#Σασμός

Σασμός: Ο Αντώνης συλλαμβάνει την Σάντρα για…

youfly.com
Ο Αντώνης συλλαμβάνει τη Σάντρα και την αναγκάζει να πάρει μία δύσκολη απόφαση, όπως θα δούμε στην συνέχεια της σειράς του ALPHA, Σασμός. The post Σασμός: Ο Αντώνης συλλαμβάνει την Σάντρα για… appeared first on Youfly.
23:58 24/04/2024

Σασμός: «Κρατήσου μακριά – Θα σε εκθέσω σε όλο το χωριό»

youfly.com
Ο καφές με την Σάντρα δεν εξελίσσεται όπως περίμενε η Αργυρώ που την ακούει να της μιλάει για τον Σταύρο στα Γιάννενα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού. «Από που κι ως που γνώρισες εσύ τον Σταύρο και πως μπορείς να μιλάς για τη σχέση μας;» θα την ρωτήσει η Αργυρώ. Τότε, η […] The post Σασμός: «Κρατήσου μακριά – Θα σε εκθέσω σε όλο το χωριό» appeared first on Youfly.
20:58 24/04/2024

Σασμός: Της περνάνε χειροπέδες – Θα γλιτώσει την φυλακή;

youfly.com
Δύσκολες στιγμές θα βιώσει η Σάντρα στα επόμενα επεισόδια στον Σασμό, καθώς θα της περάσουν χειροπέδες και θα οδηγηθεί στον ανακριτή. The post Σασμός: Της περνάνε χειροπέδες – Θα γλιτώσει την φυλακή; appeared first on Youfly.
18:59 24/04/2024

Σασμός – Σοκ: Η Καλλιόπη γίνεται ζευγάρι με τον…

youfly.com
Η Καλλιόπη θα βρει επιτέλους την ευτυχία και θα κάνει μια νέα αρχή στην ζωή της, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. The post Σασμός – Σοκ: Η Καλλιόπη γίνεται ζευγάρι με τον… appeared first on Youfly.
17:58 24/04/2024

Σασμός: Η Θοδώρα μετά από καιρό χαμογελάει ξανά

youfly.com
Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις όπως θα δούμε στη σειρά «Σασμός», για τη Θοδώρα και τον Γιώργο, αφού τελικά παντρεύονται με πολιτικό γάμο. Διαβάστε περισσότερα. The post Σασμός: Η Θοδώρα μετά από καιρό χαμογελάει ξανά appeared first on Youfly.
13:58 24/04/2024

Σασμός: Το τέλος του Παύλου και της Καλλιόπης

youfly.com
Με γλυκό τρόπο θα κλείσει ο επίλογος του Σασμού, αφού ο Παύλος και η Καλλιόπη, θα ερωτευτούν παράφορα και θα γίνουν ζευγάρι. The post Σασμός: Το τέλος του Παύλου και της Καλλιόπης appeared first on Youfly.
11:58 24/04/2024

Νεκταρία Γιαννουδάκη για τη βεντέτα της οικογένειάς της: Η μαμά μου έζησε δύσκολα πράγματα που τη σημάδεψαν

Newside.gr
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη μίλησε για την αποχώρησή της από τη σειρά «Σασμός», αλλά και τη βεντέτα που είχε ξεσπάσει με την οικογένειά της στην Κρήτη. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο «2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας 22 Απριλίου. Αρχικά, περιέγραψε πώς προέκυψε η σύνδεσή της με τον «Σασμό»: «Μέσα στην καραντίνα που κοιτούσαμε όλοι οι [...] Το άρθρο Νεκταρία Γιαννουδάκη για τη βεντέτα της οικογένειάς της: Η μαμά μου έζησε δύσκολα πράγματα που τη σημάδεψαν εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
10:00 24/04/2024

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτό σκότωσε την Εύα, ουσία που σοκάρει

sportime.gr
Όσα θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια του σήριαλ «Σασμός» του ALPHA. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
20:47 23/04/2024

Σασμός: Το ύπουλο σχέδιο για τον Αντρέα

youfly.com
Μία συμμαχία μεταξύ της γιαγιάς Ειρήνης και του Τηλέμαχου θα δούμε στον Σασμό, αφού ετοιμάζουν σχέδιο προς όφελος του Αντρέα.  The post Σασμός: Το ύπουλο σχέδιο για τον Αντρέα appeared first on Youfly.
17:58 23/04/2024

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη συμμαχεί με τον Τηλέμαχο, προς όφελος του Αντρέα – Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο

tlife.gr
Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στο αποψινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Alpha, Σασμός. Η Εύα δίνει συγκεκριμένες To άρθρο Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη συμμαχεί με τον Τηλέμαχο, προς όφελος του Αντρέα – Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 23/04/2024

Σασμός: «Δεν θα την θάψουμε εδώ – Ξεχάστε το»

youfly.com
Η είδηση του θανάτου της Εύας διαδίδεται στο χωριό δημιουργώντας ανάμεικτα συναισθήματα, ειδικά όσον αφορά τον Παντελή, όπως θα δούμε στον Σασμό. The post Σασμός: «Δεν θα την θάψουμε εδώ – Ξεχάστε το» appeared first on Youfly.
13:58 23/04/2024

Σασμός: Συνεχίζει ή φεύγει ο Μιχάλης Αεράκης;

youfly.com
Στο Happy Day μίλησε ο Μιχάλης Αεράκης, ο οποίος υποδύεται τον παπά του «Σασμού» και κατεβαίνει υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. The post Σασμός: Συνεχίζει ή φεύγει ο Μιχάλης Αεράκης; appeared first on Youfly.
10:58 23/04/2024

Μιχάλης Aεράκης: «Σασμός χωρίς παπά-Μιχάλη δεν γίνεται»

youfly.com
Ο Μιχάλης Αεράκης, λόγω της υποψηφιότητάς του στις Ευρωεκλογές, ξεκαθαρίζει αν θα συνεχίσει στον Σασμό ή όχι. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός Μιχάλης Αεράκης μίλησε στην εκπομπή Happy Day και σχολίασε την επικαιρότητα, ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Μέσα σε όλα, ο Μιχάλης Αεράκης, αναφέρθηκε και στο το θα γίνει τώρα, με τα γυρίσματα του […] The post Μιχάλης Aεράκης: «Σασμός χωρίς παπά-Μιχάλη δεν γίνεται» appeared first on Youfly.
10:58 23/04/2024

Σασμός: Της επιτίθενται με κεταμίνη

youfly.com
Δραματικές οι στιγμές που θα βιώσει η Στέλλα απόψε στον Σασμό, καθώς θα της επιτεθούν με κεταμίνη και θα την αφήσουν αναίσθητη στο έδαφος. The post Σασμός: Της επιτίθενται με κεταμίνη appeared first on Youfly.
09:01 23/04/2024

Νεκταρία Γιαννουδάκη: Η δική μας βεντέτα έληξε σύντομα – Η μαμά μου έζησε πράγματα που τη σημάδεψαν

Newsit
Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη η οποία μίλησε για τη σειρά «Σασμός» αλλά και για τη βεντέτα της δικής της οικογένειας. Η Νεκταρία Γιαννουδάκη μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε: «Μέσα στην καραντίνα που κοιτούσαμε όλοι οι ηθοποιοί το ταβάνι είχε γίνει κάτι σαν βεντέτα στην Κρήτη. Είχα βρει εγκληματολόγο ... Περισσότερα To άρθρο Νεκταρία Γιαννουδάκη: Η δική μας βεντέτα έληξε σύντομα – Η μαμά μου έζησε πράγματα που τη σημάδεψαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:01 23/04/2024

Σασμός: Η αντίστροφη μέτρηση για τον Μαθιό ξεκινά

youfly.com
Η αντίστροφη μέτρηση για τον Μαθιό στον Σασμό ξεκινά, μιας και η Μαρίνα μαθαίνει πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή. The post Σασμός: Η αντίστροφη μέτρηση για τον Μαθιό ξεκινά appeared first on Youfly.
07:58 23/04/2024

Σασμός: Οριστική ρήξη μεταξύ Μαρίνας και Καλλιόπης

youfly.com
Καταιγιστική αναμένεται η συνέχεια του Σασμού καθώς θα δούμε μία δυνατή ρήξη μεταξύ Μαρίνας και Καλλιόπης, με αφορμή τον φόνο του Στεφανή.  The post Σασμός: Οριστική ρήξη μεταξύ Μαρίνας και Καλλιόπης appeared first on Youfly.
20:58 22/04/2024

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος ανακαλύπτει ποιος έδωσε τα λεφτά

sportime.gr
Εξελίξεις πυροδοτεί ο Παύλος με τις αποκαλύψεις του στη σειρά «Σασμός». Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
19:47 22/04/2024

Σασμός: H Αργυρώ και o Αστέρης τσακώνονται – Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο

tlife.gr
Στην Άνω Ποριά επικρατεί μια γενικότερη ανησυχία για το τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του To άρθρο Σασμός: H Αργυρώ και o Αστέρης τσακώνονται – Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 22/04/2024

Σασμός: Η Σάντρα και το ύπουλο σχέδιό της για Αστέρη -Αργυρώ

youfly.com
Καταιγιστικές οι εξελίξεις απόψε στον Σασμό με την Σάντρα να θέτει σε εφαρμογή το ύπουλο σχέδιό της, κάνοντας Αστέρη και Αργυρώ να μαλώσουν. The post Σασμός: Η Σάντρα και το ύπουλο σχέδιό της για Αστέρη -Αργυρώ appeared first on Youfly.
14:58 22/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load