#Ρούλα Πισπιρίγκου

«Η Μαλένα ήταν ευδιάθετη, απίθανο να έψαχνε 10 λεπτά τους γιατρούς η Πισπιρίγκου» κατέθεσαν νοσηλεύτριες του Αγλαΐα Κυριακού

Newsit
Τρεις νοσηλεύτριες πήραν σήμερα τη σκυτάλη των καταθέσεων στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας. Η πρώτη από τις νοσοκόμες στο Αγλαΐα Κυριακού κατέθεσε ότι είχε συνομίλησει με τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τον εάν θα επηρεστούν τα μαλλιά της Μαλένας από τη θεραπέια και τόνισε ότι: «Δεν ήμουν στη ... Περισσότερα To άρθρο «Η Μαλένα ήταν ευδιάθετη, απίθανο να έψαχνε 10 λεπτά τους γιατρούς η Πισπιρίγκου» κατέθεσαν νοσηλεύτριες του Αγλαΐα Κυριακού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:01 23/04/2024

Μάνος Δασκαλάκης για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είχε εμμονή μαζί μου – Στηρίζω την κατηγορία»

empisteutiko.gr
Με τον Μάνο Δασκαλάκη ξανά στο βήμα του μάρτυρα συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των παιδιών της Ίριδας και Μαλένας. Πρόεδρος: Την ημέρα που γυρίσατε στο σπίτι από το νοσοκομείο που ήταν το καρότσι μέσα στο δωμάτιο των παιδιών.Μάρτυρας: Δεν θυμάμαι καθόλου.Πρόεδρος: Το κρεβάτι της Μαλένας ήταν δίπλα με αυτό της Ίριδας, φαινόταν…;Μάρτυρας: Δεν […] The post Μάνος Δασκαλάκης για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είχε εμμονή μαζί μου – Στηρίζω την κατηγορία» appeared first on Empisteutiko.gr.
13:58 08/04/2024

Μητέρα Μάνου Δασκαλάκη: “Πιστεύω ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει σκοτώσει Μαλένα και Ίριδα”

empisteutiko.gr
Τι κατέθεσε η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη στη δίκη για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.   Πλήρη αγνοία για τις τεταμένες σχέσεις και τα προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του γιου της δήλωσε ενώπιον του Μικτού απέξω του Δικαστηρίου της Αθήνας η Ελένη Νταβλούρου, μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη. Η μάρτυρας, καταθέτοντας […] The post Μητέρα Μάνου Δασκαλάκη: “Πιστεύω ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει σκοτώσει Μαλένα και Ίριδα” appeared first on Empisteutiko.gr.
22:58 05/04/2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα Κούγια για αναβολή της δίκης

logiastarata.gr
«Όχι» είπε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στο αίτημα αναβολής που υπέβαλε ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, στην υπό εξέλιξη δίκη για τους θανάτους, των μικρότερων κοριτσιών παιδιών της Ίριδας και της Μαλένας. Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας επικαλέστηκε προβλήματα υγείας και την απόφαση του ανώτατου πειθαρχικού συμβουλίου για παύση της […] The post Ρούλα Πισπιρίγκου: Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα Κούγια για αναβολή της δίκης appeared first on Λόγια-Σταράτα.
20:00 05/04/2024

Δίκη Πισπιρίγκου: Λύγισε η γιαγιά των παιδιών – «Απλά υπάρχω»

tovima
«Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου για να στηρίξω το παιδί μου» είπε η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη στη διάρκεια της νέας δίκης με κατηγορούμενη τη Ρούλα Πισπιρίγκου.
19:00 05/04/2024

Συγγενής της Ρούλας Πισπιρίγκου σπάει τη σιωπή του: «Ο πατέρας της είναι πολύ στενοχωρημένος»

irafina.gr
«Ο πατέρας της είναι πολύ στεναχωρημένος», ανέφερε η θεία της καταδικασμένης για τον φόνο του παιδιού της, Ρούλας Πισπιρίγκου. Με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης καταδικάστηκε ομόφωνα η Ρούλα Πισπιρίγκου από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Μετά από 15 μήνες, 99 συνεδριάσεις, δεκάδες μάρτυρες, το δικαστήριο […]
21:46 31/03/2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: “Ο πατέρας της είναι πολύ στενοχωρημένος' - Τι απάντησε η θεία της στο αν είναι 'αθώα ή ένοχη'

Παραπολιτικά
Μετά από 15 μήνες, 99 συνεδριάσεις, δεκάδες μάρτυρες, το δικαστήριο καταδίκασε τη Ρούλα Πισπιρίγκου σε ισόβια κάθειρξη
17:00 31/03/2024

Επιμένει ο Κούγιας με δήλωση «βόμβα»: «Αν δεν αθωωθεί η Πισπιρίγκου, παρατάω την δικηγορία» (vid)

Gazzetta
Ο Αλέξης Κούγιας λίγες ώρες μετά την απόφαση για την Ρούλα Πισπιρίγκου, ξεκαθάρισε ότι δεν αθωωθεί θα παρατήσει την δικηγορία.
12:00 30/03/2024

Daily Mail: «Πόζαρε με την Τζωρτζίνα πριν τη σκοτώσει»

aek1924.gr
Εκτενές ρεπορτάζ για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την ισόβια καταδίκη της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας φιλοξενεί η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής Daily Mail. Με τον τίτλο «Ισόβια κάθειρξη στην Ελληνίδα μητέρα που δολοφονήσε την εννιάχρονη τετραπληγική κόρη της, ενώ προηγουμένως είχε ποζάρει για την τελευταία φωτογραφία με το παιδί παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως […] The post Daily Mail: «Πόζαρε με την Τζωρτζίνα πριν τη σκοτώσει» appeared first on AEK1924.gr.
11:37 30/03/2024

Μάνος Δασκαλάκης: Οταν ζητούσε να βρεθεί στο ίδιο κελί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

in.gr
Ο πατέρας των τριών κοριτσιών κράτησε ξεκάθαρη στάση απέναντι στην εν διαστάσει σύζυγό του, απείλησε πως θα την σκοτώσει εάν επαληθευτούν οι κατηγορίες, ενώ αναφέρθηκε και σε έναν ανατριχιαστικό οιωνό.
11:00 30/03/2024

Κούγιας για την ενοχή Πισπιρίγκου: «Θα καταθέσουμε έφεση, εξεπλάγην με την απόφαση του δικαστηρίου»

empisteutiko.gr
Την πρώτη του δήλωση μετά την απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο έκρινε ένοχη την Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, έκανε ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος έκανε λόγο «για ένα τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και μια μεγάλη δικαστική πλάνη». «Βεβαίως είχα προειδοποιηθεί από την αρχή από συναδέλφους ακόμα της κυρίας προέδρου ότι […] The post Κούγιας για την ενοχή Πισπιρίγκου: «Θα καταθέσουμε έφεση, εξεπλάγην με την απόφαση του δικαστηρίου» appeared first on Empisteutiko.gr.
18:58 29/03/2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι έγινε μέσα στη δικαστική αίθουσα – Τα τελευταία λόγια της 35χρονης στην πρόεδρο

zappit.gr
Ψύχραιμη και με χαμηλωμένο το κεφάλι άκουσε η Ρούλα Πισπιρίγκου την καταδικαστική απόφαση για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας. […] The post Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι έγινε μέσα στη δικαστική αίθουσα – Τα τελευταία λόγια της 35χρονης στην πρόεδρο appeared first on Zappit.
17:00 29/03/2024

Κούγιας για Πισπιρίγκου: Πρόκειται για μεγάλη δικαστική πλάνη – Δεν ζητήσαμε ελαφρυντικά

aek1924.gr
Περιμένω με νομική αγωνία την καθαρογραφή της απόφασης, να δω το σκεπτικό και σε ποιο αποδεικτικό στοιχείο βασίστηκε, ανέφερε ο συνήγορος της 35χρονης μετά την καταδίκη της Τη έκπληξή του για την απόφαση του δικαστηρίου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, εξέφρασε ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, προσθέτοντας πως δεν θα ζητήσει χορήγηση ελαφρυντικών για την 35χρονη. […] The post Κούγιας για Πισπιρίγκου: Πρόκειται για μεγάλη δικαστική πλάνη – Δεν ζητήσαμε ελαφρυντικά appeared first on AEK1924.gr.
13:37 29/03/2024

Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αντίδρασή της στο άκουσμα της απόφασης

e-daily.gr
Tο γεγονός ότι η υπεράσπιση της κατηγορούμενης δεν ζήτησε ελαφρυντικά καθιστούσε μονόδρομο τα ισόβια
13:09 29/03/2024

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου, για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας!

irafina.gr
Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ομόφωνα η Ρούλα Πισπιρίγκου από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, το οποίο την έκρινε ομόφωνα ένοχη για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας. Το δικαστήριο, υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση, για επιβολή της ισόβιας κάθειρξης. Άλλωστε, το γεγονός ότι η υπεράσπιση της κατηγορούμενης δεν ζήτησε ελαφρυντικά καθιστούσε μονόδρομο τα ισόβια καθώς η […]
12:46 29/03/2024

Αλέξης Κούγιας: Η πρώτη αντίδραση μετά την καταδικαστική απόφαση για τη Ρούλα Πισπιρίγκου – «Τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο»

tlife.gr
Μετά την καταδικαστική απόφαση για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο συνήγορος υπεράσπισής της, Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις To άρθρο Αλέξης Κούγιας: Η πρώτη αντίδραση μετά την καταδικαστική απόφαση για τη Ρούλα Πισπιρίγκου – «Τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 29/03/2024

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας η Ρούλα Πισπιρίγκου

empisteutiko.gr
Περίπου 15 μήνες και περισσότερες από 100 συνεδριάσεις απαιτήθηκαν για να καταλήξουν ομόφωνα τακτικοί και λαϊκοί δικαστές πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ένοχη για την κατ’ εξακολούθηση πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και την απόπειρα ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη. Ακριβώς δυο χρόνια μετά τη σύλληψη της, σε μια κατάμεστη […] The post Ένοχη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας η Ρούλα Πισπιρίγκου appeared first on Empisteutiko.gr.
11:58 29/03/2024

Η ώρα της απόφασης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα η ετυμηγορία για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας

Newsit
Η ώρα της πρώτης κρίσης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε. Η 35χρονη κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, στις 29 Ιανουαρίου 2022, θα ακούσει σήμερα στη δίκη την ετυμηγορία των τριών τακτικών και των τεσσάρων λαϊκών δικαστών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. Παρά τη σθεναρή άρνηση της κατηγορίας από ... Περισσότερα To άρθρο Η ώρα της απόφασης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα η ετυμηγορία για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:00 29/03/2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 29 Μαρτίου η απόφαση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

thebest.gr
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το δικαστήριο αναμένεται να ανακοινώσει την ετυμηγορία του για την Ρούλα Πισπιρίγκου στις 11.
02:00 26/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load