#Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου σε Μανώλη Κονταρό: «Την Βανδή με τον Μπισμπίκη τους αποκαταστήσατε, εμένα;»

zappit.gr
Εκλεκτούς καλεσμένους έχει σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της για να γιορτάσει την Καθαρά Δευτέρα. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν […] The post Κατερίνα Καινούργιου σε Μανώλη Κονταρό: «Την Βανδή με τον Μπισμπίκη τους αποκαταστήσατε, εμένα;» appeared first on Zappit.
11:00 18/03/2024

Ετεοκλής Παύλου για Δημήτρη Παπανώτα: Σέβομαι την καριέρα του αλλά αυτό δεν μου στερέι το δικαίωμα να διαφωνήσω

Newsit
“Θέλω και προσπαθώ, πιστεύω και ότι το κάνω, να λέω την άποψη μου πάντα” εξηγεί ο Ετεοκλής Παύλου. Τόσο στην τηλεοπτική “κόντρα” με την Κατερίνα Καινούργιου όσο και τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα αναφέρθηκε ο Ετεοκλής Παύλου μιλώντας το μεσημέρι του Σαββάτου στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” στον Alpha. “Υπάρχει ένας τηλεοπτικός ... Περισσότερα To άρθρο Ετεοκλής Παύλου για Δημήτρη Παπανώτα: Σέβομαι την καριέρα του αλλά αυτό δεν μου στερέι το δικαίωμα να διαφωνήσω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:00 16/03/2024

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «πάγωσε» την Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου, κοντός ψαλμός αλληλούια»

zappit.gr
Τις δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τις πρωινές εκπομπές στη συνέντευξή του στο Breakfast@Star θέλησε να σχολιάσει η […] The post Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «πάγωσε» την Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου, κοντός ψαλμός αλληλούια» appeared first on Zappit.
13:00 15/03/2024

Βάσια Τριφύλλη για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Πήγε στην Κατερίνα Καινούργιου και δεν του πρότειναν μια δική του εκπομπή»

tlife.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στη δημοσιογράφο, Βασιλική Μπασιούρη έδωσε η Βάσια Τριφύλλη. Η γνωστή To άρθρο Βάσια Τριφύλλη για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Πήγε στην Κατερίνα Καινούργιου και δεν του πρότειναν μια δική του εκπομπή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 14/03/2024

Καινούργιου: Τηλεφώνησε on air στον Λιάγκα και…

youfly.com
Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τηλέφωνο στον αέρα τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή το τηλεφώνημα για βόμβα, αλλά εκείνος δεν της το σήκωσε. The post Καινούργιου: Τηλεφώνησε on air στον Λιάγκα και… appeared first on Youfly.
12:58 11/03/2024

Κατερίνα Καινούργιου: Τηλεφώνησε on air στον Γιώργο Λιάγκα μετά την ειδοποίηση για βόμβα – «Με έχει μπλοκάρει;»

tlife.gr
Μετά την ειδοποίηση για βόμβα στα Στούντιο Κάπα από όπου βγαίνει ζωντανά η εκπομπή του Γιώργου To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Τηλεφώνησε on air στον Γιώργο Λιάγκα μετά την ειδοποίηση για βόμβα – «Με έχει μπλοκάρει;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 11/03/2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε το παρών στο baby shower του κολλητού του Τσαγκρίδη

queen.gr
Ξανά στο επίκεντρο η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Τσαγκρίδη.Περισσότερα...
22:09 10/03/2024

Κατερίνα Καινούργιου: Αν ήμουν ΣΚΑΪ δεν θα ήθελα να χάσω την Φαίη Σκορδά, άσχετα από τα νούμερα

Newsbeast.gr
Το ενδεχόμενο της μεταγραφής της Φαίης Σκορδά συζητήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha το πρωί της Παρασκευής (08/03). «Θεωρώ ότι η Σκορδά -δεν ξέρω την εμπορικότητα της Μπακοδήμου- είναι πολύ δυνατή εμπορικά, οπότε δεν πιστεύω ότι ο ΣΚΑΪ θα ήθελε να τη χάσει. Τώρα το να τη βάλεις σε μία άλλη ζώνη, είναι κάτι που θα το συζητήσουν με την παρουσιάστρια. Και το 3 είναι πολύ δύσκολη ζώνη. Ακούγεται και για το Mega. Στο Mega είναι η Ελένη Μενεγάκη και υπάρχει μία δυνατή γυναίκα που φέρνει και θα πάρει τα εμπορικά» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου αναφορικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά. «Στον ΣΚΑΪ δεν ξέρω αν έχουν άλλο πρόσωπο αυτήν τη στιγμή, που να τους φέρν
18:00 08/03/2024

Κατερίνα Καινούργιου για τα ζευγάρια: «Είτε σε γκέι, είτε σε στρέιτ μπαρ, μπορείς να προστατευτείς… Αλλιώς ή το έχεις στήσει ή το έχεις προκαλέσει»

govastileto.gr
Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή της και με αφορμή τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τη Μαριάντα Πιερίδη και τον νέο της σύντροφο, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο όλο νόημα Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε σε όσους προσπαθούν να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή και πολλές […]
14:00 08/03/2024

Μικρούτσικος σε Καινούργιου: «Να ντυθείς τις Απόκριες Δανάη Μπάρκα»

neolaia.gr
«Να σου κάνω πρόταση; Θέλεις; Μπάρκα. Δανάη Μπάρκα» είπε με νόημα ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην Κατερίνα Καινούργιου.
13:46 07/03/2024

Ελένη Χατζίδου: Έκανε live… προξενιό στην Κατερίνα Καινούργιου – «Ο αδελφός του Ετεοκλή είναι ελεύθερος»

zappit.gr
Ένα διακαναλικό… προξενιό προς την Κατερίνα Καινούργιου έκανε η Ελένη Χατζίδου στον αέρα του σημερινού (7/3) Breakfast@Star. Με αφορμή τη […] The post Ελένη Χατζίδου: Έκανε live… προξενιό στην Κατερίνα Καινούργιου – «Ο αδελφός του Ετεοκλή είναι ελεύθερος» appeared first on Zappit.
12:00 07/03/2024

«Κατερίνα Καινούργιου συμβαίνει κάτι στη ζωή σου τώρα τελευταία;»

zappit.gr
Τη Ναταλί Κάκκαβα υποδέχτηκε στην εκπομπή, το πρωί της Πέμπτης, η Κατερίνα Καινούργιου. Μετά την πρώτη καλημέρα, όμως, δέχτηκε μια […] The post «Κατερίνα Καινούργιου συμβαίνει κάτι στη ζωή σου τώρα τελευταία;» appeared first on Zappit.
11:00 07/03/2024

Σοκαρισμένη η Καινούργιου με τα βασανιστήρια που καταγγέλλει ότι πέρασε η 32χρονη από τον σύζυγό της

zappit.gr
Δηλώσεις της 32χρονης Ελένης από το Άργος φιλοξένησε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της. Η νεαρή φέρεται να έχει υποστεί […] The post Σοκαρισμένη η Καινούργιου με τα βασανιστήρια που καταγγέλλει ότι πέρασε η 32χρονη από τον σύζυγό της appeared first on Zappit.
11:00 06/03/2024

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τηλεοπτικά θα ταίριαζα πάρα πολύ με την Κατερίνα Καινούργιου

thecaller.gr
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε με ποια παρουσιάστρια θεωρεί ότι θα ταίριαζε τηλεοπτικά. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε με ποια παρουσιάστρια θεωρεί ότι θα ταίριαζε τηλεοπτικά. Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε τον δημοσιογράφο ποια ταιριάσματα μεταξύ παρουσιαστών πιστεύει ο ίδιος ότι θα είχαν ενδιαφέρον για τον κόσμο. Όταν στη συνέχεια, τον ρώτησε με ποιον ή ποια θεωρεί ότι θα ταίριαζε ο ίδιος, εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη, απάντησε την Κατερίνα […]
00:00 06/03/2024

Λάκης Λαζόπουλος: Οι διάσημες κόντρες, το αιχμηρό σχόλιο για την Καινούργιου και η δικαστική διαμάχη με τον Κούγια

govastileto.gr
Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών. Από τη μία όσα είπε για την Κατερίνα Καινούργιου στο podcast του και από την άλλη η δικαστική διαμάχη με τον Αλέξη Κούγια. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Πριν λίγες μέρες ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το podcast του θέλησε να σχολιάσει τον ντόρο […]
18:00 05/03/2024

Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν ανοίγεις την πόρτα στην προσωπική σου ζωή, όπως εγώ, δε μπορείς να πεις κάτι στον δημοσιογράφο»

tlife.gr
Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για τον Δημήτρη Λάλο και τη σύζυγό του ότι παίρνουν To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν ανοίγεις την πόρτα στην προσωπική σου ζωή, όπως εγώ, δε μπορείς να πεις κάτι στον δημοσιογράφο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 05/03/2024

Κατερίνα Καινούργιου: «Έκανα έτσι και έφευγαν τούφες»

zappit.gr
Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τα μαλλιά της μετά από μία περίοδο έντονου στρες, με […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Έκανα έτσι και έφευγαν τούφες» appeared first on Zappit.
12:00 05/03/2024

Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Εκείνα τα αποσπάσματα δεν τιμούσαν ούτε τον ίδιο, ούτε τη Συνατσάκη»

zappit.gr
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του πορεία, […] The post Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Εκείνα τα αποσπάσματα δεν τιμούσαν ούτε τον ίδιο, ούτε τη Συνατσάκη» appeared first on Zappit.
19:00 04/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load