#Νίκος Ξανθόπουλος

Δώρα Παντέλη: Τι θα γίνει με τη συμμετοχή της στο J2US μετά το θανατηφόρο τροχαίο του Γιάννη Ξανθόπουλου

koolnews.gr
Συγκλονισμένη είναι η Δώρα Παντέλη για το τραγικό περιστατικό με το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε το ζευγάρι της στο μουσικό διαγωνιστικό show just the two of us, Νίκος Ξανθόπουλος, ο οποίος κινδυνεύει να συλληφθεί και να δικαστεί για κακούργημα αφού προκάλεσε το θάνατο ενός 19χρονου και του τραυματισμό ενός αλλού. Το μόνο που δεν […] The post Δώρα Παντέλη: Τι θα γίνει με τη συμμετοχή της στο J2US μετά το θανατηφόρο τροχαίο του Γιάννη Ξανθόπουλου appeared first on Koolnews.gr.
10:58 13/03/2024

Τρομάζουν τα στοιχεία: 99 καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής έφυγαν απο τη ζωη το 2023

olympia.gr
Την χρονιά που πέρασε πέθαναν 99 καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής. Του έντεχνου, του λαϊκού, του δημοτικού. Συνθέτες, στιχουργοί, τραγουδιστές, μουσικοί. Τα πιο γνωστά ονόματα ήταν οι: Ιανουάριος Νότης Μαυρουδής, Καριοφίλλης Δοϊτσίδης, Νίκος Ξανθόπουλος Φεβρουάριος Τάσος Βουγιατζής, Κυριακού Πελαγία Απρίλιος Στέλιος Καραϊνδρος Μάιος Γιάννης Βογιατζής, Σούλη Σαμπάχ Ιούνιος Αντζελα Ζήλια, Γιάννης Μαρκόπουλος, Τόλης Μαστρόκαλος απο τους […] Τρομάζουν τα στοιχεία: 99 καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής έφυγαν απο τη ζωη το 2023 - olympia
14:28 17/01/2024

Νίκος Ξανθόπουλος: Σημαιοφόρος σε παρέλαση στη Νέα Ιωνία το 1953 – Σπάνια φωτογραφία σε ηλικία 19 ετών

instyle.gr
Ο Νίκος Ξανθόπουλος υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς του κινηματογράφου. Έγινε πολύ γνωστός και δημοφιλής τη δεκαετία του ’60, ως πρωταγωνιστής δραματικών ταινιών. Ήταν το “αγαπημένο παιδί του λαού”. Οι ρόλοι του ήταν πάντα του φτωχού και κατατρεγμένου λαϊκού παιδιού, που ζει μέσα στη δυστυχία. Τελικά όμως βρίσκει τη λύτρωση. Η ζωή του […] The post Νίκος Ξανθόπουλος: Σημαιοφόρος σε παρέλαση στη Νέα Ιωνία το 1953 – Σπάνια φωτογραφία σε ηλικία 19 ετών appeared first on InStyle.
22:46 30/10/2023

«Το παιδί του λαού»: Τριπλουνίστας, αντιστασιακός, έπαιξε στην ΑΕΚ και φοβόταν μην γίνει σαπούνι

NewsBomb
Ο Νίκος Ξανθόπουλος είναι ένας από τους δημοφιλέστερους έλληνες ηθοποιούς. Το «Παιδί του Λαού», όπως αποκαλείται, πρωταγωνίστησε σε ταινίες μελό…Περισσότερα...
10:30 14/03/2023

Νίκος Ξανθόπουλος: 7.500 εισιτήρια σε μία ημέρα, σε ένα σινεμά

okmag.gr
«Η ταινία «Ξεριζωμένη γενηά» παιζόταν στο Θέατρο Κοτοπούλη και έκανε 7.500 εισιτήρια την ημέρα σε ένα μόνο σινεμά. Είχε απέξω από το Κοτοπούλη ένα πόστερ 25 μέτρα. Ήταν τα περισσότερα εισιτήρια που είχανε γίνει ποτέ. Πριν από αυτή την ταινία τα περισσότερα εισιτήρια τα είχε κάνει ο Τζέιμς Μποντ. Βέβαια δεν ξέρω αν μπορούμε να […] The post Νίκος Ξανθόπουλος: 7.500 εισιτήρια σε μία ημέρα, σε ένα σινεμά appeared first on OK! Magazine.
22:30 30/01/2023

Το «αντίο» της εγγονής του Νίκου Ξανθόπουλου - «Ο παππούλης μου δεν ήταν ο άνθρωπος που ξέρετε»

Newsit
Πέρασε παραπάνω από μία εβδομάδα από την μέρα που αγαπημένος ηθοποιός, Νίκος Ξανθόπουλος, άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 89 ετών, με την εγγονή του να τον αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα. Ο θάνατος του Νίκου Ξανθόπουλου σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του, αλλά και σε όσους τον αγάπησαν μέσα από τις ταινίες του. Η εγγονή ... Περισσότερα To άρθρο Το «αντίο» της εγγονής του Νίκου Ξανθόπουλου - «Ο παππούλης μου δεν ήταν ο άνθρωπος που ξέρετε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:30 30/01/2023

Νίκος Ξανθόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση της εγγονής του, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του

tlife.gr
Λίγες ημέρες έχουν περάσει από τον θάνατο του Νίκου Ξανθόπουλου και η οικογένειά του δεν μπορεί To άρθρο Νίκος Ξανθόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση της εγγονής του, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:48 30/01/2023

Νίκος Ξανθόπουλος: Το τραγούδι που του άλλαξε τη ζωή

okmag.gr
«Ξεκίνησα από τον θίασο της αξιόλογης Κατερίνας Ανδρεάδη. Για κάποια χρόνια έπαιξα εκεί, μετά με τον Κατράκη σε κάποια έργα» είχε περιγράψει ο Νίκος Ξανθόπουλος τα πρώτα του βήματα κοντά στο ίνδαλμά του Μάνο Κατράκη, τον οποίο θαύμαζε απεριόριστα. «Έπαιξα τον Ορέστη στην Ηλέκτρα με την Ασπασία Παπαθανασίου με το Πειραϊκό Θέατρο του Δημήτρη Ροντήρη […] The post Νίκος Ξανθόπουλος: Το τραγούδι που του άλλαξε τη ζωή appeared first on OK! Magazine.
13:46 28/01/2023

Νίκος Ξανθόπουλος: Τα σπαρακτικά λόγια της κόρης του στην κηδεία

tlife.gr
Συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι από κάθε γειτονιά της Αθήνας που τον λάτρεψαν μέσα από τους ρόλους To άρθρο Νίκος Ξανθόπουλος: Τα σπαρακτικά λόγια της κόρης του στην κηδεία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:50 25/01/2023

Συνεντευξη του Αχιλλέα Παπαδιονυσίου το 2007 από τον αείμνηστο Νίκο Ξανθόπουλο για την τηλεόραση του Αχελώου

olympia.gr
Κυρίες και κύριοι γεια σας, βρισκόμαστε στο σπίτι του γνωστού ηθοποιού και τραγουδιστή, του παιδιού του λαού όπως λέγανε και λένε, όπως καταλάβατε τον μεγάλο Νίκο Ξανθόπουλο παίρνοντας αφορμή από το βιβλίο του ”Αυτοβιογραφία Νίκος Ξανθόπουλος, όσα θυμάμαι και όσα αγάπησα”. Θα θέλαμε να μας πείτε πως πήρατε την απόφαση να γίνετε ηθοποιός και πως […] Συνεντευξη του Αχιλλέα Παπαδιονυσίου το 2007 από τον αείμνηστο Νίκο Ξανθόπουλο για την τηλεόραση του Αχελώου - olympia
16:32 24/01/2023

Νίκος Ξανθόπουλος: Συντετριμμένοι η γυναίκα του, Εριφύλη, τα παιδιά και τα εγγόνια του στην κηδεία του

irafina.gr
Η επί 50 χρόνια σύζυγός του, Εριφύλη, τα παιδιά και τα εγγόνια του αποχαιρετούν αυτή την ώρα τον ηθοποιό, Νίκο Ξανθόπουλο Ο Νίκος Ξανθόπουλος έφυγε από τη ζωή μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα και τον είχαν οδηγήσει στην εντατική. Ο μεγάλος ηθοποιός και τραγουδιστής παρά τη δημοφιλία του, πάντα προσπάθησε να […]
14:02 24/01/2023

Ντοκουμέντο από την ΑΕΚ: Το δελτίο του Νίκου Ξανθόπουλου από τότε που ήταν αθλητής της Ένωσης

Newsit
Ο Νίκος Ξανθόπουλος πέθανε σε ηλικία 89 ετών, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και την οικογένεια της ΑΕΚ, της οποία υπήρξε εκτός οπαδός και αθλητής. Σε ηλικία 18 ετών, ο Νίκος Ξανθόπουλος είχε γραφτεί στην ΑΕΚ ως αθλητής ύψους, τριπλούν και χαμηλών εμποδίων, με την Ένωση να δίνει στο “φως” και ένα ντοκουμέντο, ... Περισσότερα To άρθρο Ντοκουμέντο από την ΑΕΚ: Το δελτίο του Νίκου Ξανθόπουλου από τότε που ήταν αθλητής της Ένωσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:06 23/01/2023

Νίκος Ξανθόπουλος: Ιστορικό ντοκουμέντο - Το δελτίο του στην ΑΕΚ ως αθλητής στίβου

NewsBomb
ΑΕΚ: Ο Νίκος Ξανθόπουλος υπήρξε αθλητής στίβου της «Ένωσης», με τους «κιτρινόμαυρους» να δημοσιεύουν το δελτίο του.Περισσότερα...
22:58 23/01/2023

Αθλητής στίβου της ΑΕΚ ο Ξανθόπουλος

Gazzetta
Ο Νίκος Ξανθόπουλος που απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών, είχε υπάρξει αθλητής στίβου της ΑΕΚ, με την Ένωση να δημοσιοποιεί το πρώτο του δελτίο.
22:34 23/01/2023

ΔΕΟΣ: Το δελτίο του Ξανθόπουλου στο αρχείο της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

aek1924.gr
Ο (προσφάτως) εκλιπόντας Νίκος Ξανθόπουλος, υπήρξε αθλητής της ΑΕΚ και το δελτίο του παραχωρήθηκε στο αρχείο της ομάδας. Ένα ιστορικό ντοκουμέντο έφθασε στα γραφεία της ΑΕΚ, μέσω του Νίκου Καραμπουρνιώτη. Συγκεκριμένα, ο κ. Καραμπουρνιώτης παρέδωσε στο αρχείο του σωματείου, το δελτίο του μεγάλου Ενωσίτη, ηθοποιού και τραγουδιστή, Νίκου Ξανθόπουλου. Ο Νίκος Ξανθόπουλος, σε ηλικία 18 […] The post ΔΕΟΣ: Το δελτίο του Ξανθόπουλου στο αρχείο της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.
16:44 23/01/2023

Νίκος Ξανθόπουλος: Η ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία του ηθοποιού

tlife.gr
Θλίψη έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση θανάτου του Νίκου Ξανθόπουλου. Το “παιδί του λαού” To άρθρο Νίκος Ξανθόπουλος: Η ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία του ηθοποιού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:08 23/01/2023

Η ξεχασμενη συνεντευξη του Νίκου Ξανθόπουλου που ξετρύπωσε ο Γιώργος Λιάγκας

olympia.gr
Μια συνεντευξη του 1993 που είχε δώσει ο Νίκος Ξανθόπουλος στον Νίκο Μαστοράκη ξετρύπωσε ο Γιώργος Λιάγκας η οποια σύμφωνα με τον παρουσιαστη δεν είχε προβληθεί πουθενά ως τωρα. Στη συνεντευξη ο Νίκος Ξανθόπουλος μιλάει με παράπονο για τις δουλειές που σταμάτησε να κανει καθως δεν τον ζητούσαν πια οι παραγωγοί, για το τέλος της […] Η ξεχασμενη συνεντευξη του Νίκου Ξανθόπουλου που ξετρύπωσε ο Γιώργος Λιάγκας - olympia
12:04 23/01/2023

Νίκος Ξανθόπουλος: Συγκινημένη η Άννα Φόνσου on air – «Αυτές τις μέρες μας έχει επισκεφθεί πολύ ο Χάρος»

tlife.gr
Θλίψη έχει σκορπίσει στο Πανελλήνιο η είδηση θανάτου του Νίκου Ξανθόπουλου. Το “παιδί του λαού” έφυγε χθες To άρθρο Νίκος Ξανθόπουλος: Συγκινημένη η Άννα Φόνσου on air – «Αυτές τις μέρες μας έχει επισκεφθεί πολύ ο Χάρος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:24 23/01/2023

Νίκος Ξανθόπουλος: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του για την ταφή – Ο λόγος που δεν θα γίνει λαϊκό προσκύνημα

tlife.gr
Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του Νίκου Ξανθόπουλου, σε ηλικία 89 ετών. Το «παιδί του λαού» έφυγε To άρθρο Νίκος Ξανθόπουλος: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του για την ταφή – Ο λόγος που δεν θα γίνει λαϊκό προσκύνημα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:54 23/01/2023

Νίκος Ξανθόπουλος: Θρήνος στα social media για το «καλό παιδί» του κινηματογράφου – Η οικογενειακή ζωή και το τελευταίο αντίο

tlife.gr
Θλίψη έχει σκορπίσει στο Πανελλήνιο η είδηση θανάτου του Νίκου Ξανθόπουλου. Το “καλό παιδί” του ελληνικού To άρθρο Νίκος Ξανθόπουλος: Θρήνος στα social media για το «καλό παιδί» του κινηματογράφου – Η οικογενειακή ζωή και το τελευταίο αντίο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:40 23/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load