύει; Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.
20:46 18/03/2024

Survivor spoiler: Ποιος νικάει σήμερα 18/3 στο survivor

koolnews.gr
Με  αλλαγές στη συνθεση των ομάδων έγινε χθες στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης ο πρώτος αγώνας ασυλίας με τους Μπλε να κερδίζουν και το Νίκο Ρικουνάκη να βγαίνει στον τάκο από τους συμπαίκτες του στην κόκκινη ομάδα! Απόψε έχουμε τον δευτερο αγώνα ασυλίας και περιμένουμε να δούμε τόσο την ομάδα που θα κερδίσει όσο και τον […] The post Survivor spoiler: Ποιος νικάει σήμερα 18/3 στο survivor appeared first on Koolnews.gr.
19:58 18/03/2024

Συγχαρητήρια του Ατζούν στο «δάσκαλο Φατίχ»

thecaller.gr
Ο Τούρκος παραγωγός και επιχειρηματίας Ατζούν Ιλίτζαλι τηλεφώνησε για να συγχαρεί τον Φατίχ Τερίμ, μετά την εκτός έδρας νίκη (3-1) του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».Ο Τούρκος παραγωγός και επιχειρηματίας Ατζούν Ιλίτζαλι τηλεφώνησε για να συγχαρεί τον Φατίχ Τερίμ, μετά την εκτός έδρας νίκη (3-1) του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος, όπως αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα «mynet», μιλώντας ο ίδιος στους παίκτες στο συμβούλιο του τουρκικού Survivor. «Παρεμπιπτόντως, η ομάδα του δασκάλου μας Φατίχ […]
15:00 18/03/2024

Survivor: Μια δυνατή αναμέτρηση για τη δεύτερη ασυλία - Δείτε το trailer

Skai.gr
Survivor με τον Γιώργο Λιανό Κυριακή έως Πέμπτη στις 21.00 στον ΣΚΑΪ
13:37 18/03/2024

Survivor: Ποιος βγήκε υποψήφιος χθες 17/3; Νέες αλλαγές στις ομάδες

youfly.com
Ποιος ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor, τη νέα εβδομάδα χθες 17/3; Γιατί ξαφνιάστηκαν οι survivors με τις ανατροπές και τις επιστροφές παικτών; Ποιοι παίκτες μετακόμισαν; The post Survivor: Ποιος βγήκε υποψήφιος χθες 17/3; Νέες αλλαγές στις ομάδες appeared first on Youfly.
07:58 18/03/2024

Survivor 2024: Άλλαξαν πάλι οι ομάδες, υποψήφιος ο Νίκος Ρικουνάκης

Newsit
Τα πάνω κάτω ήρθαν για άλλη μια φορά στο Survivor, αφού πριν από τον πρώτο αγώνα ασυλίας της νέας εβδομάδας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε νέες αλλαγές στις δυο ομάδες. Με την αγωνιστική επιστροφή του Φάνη Μπολέτση και της Κατερίνας Δαλάκα, ο παρουσιαστής του Survivor σόκαρε τους παίκτες πριν από τον αγώνα, ανακοινώνοντας ότι ο Μπολέτσης ... Περισσότερα To άρθρο Survivor 2024: Άλλαξαν πάλι οι ομάδες, υποψήφιος ο Νίκος Ρικουνάκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
03:00 18/03/2024

Survivor: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή «καρφώνει» τη Μαρία Αντωνά – «Γιατί να πεις κακία όταν αποχωρείς;»

tlife.gr
Με νέο επεισόδιο επέστρεψε απόψε, Κυριακή 17/3 το Survivor 2024, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι To άρθρο Survivor: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή «καρφώνει» τη Μαρία Αντωνά – «Γιατί να πεις κακία όταν αποχωρείς;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 17/03/2024

Survivor – «Έκαψε» την Μαρία Αντωνά παρά την απουσία της: Το είχε κάνει και δεν μου άρεσε καθόλου

Newsbeast.gr
Αιχμές για δυο πρόσωπα που έχουν ήδη αποχωρήσει από το Survivor, με πιο πρόσφατο αυτό της Μαριλίνας που ήταν και η τελευταία αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο, άφησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή το βράδυ της Κυριακής στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Το άλλο πρόσωπο ήταν η Μαρία Αντωνά. Ειδικότερα, λίγο πριν βρεθεί και πάλι στον στίβο μάχης για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της νέας εβδομάδας, η παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor κλήθηκε να σχολιάσει στην κάμερα την πρόσφατη αποχώρηση στης συμπαίκτρια της καθώς και το «καρφί» που έριξε φεύγοντας στον Τζέιμς Καφετζή. «Δεν μπορώ να καταλάβω, κάθε φορά που φεύγει κάποιος υποψήφιος προς αποχώρηση, γιατί να χρειαστεί να πει κ
22:00 17/03/2024

Survivor Spoiler (17/03): Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία

Gazzetta
Ένα πολύ δυνατό επεισόδιο θα παρακολουθήσουν σήμερα (17/03) οι τηλεθεατές του Survivor.
22:00 17/03/2024

Με κόπο 10 εβδομάδων – Πόσα λεφτά πήρε η Μαριλίνα Βακονδίου μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Newside.gr
Η 10η εβδομάδα ολοκληρώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο (14/3) του Survivor για την παίκτρια της μπλε ομάδας, όπου η κόκκινη ομάδα πήρε τη νίκη κερδίζοντας το έπαθλο φαγητού και στη συνέχεια αποχώρησε η Μαριλίνα Βακονδίου. Πιο συγκεκριμένα, οι τέσσερις παίκτριες έδωσαν τα πάντα για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Στα πρώτα αγωνίσματα, νικήτριες αναδείχθηκαν η Χρύσα και [...] Το άρθρο Με κόπο 10 εβδομάδων – Πόσα λεφτά πήρε η Μαριλίνα Βακονδίου μετά την αποχώρησή της από το Survivor εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
20:00 17/03/2024

Survivor 17-3 spoiler: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΝΕΕΣ ΟΜΑΔΕΣ! Αυτοί οι κόκκινοι – Αυτοί οι μπλε!

sportime.gr
Νέες ομάδες ξανά στο Survivor λοιπόν. Ποιοι είναι οι νέοι κόκκινοι και ποιοι οι νέοι μπλε; Το Sportime ξέρει… Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.
17:46 17/03/2024

Μαρία Αντωνά: «Στο Survivor ξέχασα πώς είναι το πρόσωπο του Άρη Σοϊλέδη»

NewsBomb
Η Μαρία Αντωνά αποκαλύπτει ότι στο Survivor μπορεί κάποιος να ξεχάσει το 100% των δικών του προσώπωνΠερισσότερα...
14:00 17/03/2024

Survivor Spoiler: Αλλαγές παικτών δείχνει το νεο trailer του ριάλιτι. Η νέα μίξη των ομάδων

koolnews.gr
Μετά την αποχώρηση της Μαριλίνας Βακονδίου και τις ασυλίες που έλεξαν με 3-1 υπέρ των διασήμων αλλά και τη φημολογούμενη ανταρσία του Τζειμς Καφετζή ο οποίος με πρόσχημα ότι πάει στο νοσοκομείο έκανε διαμαρτυρίες στην παραγωγή έχουμε αλλαγές στις 2 ομάδες με στόχο να γίνουν εξίσου ανταγωνιστικές! Αρκετές φήμες κυκλοφόρησαν για το ποιος πάει που […] The post Survivor Spoiler: Αλλαγές παικτών δείχνει το νεο trailer του ριάλιτι. Η νέα μίξη των ομάδων appeared first on Koolnews.gr.
11:58 17/03/2024

Survivor highlights 15/3: Επικός καυγάς Γκιουλέκα και Σταμάτη – Αποχώρησε η Μαριλίνα (vids)

sportime.gr
Δείτε τα Survivor highlights από το χθεσινό (14/3) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
09:48 15/03/2024

Survivor: Ποια αποχώρησε χθες 14/3 με δάκρυα στα μάτια

youfly.com
Ποιος αποχώρησε από το Survivor χθες 14/3; Ποια τελικά επιστρέφει στην Ελλάδα; Η Ευγενία, η Χρύσα, η Μαριλίνα ή η Άιρα; The post Survivor: Ποια αποχώρησε χθες 14/3 με δάκρυα στα μάτια appeared first on Youfly.
06:58 15/03/2024

Survivor 2024: Αποχώρησε η Μαριλίνα Βακονδίου – Πλάνταξε η Aira Adomaityte

Newsit
Η αποχώρηση από το Survivor αυτή την εβδομάδα ήταν γυναικεία υπόθεση. Ευγενία Μπόρλα, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Aira Adomaityte και Μαριλίνα Βακονδίου ρίχθηκαν στη μάχη, αλλά η τελευταία δεν κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο. Τρεις Μπλε και μια Κόκκινη, τα έδωσαν όλα για να συνεχίσουν στο Survivor αλλά ήταν η Μαριλίνα Βακονδίου που εγκατέλειψε την ομάδα ... Περισσότερα To άρθρο Survivor 2024: Αποχώρησε η Μαριλίνα Βακονδίου – Πλάνταξε η Aira Adomaityte δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
03:00 15/03/2024

Survivor – Κατακεραύνωσε ξανά τον Γιάννη Περπατάρη: «Βγαίνει μπροστά και φωνάζει στη μούρη του άλλου»

zappit.gr
Τα αιχμηρά πυρά πρώην συμπαικτών και νυν αντιπάλων στο Survivor δεν παύει να δέχεται ο Γιάννης Περπατάρης, ο οποίος αποτελεί πια […] The post Survivor – Κατακεραύνωσε ξανά τον Γιάννη Περπατάρη: «Βγαίνει μπροστά και φωνάζει στη μούρη του άλλου» appeared first on Zappit.
22:00 14/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load