#Maestro

Bradley Cooper: Θα “επισημοποιήσει” τη σχέση του με την Gigi Hadid στα Όσκαρ

instyle.gr
Ο Bradley Cooper ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του ως ζευγάρι με την Gigi Hadid στα Όσκαρ, λένε πηγές στο Page Six. Ο Cooper – που είναι υποψήφιος την Κυριακή για την ταινία “Maestro” – αναμένεται να παρευρεθεί στο πάρτι του Vanity Fair με το supermodel, σύμφωνα με τους φίλους του. Το ζευγάρι έχει κρατήσει […] The post Bradley Cooper: Θα “επισημοποιήσει” τη σχέση του με την Gigi Hadid στα Όσκαρ appeared first on InStyle.
21:46 06/03/2024

Bradley Cooper: Aυτή είναι η αγροικία των 6,5 εκατ. δολ. που αγόρασε κοντά στην Gigi Hadid

instyle.gr
Ο Bradley Cooper απέκτησε ένα μεγαλοπρεπές σπίτι αξίας 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων, στην Πενσυλβάνια, σε απόσταση αναπνοής από το οικογενειακό κτήμα της Gigi Hadid. Το Page Six αποκάλυψε αποκλειστικά τον Δεκέμβριο του 2023 ότι ο ηθοποιός του “Maestro” αγόρασε την πολυτελή αγροικία, που βρίσκεται κοντά στη φάρμα αλόγων της μητέρας της Gigi, Yolanda Hadid, αξίας 4 […] The post Bradley Cooper: Aυτή είναι η αγροικία των 6,5 εκατ. δολ. που αγόρασε κοντά στην Gigi Hadid appeared first on InStyle.
21:46 16/02/2024

Στην έκθεση της HORECA η AEK Betsson (ΦΩΤΟ)

aek1924.gr
Οι παίκτες της AEK Betsson, Όμηρος Νετζήπογλου, Όστιν Χόλινς, Τζόρνταν Μόργκαν, παρεβρέθηκαν στην ετήσια έκθεση της HORECA. Αναλυτικά η δημοσίευση της στο instagram: «Το περίπτερο του Maestro Coffee στην έκθεση HORECA, επισκέφτηκε την Παρασκευή (08/02), αντιπροσωπεία της AEK BETSSON BC. Το «παρών» έδωσαν οι αθλητές της «Βασίλισσας», Όμηρος Νετζήπογλου, Όστιν Χόλινς, Τζόρνταν Μόργκαν, η Assistant […] The post Στην έκθεση της HORECA η AEK Betsson (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.
13:37 10/02/2024

Ορέστης Χαλκιάς – MAESTRO : ΤΥΧΕΡΟ ΜΟΥ ΑΣΤΕΡΙ

tilegrafimanews.gr
Εκπληκτικό... Ορέστης Χαλκιάς       https://twitter.com/Chrissa_Chr/status/1600975330985988097?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1600975330985988097%7Ctwgr%5E96659640b60f800e3a181814e492696ba3d2cd3a%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fd-3078631828588186496.ampproject.net%2F2211250451000%2Fframe.html Ο Κ.Βητα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, γράφει για την ιστορία του τραγουδιού “Τυχερό αστέρι” . Το τραγούδι ήρθε ξανά στην επικαιρότητα μέσα από την πετυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Maestro” και την καταπληκτική ερμηνεία του Ορέστη Χαλκιά. “…Πριν 23 χρόνια σχεδόν έγραψα το “Τυχερό Αστέρι”μπαίνοντας σε ένα ταξί από Π
23:46 03/02/2024

Στεφανία Γουλιώτη: Την πρώτη φορά που έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό απέτυχα, διότι νόμιζα πως ήμουν η Λαμπέτη

Newsbeast.gr
Η Στεφανία Γουλιώτη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική της πορεία, όσο και στην προσωπική της ζωή. Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» είπε πως «ο πατέρας μου ήταν Έλληνας, η μητέρα μου Γαλλίδα. Γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν δια αλληλογραφίας. Την πρώτη φορά που έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό απέτυχα διότι είχα έπαρση, νόμιζα πως ήμουν η Λαμπέτη, αλλά δεν ήμουν. Η ελληνική τηλεόραση έχει μείνει στάσιμη σε αυτό το θέμα της παλιάς Ελλάδας. Στην αρχή ο ρόλος της Αλεξάνδρας στο Maestro δεν μου πολυάρεσε, διαβάζοντάς τον όμως ανακάλυψα πως είχε πολύ βάθος και πολλές ρωγμές». Αναφορικά με το ρόλο της γυναίκας στη σημερινή εποχή, η Στεφανία Γουλιώτη δήλωσε: «Είναι τρομερό στερεότυπο το ό
00:00 02/02/2024

Gigi Hadid-Bradley Cooper: Απόδραση για δύο – Η σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση

instyle.gr
Μετά το σνομπάρισμα στα Όσκαρ όπου δεν ειναι υποψήφιος στην κατηγορία της σκηνοθεσίας για το “Maestro”, ο Bradley Cooper βρήκε παρηγοριά στην Gigi Hadid. O φακός τους συνέλαβε σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης καθώς το ζευγάρι ετοιμαζόταν για μια απόδραση για δύο. Gigi Hadid and Bradley Cooper seen together at […] The post Gigi Hadid-Bradley Cooper: Απόδραση για δύο – Η σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση appeared first on InStyle.
15:46 25/01/2024

Maestrο: Eπιστρέφει ο Χαράλαμπος στον δεύτερο κύκλο;

youfly.com
Στην εκπομπή Ελένη έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Τσορτέκης, αναφέρθηκε στο Maestro αλλά και αν ο Χαράλαμπος θα επιστρέψει στον δεύτερο κύκλο. The post Maestrο: Eπιστρέφει ο Χαράλαμπος στον δεύτερο κύκλο; appeared first on Youfly.
23:58 15/01/2024

Γιάννης Τσορτέκης: «Ήταν μια από τις πιο δύσκολες σκηνές που έχω κάνει στο Maestro»

zappit.gr
Μία εφ’ όλης της έδωσε στην εκπομπή «Ελένη» ο ηθοποιός, Γιάννης Τσορτέκης. Ο αγαπημένος ηθοποιός του θεάτρου που έγινε ευρέως […] The post Γιάννης Τσορτέκης: «Ήταν μια από τις πιο δύσκολες σκηνές που έχω κάνει στο Maestro» appeared first on Zappit.
19:00 15/01/2024

Lily Gladstone: Έγραψε ιστορία στις Χρυσές Σφαίρες – Μίλησε στη διάλεκτο των Blackfeet

instyle.gr
Η Lily Gladstone έγραψε ιστορία στις Χρυσές Σφαίρες του 2024 αποσπώντας το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας στην ταινία “Killers of the Flower Moon“. Η ηθοποιός έπαιξε τον ρόλο μιας γυναίκας Osage που στοχοποιείται για τον πετρελαϊκό της πλούτο. Η Gladstone ήταν υποψήφια μαζί με τις: Carey Mulligan (Maestro), Sandra Hüller (Anatomy of a Fall), Annette […] The post Lily Gladstone: Έγραψε ιστορία στις Χρυσές Σφαίρες – Μίλησε στη διάλεκτο των Blackfeet appeared first on InStyle.
11:46 08/01/2024

Netflix: Δύο ακόμα ελληνικές σειρές θα προβάλλονται στη δημοφιλή πλατφόρμα

tlife.gr
Μετά το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ακόμα δύο ελληνικές θα προβάλλονται στο Netflix. Πρόκειται για τις To άρθρο Netflix: Δύο ακόμα ελληνικές σειρές θα προβάλλονται στη δημοφιλή πλατφόρμα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 08/01/2024

Maestro: Πότε ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος – Η μεγάλη αλλαγή

youfly.com
Με μεγάλη αγωνία αναμένουμε την έλευση του δεύτερου κύκλου του Maestro στο MEGA και μένει να δούμε πότε θα προβληθούν τα νέα επεισόδια. The post Maestro: Πότε ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος – Η μεγάλη αλλαγή appeared first on Youfly.
18:58 26/12/2023

Η Κλέλια Ανδριολάτου βρήκε τον ιδανικό τρόπο για να δώσει χρώμα στο minimal σπίτι της

queen.gr
Κι ενώ όλοι περιμένουν εναγωνίως τον 2ο κύκλο του Maestro, η Κλέλια Ανδριολάτου έδειξε στο Instagram της τις πιο χρωματιστές γωνιές του minimal σπιτιού της.Περισσότερα...
14:09 24/12/2023

Στιγμές αγωνίας για τον Bradley Cooper – Το τηλεφώνημα που τον έκανε να φύγει από συνέντευξη Τύπου

instyle.gr
Ο Bradley Cooper είναι ένας δοτικός μπαμπάς και σίγουρα προτεραιότητά του είναι η κόρη του. Ο ηθοποιός άφησε στα μισά τη συνέντευξη Τύπου για την ταινία του “Maestro” στη Νέα Υόρκη. Αιτία ήταν ένα επείγον τηλεφώνημα από τη σχολική νοσοκόμα της κόρης του Lea. “Λυπάμαι πολύ. Μόλις μου τηλεφώνησε η νοσοκόμα του σχολείου”, είπε ο […] The post Στιγμές αγωνίας για τον Bradley Cooper – Το τηλεφώνημα που τον έκανε να φύγει από συνέντευξη Τύπου appeared first on InStyle.
09:46 22/12/2023

«Όλοι είπαν όχι στον Maestro» δήλωσε ο Cooper και μας θύμισε ότι οι αποτυχίες οδηγούν στην επιτυχία

queen.gr
Μερικές φορές, ένα μόνο «ναι» είναι αρκετό και μία συνέντευξη του Bradley Cooper για την ταινία Maestro μας έκανε να το θυμηθούμε!Περισσότερα...
19:09 17/12/2023

Το «Maestro» έρχεται σε… δύο δόσεις

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Η πιο πολυσυζητημένη σειρά των τελευταίων ετών, το «Maestro», με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, έγινε γνωστό πως θα επιστρέψει με τον β’ κύκλο επεισοδίων το 2024, αλλά σε δύο φάσεις μετάδοσης. Συγκεκριμένα, την είδηση έκανε γνωστή ο Φάνης Μουρατίδης στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Στούντιο 4», ενώ ακολούθησε η επιβεβαίωση από τον ίδιο τον δημιουργό […] Το άρθρο Το «Maestro» έρχεται σε… δύο δόσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
07:00 16/12/2023

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η αποκάλυψη για το πότε θα βγει ο νέος κύκλος του «Maestro» στο Netflix

govastileto.gr
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Open «Πρωινό Σου σου» και μεταξύ άλων αναφέρθηκε στην πολυαναμενόμενη επιστροφή του «Maestro», αποκαλύπτοντας πως ο δεύτερος κύκλος θα βγει στο Netflix πριν ή μετά το Πάσχα. Συγκεκριμένα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά μου, δεν έχω στερηθεί πράγματα. Τώρα πάω στο […]
17:00 14/12/2023

Maya Hawke: Η “μυστική” συμβουλή που της έδωσε ο πατέρας της Ethan Hawke πριν παίξει στην ταινία “Maestro”

instyle.gr
Η Maya Hawke με αφορμή την συμμετοχή της στη νέα ταινία “Maestro”, με πρωταγωνιστή τον Bradley Cooper, μίλησε στο αμερικανικό περιοδικό People. Η κόρη του Ethan Hawke και της Uma Thurman, στην ταινία υποδύεται την κόρη του Leonard Bernstein, Jamie. Όπως τόνισε η Maya Hawke, δεν έχει γνωρίσει την Jamie Bernstein “αλλά διάβασα το απίστευτο […] The post Maya Hawke: Η “μυστική” συμβουλή που της έδωσε ο πατέρας της Ethan Hawke πριν παίξει στην ταινία “Maestro” appeared first on InStyle.
15:46 14/12/2023

Η Μάγια Χοκ αποκαλύπτει τις συμβουλές του πατέρα της Ίθαν

Newsbeast.gr
Η Μάγια Χοκ ακολουθεί πιστά τις συμβουλές που της δίνει ο πατέρας της Ίθαν Χοκ. Μιλώντας για τη «μυστική» συμβουλή που της έδωσε ο πατέρας της όταν ανέλαβε το ρόλο της στην ταινία Maestro είπε: «Μου αρέσει όταν κάνω κάτι όπου κι αν παίζω, να φυτεύω έναν σπόρο της δικής μου αλήθειας, σαν κάποιο είδος μικρού μυστικού». Η Μάγια Χοκ ερμηνεύει την κόρη του Λέοναρντ Μπερνστάιν, Τζέιμι, στη νέα ταινία Maestro με πρωταγωνιστή τον Μπράντλεϊ Κούπερ. «Στην πραγματικότητα, ο μπαμπάς μου, μού το έμαθε αυτό. Να βάζω δηλαδή κάτι δικό μου στον χαρακτήρα που υποδύομαι, σαν κάποιο μυστικό μήνυμα, σε κάθε δουλειά που κάνω». Μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό People η Μάγια είπε ότι «αισθάνθηκα πολύ φυσικά»
10:00 14/12/2023

Maestro: «Αν ο Χριστόφορος υψώσει τη φωνή σε κάποιο γύρισμα…»

youfly.com
Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» μίλησε ο Φάνης Μουρατίδης και αναφέρθηκε στο «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. The post Maestro: «Αν ο Χριστόφορος υψώσει τη φωνή σε κάποιο γύρισμα…» appeared first on Youfly.
07:58 14/12/2023

Η ημερομηνία πρεμιέρας του Maestro 2 και το spoiler Μουρατίδη

NewsBomb
Πότε ξεκινά και επίσημα το Maestro in Blue 2 και τι περιλαμβάνουν τα δύο πρώτα επεισόδια. Αγχωμένος δήλωσε ο Χριστόφορος…Περισσότερα...
23:00 13/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load