#survivor

Έλενα Κρεμλίδου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείται κανείς με το αν κάνω σεξ – Με θεωρούσαν εύκολη»

Newsbeast.gr
Για τα χιλιάδες «πρέπει» στα οποία καλείται να υπακούει μια γυναίκα, μιλά στο τελευταίο της βίντεο η πρώην παίκτρια του Survivor, Έλενα Κρεμλίδου, αποκαλύπτοντας ότι από πολύ μικρή, όταν ακόμα πήγαινε σχολείο, δεχόταν σχόλια για το σώμα της και τη συμπεριφορά της. Όπως λέει πολλά κορίτσια στο σχολείο τη θεωρούσαν «εύκολη», όσον αφορά στις σεξουαλικές της επαφές. «Τις άκουγα που ψιθύριζαν, με θεωρούσαν εύκολη, έβγαζαν φήμες για μένα. Μέχρι και σήμερα ακούω φήμες για πράγματα που λένε ότι έκανα στο Λύκειο, που ώρες – ώρες λέω ότι αν αυτές οι φήμες ήταν αλήθεια θα είχα περάσει πάρα πολύ καλά» λέει αρχικά. «Εν τω μεταξύ σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να παραθέσω μια σκέψη μου. Μια γυναίκα που νι
22:03 26/07/2024

Πέθανε ο Γιάννης Κρύος, βασικό στέλεχος της Acun Medya στην Ελλάδα

ProtoThema.gr
Ήταν ο άνθρωπος που βρισκόταν πίσω από τις μεγάλες επιτυχίες του Survivor και του Voice
18:00 25/07/2024

Πέθανε ο Γιάννης Κρύος: Ο άνθρωπος πίσω από τις επιτυχίες του 'Survivor' του 'The Voice'

Παραπολιτικά
Σε ηλικία 53 ετών 'έφυγε' από τη ζωή ο Γιάννης Κρύος, βασικό στέλεχος της Acun Medya στην Ελλάδα
15:00 25/07/2024

Έφυγε από τη ζωή βασικό στέλεχος της Acun Medya που «έστησε» το Survivor

Newsit
Ένα από τα πιο γνωστά και ικανά στελέχη της τηλεοπτικής αγοράς, ο Γιάννης Κρύος «έφυγε» πριν από λίγο σε ηλικία 53 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά του αλλά και όσους είχαν συνεργαστεί μαζί του.  Μετά από επιτελικές θέσεις στην παραγωγή τηλεοπτικών σταθμών τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Κρύος ήταν στην Acun Medya ως βασικός «πυλώνας» ... Περισσότερα To άρθρο Έφυγε από τη ζωή βασικό στέλεχος της Acun Medya που «έστησε» το Survivor δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:46 25/07/2024

Οργισμένη απάντηση της Κατερίνας Δαλάκα για τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Οικονομοπούλο – «Αν σας αρέσουν τα παραμύθια…»

Newsbeast.gr
Με ένα story στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, η Κατερίνα Δαλάκα έδωσε τη δική της, οργισμένη απάντηση σε δημοσιεύματα που αναφέρουν πως είναι ζευγάρι με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Η πρώην παίκτρια του Survivor τόνισε πως σε κάθε δημοσίευμα που αφορά τη ζωή της και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα θα ακολουθεί τη νομική οδό, αφήνοντας αιχμές για τον σκοπό που γράφονται ψέματα και ανακρίβειες για την ίδια. «Έλαβα κάποια άρθρα που για πολλοστή φορά αναφέρονται σε εμένα και τη ζωή μου, αλλά δυστυχώς με ψέματα», είπε αρχικά η Κατερίνα Δαλάκα. «Όταν γράφεις κάτι γιατί θες να πάρεις λάικς ή κλικς, ή έχεις οδηγίες από κάπου για να γράψεις κάποια πράγματα, γιατί παίζει και αυτό το σε
17:57 24/07/2024

Survivor 2024: Άγριοι καυγάδες και 4ος υποψήφιος ο Θοδωρής Τουρκογεώργος 

Newsit
Η ένταση δεν έλειψε ούτε από τον τελευταίο αγώνα ασυλίας του Survivor, με την Κατερίνα Δαλάκα και την Σταυρούλα Χρυσαειδή να βγάζουν… μαχαίρια και τον Γιάννη Περπατάρη με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να δίνουν συνέχεια στην κόντρα τους. Τα όσα έγιναν στον προηγούμενο αγώνα ασυλίας μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των παικτών του Survivor, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή ... Περισσότερα To άρθρο Survivor 2024: Άγριοι καυγάδες και 4ος υποψήφιος ο Θοδωρής Τουρκογεώργος  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
03:01 25/04/2024

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

tlife.gr
Με τον τέταρτο μονομάχο ολοκληρώθηκε το αποψινό επεισόδιο του Survivor τη νύχτα της Τετάρτης 24/4. Τον To άρθρο Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
02:09 25/04/2024

Survivor 25/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο – ταξίδι στη Νέα Υόρκη!

sportime.gr
Μια πρώτη εκτίμηση για την ομάδα που έχει προβάδισμα να κερδίσει το ταξίδι επάθλου στη Νέα Υόρκη στο Survivor. Διάσημοι ή Μαχητές; Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
01:47 25/04/2024

Δαλάκα στο Survivor 2024: Δίκαιο να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση ο Χριστόφορος

Skai.gr
Η Κατερίνα Δαλάκα εξηγεί γιατί κρίνει ως δίκαιη την υποψηφιότητα Χριστόφορου
23:38 24/04/2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ζωή της μετά το «Survivor» και ο νέος της σύντροφος

paraskhnio.gr
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» το βράδυ της Τρίτης 23 Απριλίου. H δημοσιογράφος αποκάλυψε πόσο άλλαξε η καθημερινότητά της και το επαγγελματικό της στάτους μετά από τη συμμετοχή της στο «Survivor». Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ζωή της μετά το «Survivor» και ο νέος της σύντροφος εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
22:29 24/04/2024

Κωνσταντίνος Βασάλος: Προκαλώ τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να έρθει στο κανάλι μου στο YouTube να λύσουμε τις διαφορές μας

ProtoThema.gr
Δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή, δύο όμορφοι να λένε τη γνώμη τους; πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του Survivor
22:00 24/04/2024

Survivor spoiler αποχώρηση 25/4: Αυτί οι υποψήφιοι – Αυτός είναι το φαβορί να φύγει!

sportime.gr
Τέσσερις μονομάχοι προς αποχώρηση από το Survivor. Υπάρχει φαβορί να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.
18:47 24/04/2024

H Κατερίνα Δαλάκα «έδωσε» στεγνά την Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor: «Δεν με ξέρεις; Μου έχεις φτιάξει σπανακόπιτα» (vid)

Gazzetta
Έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και την Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor με «χτυπήματα» κάτω από τη μέση.
16:02 24/04/2024

Survivor 2024: «Βγαίνει» ο 4ος υποψήφιος – Τι θα δούμε απόψε

Newsit
Οι Μπλε του Survivor μετρούν ήδη τρεις νίκες και αντιστοίχως τρεις πόντους για το αγώνισμα που θα φέρει το μεγάλο έπαθλο. Από την άλλη πλευρά οι Κόκκινοι έχουν τρεις υποψήφιους μονομάχους και μηδέν βαθμούς. Θα καταφέρουν απόψε (24.04.2024, 21:00) να πάρουν τη νίκη που θα κάνει τη διαφορά ή θα συνεχιστεί το σερί της ήττας ... Περισσότερα To άρθρο Survivor 2024: «Βγαίνει» ο 4ος υποψήφιος – Τι θα δούμε απόψε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:01 24/04/2024

Survivor προτεινόμενοι 24/4: MEGA POLL! Ψηφίστε ποιος παίκτης θέλετε να αποχωρήσει!

sportime.gr
Το Sportime συνεχίζει να δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε με αρνητικό τρόπο, για το ποιον θέλετε να δείτε εκτός Survivor στο επεισόδιο της Πέμπτης. Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.
15:47 24/04/2024

Στο πρώτο post μετά το Survivor ο Αλέξης Παππάς απέδειξε την αληθινή σχέση του με τον James

queen.gr
Ο Αλέξης Παππάς έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα, λίγο μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Το beef με τον James που μετατράπηκε σε φιλία και η υπόσχεση.Περισσότερα...
15:17 24/04/2024

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΑΡΒΑΙΒΟΡ – SPOILER SURVIVOR 24/4/2024- MASTER CHEF ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ !!!

tilegrafimanews.gr
ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΑΡΒΑΙΒΟΡ (skaitv.gr) - SPOILER SURVIVOR 24/4/2024- MASTER CHEF (star.gr) ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ !!! - Τι θα παρακολουθήσουμε από τον Αγ.Δομίνικο!  Τηλεοπτικές ειδήσεις: Χαλασμός Κυρίου στο Survivor 2024 το οποίο έχει πιάσει πάτο και σ΄αυτό παίζουν τεράστιο ρόλο οι μαζικές αποχωρήσεις που είχαμε. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, παραγωγός του Survivor, έχει πάρα πολλές επιχειρήσεις να διευθύνει και όπως είναι λογικό σπάνια βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο όπου γίνονται τα γυρίσματα. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Ο Τούρκος παραγωγός τρέχει πολλά πρότζεκτ σε Ευρώπη και Αμερική και αυτή την περίοδο το πρόγραμμά του είναι εξαιρετικά φορτωμένο. Έτσι έχει αφήσει πί
14:47 24/04/2024

Survivor 2024 spoiler 24/4: Απίστευτες κόντρες για την 4η ασυλία έρχεται

eretikos.gr
Η μεγάλη ημέρα πλησιάζει και η ψυχολογία των παικτών επηρεάζεται από αγώνες κι αποχωρήσεις στο Survivor 2024. Κόκκινοι και μπλε ζορίζονται μετά από 3 αγώνες με πολλές συγκρούσεις. Ποια είναι η ομάδα που κερδίζει την 4η ασυλία στις 24/4; Ποιος θα βρεθεί στη θέση του 4ου μονομάχου και θα κλειδώσει τα ζευγάρια της αποχώρησης στις 25/4; […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
12:58 24/04/2024

Τζέιμς Καφετζής: «Δεν πρόλαβα να φτάσω Ρόδο και τα λεφτά από το Survivor, τα ξόδεψε ήδη ο μπρο μου»

neolaia.gr
Ο Τζέιμς Καφετζής ανέβασε στο προφίλ του ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο με ένα σκάφος.
12:47 24/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load