#Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο – «Όλα αυτά είναι συκοφαντίες»

tlife.gr
Ανάμεικτες είναι οι αντιδράσεις για την υπόθεση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, τον επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο – «Όλα αυτά είναι συκοφαντίες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 30/01/2024

Απήυδησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ανίκανη γυναίκα!»

tlife.gr
Στην εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας To άρθρο Απήυδησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ανίκανη γυναίκα!» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 18/12/2023

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το #MeToo στην Ελλάδα είναι για τα σκουπίδια

empisteutiko.gr
Μια τοποθέτηση που θα συζητηθεί έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες η Δήμητρα Αλεξανδράκη για το κίνημα #MeToo. Την άποψή της για το κίνημα #MeToo μοιράστηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με το μοντέλο να ξεσπά. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη σχολίασε πως τα αληθινά θύματα δεν έχουν βγει να μιλήσουν και τόνισε πως ενώ όλοι γνωρίζουν κανείς δεν μιλάει, κρίνοντας πως το MeToo στην Ελλάδα είναι επιλεκτικό. […] The post Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το #MeToo στην Ελλάδα είναι για τα σκουπίδια appeared first on Empisteutiko.gr.
23:58 15/12/2023

Δήμητρα Αλεξανδράκη για Ιωάννα Τούνη: «Το δήλωσε αυτό;»

thecaller.gr
Στο Happy Day και τον Γιώργο Γιαννούλια μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.Στο Happy Day και τον Γιώργο Γιαννούλια μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.Μάλιστα, έμεινε άναυδη όταν της ανέφεραν μια δήλωση που έκανε η Ιωάννα Τούνη. «Η Ιωάννα Τούνη έχει δηλώσει ότι πηγαίνει για couple therapy με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Έχεις σκεφτεί εσύ ποτέ να κάνεις κάτι αντίστοιχο με τον σύντροφό σου;», ήταν η ερώτηση του ρεπόρτερ. Η […]
09:00 15/12/2023

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Δήμητρα Αλεξανδράκη σε διαγωνισμό μαγειρικής με τον Ηλία Γκότση – Viral βίντεο

koolnews.gr
Σε διαγωνισμό μαγειρικής πήγε ο Ηλίας Γκότσης, γυμναστής και νικητής του survivor και όσο να ναι, είχε κάποιο άγχος για την αντίπαλη ομάδα. Όταν όμως διαπίστωσε ότι οι απέναντι ομάδα στη μαγειρική ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Δήμητρα Αλεξανδράκη απλά έκανε ένα βίντεο το οποίο θα γίνει viral! Όσο για το αποτέλεσμα δεν μάθαμε […] The post Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Δήμητρα Αλεξανδράκη σε διαγωνισμό μαγειρικής με τον Ηλία Γκότση – Viral βίντεο appeared first on Koolnews.gr.
09:58 29/11/2023

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η on air συγκίνησή της – «Κάνω έκκληση στον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη…»

neolaia.gr
Με αφορμή το θέμα του σπιτιού του Σταμάτη Γαρδέλη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έστειλε συγκινημένη το δικό της μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
13:46 28/11/2023

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ήμουν στο μπαλκόνι και σκεφτόμουν να πέσω – Η σκέψη από την πράξη έχουν απόσταση»

tlife.gr
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα ότι To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ήμουν στο μπαλκόνι και σκεφτόμουν να πέσω – Η σκέψη από την πράξη έχουν απόσταση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 21/11/2023

«Πάγωσε» η Φαίη Σκορδά με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ξέχασαν να σου βράσουν το στάρι»

zappit.gr
Τον καβγά που είχε με έναν ηλικιωμένο κύριο έξω από το μαγαζί της στην Κηφισιά εξιστόρησε σήμερα η Δήμητρα Αλεξανδράκη […] The post «Πάγωσε» η Φαίη Σκορδά με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ξέχασαν να σου βράσουν το στάρι» appeared first on Zappit.
14:00 01/11/2023

Ιωάννα Τούνη: «Θες να εκνευριστώ πάλι; Δεν υπάρχει λόγος»

okmag.gr
Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας 23/10, στο Kicko-Off Party για το φετινό Madwalk και μίλησε στις κάμερες για τον Πάρη και για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η Ιωάννα απάντησε στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού λέγοντας: «Όχι, από εμένα σίγουρα δεν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις. Πρόπερσι είχα βάλει ένα στοίχημα με την Δήμητρα Αλεξανδράκη […] The post Ιωάννα Τούνη: «Θες να εκνευριστώ πάλι; Δεν υπάρχει λόγος» appeared first on OK! Magazine.
09:58 24/10/2023

Δήμητρα Αλεξανδράκη – Ι am celebrity: «Oι συνθήκες είναι πιο δύσκολες και από το Survivor. Aποχώρησα για λόγο υγείας»

govastileto.gr
Επέστρεψε στην Ελλάδα η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Ι am celebrity get me out of here του ΣΚΑΪ. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που την ώθησε στην απόφασή της να βγει εκτός παιχνιδιού. «Πέρασα ωραία, αλλά οι συνθήκες είναι […]
23:00 13/10/2023

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Προβλήματα στο ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο – Θα διανυκτερεύσουν στη Ζυρίχη

okmag.gr
Το πρωί της Πέμπτης (28/9) η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναχώρησε μαζί με άλλους Έλληνες celebrities από το Ελευθέριος Βενιζέλος, με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο, για το I am a celebrity get me out of here. Το ταξίδι τους ωστόσο καθώς φαίνεται θα καθυστερήσει κάποιες ώρες να ολοκληρωθεί, αφού το αεροπλάνο είχε κάποια βλάβη και θα διανυκτερεύσουν […] The post Δήμητρα Αλεξανδράκη: Προβλήματα στο ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο – Θα διανυκτερεύσουν στη Ζυρίχη appeared first on OK! Magazine.
01:58 29/09/2023

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε στα social media για την παρενόχληση στον Βαγγέλη Κακουριώτη – «Το metoo που είναι;»

okmag.gr
Έξαλλη ξεκίνησε τη μέρα της η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία ξέσπασε στα social media και αναρωτήθηκε αν το κίνημα Metoo απευθύνεται  μόνο σε γυναίκες που πέφτουν θύματα κακοποίησης. Αφορμή για το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη στάθηκε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από το βράδυ της Κυριακής (24/9), και δείχνει τον Βαγγέλη Κακουριώτη […] The post Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε στα social media για την παρενόχληση στον Βαγγέλη Κακουριώτη – «Το metoo που είναι;» appeared first on OK! Magazine.
16:58 25/09/2023

H Δήμητρα Αλεξανδράκη απαντά στις φήμες εγκυμοσύνης και τα κιλά που πήρε

govastileto.gr
Στο “Happy Day” μίλησε πρόσφατα η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία απάντησε για τον σύντομο χωρισμό με τον σύντροφό της και την επανασύνδεσή τους. «Αυτό που με πονούσε περισσότερο ήταν ότι δεν έβλεπα και εκείνον καλά. Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που χωρίσαμε. Άλλο τι βλέπατε εσείς και άλλο τι συνέβαινε στην πραγματικότητα. Θα ήθελα […]
11:00 16/09/2023

Αλεξανδράκη: O λόγος που δεν πήγε στις Μαλδίβες με την Τούνη

onsports.gr
Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε συνέντευξή της στο…
10:17 14/09/2023

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές μετά τον χωρισμό»

zappit.gr
Στην κάμερα του Happy Day και τη ρεπόρτερ Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στον […] The post Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές μετά τον χωρισμό» appeared first on Zappit.
09:00 14/09/2023

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η σπάνια φωτογραφία αγκαλιά με τον σύντροφό της και το δημόσιο μήνυμα αγάπης

tlife.gr
Μια σπάνια φωτογραφία με τον σύντροφό της δημοσίευσε σήμερα στον λογαριασμό της στο Instagram η Δήμητρα To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η σπάνια φωτογραφία αγκαλιά με τον σύντροφό της και το δημόσιο μήνυμα αγάπης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 10/09/2023

Δήμητρα Αλεξανδράκη για Blue Horizon: «Ήταν δολοφονία, ποιος θα απαλύνει τον πόνο αυτής της οικογένειας;»

tlife.gr
Μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη για Blue Horizon: «Ήταν δολοφονία, ποιος θα απαλύνει τον πόνο αυτής της οικογένειας;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 06/09/2023

Ιωάννα Τούνη: Τι απαντά σε σχόλιο που χαρακτηρίζει τη Δήμητρα Αλεξανδράκη «φίλη-φίδι»

thecaller.gr
Πέρα από το Instagram, η Ιωάννα Τούνη είναι ιδιαίτερα ενεργή και στο Tik Tok. Σε ένα πρόσφατο βίντεό της, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να αναφερθεί στις ψεύτικες φιλίες. Πέρα από το Instagram, η Ιωάννα Τούνη είναι ιδιαίτερα ενεργή και στο Tik Tok. Σε ένα πρόσφατο βίντεό της, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να αναφερθεί στις ψεύτικες φιλίες. Ωστόσο, κάτω από το βίντεο αυτό, κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν ότι ενδεχομΈνως να αναφέρεται στη Δήμητρα Αλεξανδράκη με την οποία φήμες τις ήθελαν να μην κάνουν πλέον […]
15:00 26/08/2023

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η βιντεοκλήση με την Ιωάννα Τούνη και ο λόγος που δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στις Μαλδίβες

okmag.gr
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον αρραβωνιαστικό της και όπως αποκάλυψε αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας. Το μοντέλο και επιχειρηματίας, έπαθε αφυδάτωση, με συνέπεια να της χορηγηθεί ορός: «Είμαι καλά, αναστήθηκα! Έπαθα μια μικρή αφυδάτωση, δεν ήταν κάτι, δυο μερούλες μόνο. Μου έδωσαν και ορό. Αυτά συμβαίνουν αν κάθεσαι στον ήλιο και δεν […] The post Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η βιντεοκλήση με την Ιωάννα Τούνη και ο λόγος που δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στις Μαλδίβες appeared first on OK! Magazine.
21:58 08/08/2023

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στις διακοπές της – «Αναστήθηκα»

tlife.gr
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη απολαμβάνει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά μαζί με τον αρραβωνιαστικό και τους To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στις διακοπές της – «Αναστήθηκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 08/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load