#Maestro

Η Στεφανία Γουλιώτη αποκαλύπτει για το Maestro: «Ο τρόπος που θα γεννήσει η Αλεξάνδρα δεν είναι κάτι που περιμένουμε»

zappit.gr
Η Στεφανία Γουλιώτη, η οποία πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA και του Netflix «Maestro», μίλησε στην «Ελένη» για όλους […] The post Η Στεφανία Γουλιώτη αποκαλύπτει για το Maestro: «Ο τρόπος που θα γεννήσει η Αλεξάνδρα δεν είναι κάτι που περιμένουμε» appeared first on Zappit.
05:12 24/04/2024

Maestro: Δείτε απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου

thebest.gr
Κάτι λιγότερο από ένας μήνας απομένει για την πρεμιέρα του β’ κύκλου της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Maestro“, η οποία έρχεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA στις 16 Μαΐου.
05:05 24/04/2024

Maestro: Δες την πρώτη σκηνή από τα επεισόδια του β’ κύκλου – Η Αλεξάνδρα έγκυος στον ψυχολόγο

tlife.gr
Η αντίστροφη μέτρηση για τον δεύτερο κύκλο του Maestro έχει ξεκινήσει, με την πρεμιέρα να έχει To άρθρο Maestro: Δες την πρώτη σκηνή από τα επεισόδια του β’ κύκλου – Η Αλεξάνδρα έγκυος στον ψυχολόγο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 23/04/2024

Maestro: Πώς θα προβληθεί ο δεύτερος κύκλος της σειράς;

neolaia.gr
Θα δούμε και τα έξι επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς «Maestro» να ανεβαίνουν όλα μαζί στο Netflix; - Τι απαντά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης;
21:47 22/04/2024

Maestro: Τα νέα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα νωρίτερα στο Netflix – Τι είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

lamianow.gr
Στις 16 Μαΐου θα κάνει πρεμιέρα στο MEGA, ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Η σειρά έχει ήδη κερδίσει το παγκόσμιο κοινό μέσα από το Netflix όπου συνεχίζει να “σαρώνει”. Κάτι διαφορετικό θα συμβεί όμως φέτος με τη δημοφιλή πλατφόρμα. Ο νέος κύκλος θα περιλαμβάνει 6 επεισόδια που θα παίζονται κάθε εβδομάδα στην ελληνική τηλεόραση, όμως δε θα ισχύει το ίδιο και για εκείνους που θα την παρακολουθήσουν στο Netflix. Και αυτό διότι όπως ανακοίνωσε ο Παπακαλιάτης, το Netflix θα ακολουθήσει τη δική του τακτική και θα προσθέσει όλα τα επεισόδια της 2ης σεζόν του Maestro μονομιάς. Αυτό σημαίνει, λοιπόν, ότι θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε ολόκληρη τη σε
21:39 22/04/2024

Στεφανία Γουλιώτη: «Θα δούμε ανατροπές στο Maestro»

in.gr
Καθώς μετράμε αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Maestro, στις 16 Μαΐου, η Στεφανία Γουλιώτη κάθισε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και αποκάλυψε τι θα δούμε στη σειρά.
20:02 22/04/2024

Maestro – Γουλιώτη: «Θα έχουμε μία σκηνή με την Κλέλια, όπου…»

youfly.com
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα 22/4 η Στεφανία Γουλιώτη, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, Maestro The post Maestro – Γουλιώτη: «Θα έχουμε μία σκηνή με την Κλέλια, όπου…» appeared first on Youfly.
18:58 22/04/2024

Maestro: Sneak preview από το πρώτο επεισόδιο – Η Στεφανία Γουλιώτη έγκυος 

Newsit
Μια πρώτη μικρή… εικόνα από τον β’ επεισόδιο της σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, έδωσε σήμερα (22.04.2024), το MEGA. Η σειρά επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες στις 16 Μαΐου και όλοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα τη συνέχεια της ιστορίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ο «Maestro» θα επιστρέψει ταυτόχρονα και στο Netflix. Καθώς σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή ... Περισσότερα To άρθρο Maestro: Sneak preview από το πρώτο επεισόδιο – Η Στεφανία Γουλιώτη έγκυος  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:01 22/04/2024

Maestro: Ο Φάνης κάνει τα πάντα για να καλύψει το παιδί του

youfly.com
Όλοι είναι μουδιασμένοι μετά τη δολοφονία του Χαράλαμπου, ενώ όπως θα δούμε στη σειρά «Maestro», ο Αντώνης δεν μπορεί να πιστέψει ότι έγινε φονιάς. The post Maestro: Ο Φάνης κάνει τα πάντα για να καλύψει το παιδί του appeared first on Youfly.
17:58 22/04/2024

Στεφανία Γουλιώτη: Το spoiler για τον δεύτερο κύκλο του Maestro και η αποκάλυψη για τους γονείς της

tlife.gr
Η Στεφανία Γουλιώτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τη Δευτέρα 22 Απριλίου. Η ηθοποιός To άρθρο Στεφανία Γουλιώτη: Το spoiler για τον δεύτερο κύκλο του Maestro και η αποκάλυψη για τους γονείς της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 22/04/2024

Η Στεφανία Γουλιώτη δίνει spoiler για το Maestro: Με την Κλέλια ερχόμαστε σε κόντρα

Newsit
Παιδί ενός μεγάλου έρωτα η ίδια, η Στεφανία Γουλιώτη, που παίζει στη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, βρέθηκε σήμερα (22.04.2024) καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και έδωσε… spoiler στην Ελένη Μενεγάκη. Η σειρά Maestro επιστρέφει στις οθόνες στις 16 Μαΐου και η Στεφανία Γουλιώτη αποκάλυψε ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει γράψει μια σκηνή όπου εκείνη και ... Περισσότερα To άρθρο Η Στεφανία Γουλιώτη δίνει spoiler για το Maestro: Με την Κλέλια ερχόμαστε σε κόντρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:01 22/04/2024

Backstage φωτογραφίες από τον δεύτερο κύκλο του Maestro

in.gr
Η Στεφανία Γουλιώτη δίνει μια μικρή γεύση από τον δεύτερο κύκλο του Maestro λίγες ημέρες πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα.
11:02 22/04/2024

Maestro: Αλεξάνδρα και Ορέστης γίνονται γονείς – Τα πρώτα πλάνα

youfly.com
Στις 16 Μαϊου επιστρέφει το Μaestro με νέα επεισόδια, ενώ κυκλοφόρησαν πλάνα από τη σειρά, όπου η Αλεξάνδρα και ο Ορέστης, γίνονται γονείς. The post Maestro: Αλεξάνδρα και Ορέστης γίνονται γονείς – Τα πρώτα πλάνα appeared first on Youfly.
10:58 22/04/2024

Παπακαλιάτης: Η επόμενή μου δουλειά θα είναι ταινία – Τι είπε για το «Maestro»

thecaller.gr
Για το πώς προέκυψε η ιδέα του «Maestro» αλλά και την επιτυχία του στο Netflix, μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4». Αρχικά μίλησε για τον ρόλο του Γιάννη Τσορτέκη: «Με ρωτάνε συνέχεια για το Maestro αν ζει ο Γιάννης Τσορτέκης. Με ρώτησε και σήμερα κάποιος εδώ. Όχι παιδιά… τον πυροβολάς, […]
09:00 20/04/2024

Παπακαλιάτης: Οι αποκαλύψεις για τον δεύτερο κύκλο του Maestro και η ερώτηση που δέχεται συνέχεια

Παραπολιτικά
"Μερικές φορές ακούω κάποιες συγκρίσεις και είναι τελείως λάθος αυτό" εξηγεί, μεταξύ άλλων, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης
20:00 19/04/2024

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η αποκάλυψη για τον ρόλο του Γιάννη Τσορτέκη στον δεύτερο κύκλο του Maestro

tlife.gr
Για τον δεύτερο κύκλο του Maestro μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην εκπομπή «Στούντιο 4» το μεσημέρι To άρθρο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η αποκάλυψη για τον ρόλο του Γιάννη Τσορτέκη στον δεύτερο κύκλο του Maestro δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 19/04/2024

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Είναι άδικο να συγκριθεί το Maestro με άλλες ελληνικές σειρές»

zappit.gr
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής, με αφορμή τον επερχόμενο δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης του […] The post Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Είναι άδικο να συγκριθεί το Maestro με άλλες ελληνικές σειρές» appeared first on Zappit.
18:00 19/04/2024

«Δεν θα το βρουν ποτέ»: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδειξε το «λάθος» του εγκλήματος στον Maestro 2

queen.gr
Σκηνές του Maestro 2 με τη μορφή ειδικών reels μας αποκαλύπτει σταδιακά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για να μας δείξει το τι θα συμβεί στον δεύτερο κύκλο της σειράς. Περισσότερα...
16:09 18/04/2024

Maestro: Το MEGA κυκλοφόρησε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν

lykavitos.gr
Έναν μήνα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro», το κανάλι κυκλοφόρησε φωτογραφίες από τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων.
14:17 15/04/2024

Maestro: Τι ώρα θα προβάλλεται ο δεύτερος κύκλος στο Mega;

monopoli.gr
Σε περίπου ένα μήνα, το Maestro θα επιστρέψει στο Mega με νέα επεισόδια.
19:53 10/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load