#Σασμός

Σασμός: Φεύγει οριστικά και απροειδοποίητα από την Κρήτη

youfly.com
Ποια ηρωίδα φεύγει από την Κρήτη, αφήνοντας οριστικά το συγκεκριμένο κεφάλαιο στο παρελθόν; The post Σασμός: Φεύγει οριστικά και απροειδοποίητα από την Κρήτη appeared first on Youfly.
12:58 19/03/2024

Τηλεθέαση χθες 18/3: MasterChef, Μάγισσα, Σασμός ή Γη της Ελιάς;

youfly.com
Το Youfly.com σας παρουσιάζει αναλυτικά τα ποσοστά και τα νούμερα για την τηλεθέαση της ελληνικής τηλεόρασης για χθες, Δευτέρα 18/3. The post Τηλεθέαση χθες 18/3: MasterChef, Μάγισσα, Σασμός ή Γη της Ελιάς; appeared first on Youfly.
09:58 19/03/2024

Σασμός: Μένει έγκυος και όλα ανατρέπονται ξανά

youfly.com
Ποια ηρωίδα μένει έγκυος και ποιες θα είναι οι αντιδράσεις; Σε σοκ οι πρωταγωνιστές! The post Σασμός: Μένει έγκυος και όλα ανατρέπονται ξανά appeared first on Youfly.
07:58 19/03/2024

«Σασμός» – Τρίτη: Ένα νέο πρόσωπο έρχεται στο νησί και πέφτει κατευθείαν πάνω στον Αστέρη

govastileto.gr
Τρίτη 19 Μαρτίου, Επεισόδιο 92 Η πολυπόθητη στιγμή έφτασε και ο Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν αγοράκι ή κοριτσάκι. Το ζευγάρι όμως δεν μπορεί να χαρεί όσο θα ήθελε αυτήν τη στιγμή, αφού το μυστικό που βγαίνει στην επιφάνεια, κλονίζει την σχέση τους. Ο Τόλης κάνει μια συζήτηση με τον […]
22:00 18/03/2024

Σασμός Spoiler: Προκλητική η Σάντρα μέσα στο αλουμινάδικο

youfly.com
Προκλητική η Σάντρα, η νέα γυναίκα που εμφανίζεται στη ζωή του Αστέρη και αναστατώνει ιδιαίτερα την Αργυρώ, στη σειρά Σασμός. The post Σασμός Spoiler: Προκλητική η Σάντρα μέσα στο αλουμινάδικο appeared first on Youfly.
17:58 18/03/2024

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τηλεφώνημα φωτιά παγώνει το αίμα του Γιώργου!

sportime.gr
Χαμό θα κάνει ο Σασμός στα επόμενα επεισόδια του! Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
18:46 17/03/2024

Σασμός: Μία ξαφνική εγκυμοσύνη ταράζει τις ισορροπίες

youfly.com
Ποια ηρωίδα μένει έγκυος και ποιες θα είναι οι αντιδράσεις; Σε σοκ οι πρωταγωνιστές! The post Σασμός: Μία ξαφνική εγκυμοσύνη ταράζει τις ισορροπίες appeared first on Youfly.
17:58 17/03/2024

Σασμός: Την βλέπει και ξεσπάει σε δάκρυα – Έρχεται δυνατή σκηνή

youfly.com
Αγκαλιάζονται σφιχτά και κλαίνε από συγκίνηση, κορυφώνοντας την αγωνία στα ύψη. The post Σασμός: Την βλέπει και ξεσπάει σε δάκρυα – Έρχεται δυνατή σκηνή appeared first on Youfly.
15:58 17/03/2024

Σασμός: Δύο νέες σειρές παίρνουν τη θέση του στον Alpha

sportime.gr
Ο Σασμός ρίχνει οριστική αυλαία αυτόν τον Ιουνίο και ο Alpha ετοιμάζει την αντικατάστασή του. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
15:46 17/03/2024

Σασμός: Ο Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν αγοράκι ή κοριτσάκι

happytv.gr
Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, θα δούμε πως ένα νέο πρόσωπο έρχεται στο νησί και πέφτει κατευθείαν πάνω στον αγαπημένο της. Σασμός Επεισόδιο  92 Η πολυπόθητη στιγμή έφτασε και ο Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν αγοράκι ή κοριτσάκι. Το ζευγάρι όμως δεν μπορεί να χαρεί όσο θα ήθελε αυτήν […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Σασμός: Ο Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν αγοράκι ή κοριτσάκι
10:37 17/03/2024

Σασμός: Η Σοφία επιστρέφει στην Άνω Ποριά και…

youfly.com
Μία απρόσμενη εξέλιξη θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια στον Σασμό, με μία ηρωίδα από τα παλιά, την Σοφία, να επιστρέφει στην Άνω Ποριά. The post Σασμός: Η Σοφία επιστρέφει στην Άνω Ποριά και… appeared first on Youfly.
16:58 16/03/2024

Σασμός: Ποια είναι η Σάντρα Μαραθάκη που εισβάλλει στη σειρά;

youfly.com
Η Σάντρα Μαραθάκη εισβάλλει στα επόμενα επεισόδια στον Σασμό, έρχεται ξαφνικά στην Άνω Ποριά κι αλλάζει τις ισορροπίες. The post Σασμός: Ποια είναι η Σάντρα Μαραθάκη που εισβάλλει στη σειρά; appeared first on Youfly.
10:58 16/03/2024

Σασμός: Το νέο πρόσωπο που έρχεται στο νησί

happytv.gr
Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, θα δούμε πως ο Τόλης κάνει μια συζήτηση με τον Γιώργο που θα τον βάλει σε σκέψεις για την Θοδώρα. Σασμός Επεισόδιο  91 Η πολυπόθητη στιγμή έφτασε και ο Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν αγοράκι ή κοριτσάκι. Το ζευγάρι όμως δεν μπορεί να χαρεί […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Σασμός: Το νέο πρόσωπο που έρχεται στο νησί
22:37 15/03/2024

Σασμός: «Α ρε Μαθιό, τι μεγαλείο ψυχής»

youfly.com
Μαθιός και Αστέρης σώθηκαν από την βόμβα της Εύας απόψε στον Σασμό και το Twitter χειροκρότησε τον Μαθιό που έδειξε μεγαλείο ψυχής. Η Εύα, μετά το σχέδιο δολοφονίας που απέτυχε, απέναντι στην Θοδώρα, έβαλε στο μάτι τον Μαθιό. Ο Μαθιός και ο Αστέρης σώθηκαν όμως, αλλά ένας εργάτης βρήκε άδικο θάνατο από την βόμβα και […] The post Σασμός: «Α ρε Μαθιό, τι μεγαλείο ψυχής» appeared first on Youfly.
21:58 15/03/2024

Σασμός: Σοκάρει το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου “Μόνη σου χάραξες τη μοίρα σου και μόνη σου θα μείνεις”

happytv.gr
Καθηλωτικός και συγκλονιστικός είναι ο τρίτος κύκλος της σειράς «Σασμός». Δείτε στο happytv.gr το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου: Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Σασμός: Σοκάρει το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου “Μόνη σου χάραξες τη μοίρα σου και μόνη σου θα μείνεις”
23:37 14/03/2024

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Γιώργος απογοητεύει ξανά τη Θοδώρα με απίστευτο τρόπο

sportime.gr
Απίστευτο αυτό που κάνει ο Γιώργος στη Θοδώρα στη συνέχεια της σειράς Σασμός. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
12:46 14/03/2024

«Σασμός» – Πέμπτη: Ο Χρήστος καλεί τον Βαγγέλη στο γραφείο του και αρχίζει να σφίγγει τον κλοιό γύρω του

govastileto.gr
Πέμπτη 14 Μαρτίου, Επεισόδιο 89 Ο Παύλος, με τη συνεργασία του Βαγγέλη, καταδίδει την Εύα στις αρχές. Ο Χρήστος καλεί τον Βαγγέλη στο γραφείο του, και αρχίζει να σφίγγει τον κλοιό γύρω του. Η πραγματική ταυτότητα της Εύας αποκαλύπτεται, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους. Ένας τελευταίος λογαριασμός μένει να πληρωθεί. Η αλήθεια για το θάνατο του […]
22:00 13/03/2024

Σασμός: Θανάσιμες απειλές για τον Γιακωβάκη

youfly.com
Με συγκλονιστικές εξελίξεις έρχεται η σειρά «Σασμός», καθώς όπως θα δούμε μεταξύ άλλων ο Χρήστος θα κινδυνέψει λόγω της αίσθησης δικαίου που έχει.  Διαβάστε περισσότερα. The post Σασμός: Θανάσιμες απειλές για τον Γιακωβάκη appeared first on Youfly.
12:58 13/03/2024

Σασμός: Αστέρης και Μαθιός παγιδεύονται

youfly.com
Καθηλωτικές αναμένονται οι εξελίξεις απόψε 12/3 στον Σασμό με τον Αστέρη και τον Μαθιό να παγιδεύονται στο σατανικό σχέδιο της Εύας. The post Σασμός: Αστέρης και Μαθιός παγιδεύονται appeared first on Youfly.
14:58 12/03/2024

Σασμός: Αυτό είναι το τέλος της σειράς

youfly.com
Ευχάριστο και γεμάτο εκπλήξεις αναμένεται το τέλος του Σασμού μιας και θα δούμε δύο εγκυμοσύνες και δύο γάμους.  The post Σασμός: Αυτό είναι το τέλος της σειράς appeared first on Youfly.
11:58 12/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load