#Βρισηίδα Ανδριώτου

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ποζάρει ντυμένη νυφούλα, στην αγκαλιά του Σπύρου Μαρτίκα – Φωτογραφίες

tlife.gr
Η Βρισηίδα Ανδριώτου ντύθηκε νυφούλα! Βέβαια, η γνωστή Influncer δεν έβαλε νυφικό για να ανέβει τα To άρθρο Βρισηίδα Ανδριώτου: Ποζάρει ντυμένη νυφούλα, στην αγκαλιά του Σπύρου Μαρτίκα – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 15/03/2024

Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: “Εδώ που φτάσαμε μόνο φήμη δεν θα είναι ότι λογοδοθήκαμε”

sinidisi.gr
Για την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα παιδί στο μέλλον μίλησαν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου στο Breakfast@star. Παράλληλα, το ζευγάρι απάντησε στη φήμη για το αν έχουν λογοδοθεί. «Έχω σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος και...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: “Εδώ που φτάσαμε μόνο φήμη δεν θα είναι ότι λογοδοθήκαμε”
22:09 06/03/2024

Αρραβωνιάστηκαν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου; – Η απάντηση on camera

govastileto.gr
Το τελευταίο διάστημα φήμες θέλουν τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου να αρραβωνιάστηκαν. Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» για το ενδεχόμενο να γίνουν γονείς, ενώ για πρώτη φορά απάντησαν στις φήμες περί αρραβώνα. «Θα ήθελα να κάνω παιδί με τον Σπύρο, είναι πολύ καλός σύντροφος, είναι […]
11:00 06/03/2024

Σπύρος Μαρτίκας: «Μάλλον ήρθε η ώρα να της κάνω ένα παιδί» – Η on camera αντίδραση της Βρισηίδας Ανδριώτου»

zappit.gr
Δηλώσεις στην κάμερα του I Love ΣουΚού έκαναν από κοινού ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Το γνωστό ζευγάρι […] The post Σπύρος Μαρτίκας: «Μάλλον ήρθε η ώρα να της κάνω ένα παιδί» – Η on camera αντίδραση της Βρισηίδας Ανδριώτου» appeared first on Zappit.
14:00 03/03/2024

Βρισηίδα Ανδριώτου για Μαρία Αντωνά: «Δεν μου αρέσει που σε όποια πίστα δεν γουστάρει, δεν παίζει»

tlife.gr
Δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου και μίλησε για όλους και για To άρθρο Βρισηίδα Ανδριώτου για Μαρία Αντωνά: «Δεν μου αρέσει που σε όποια πίστα δεν γουστάρει, δεν παίζει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 18/02/2024

Ανδριώτου για Κωνσταντάρα: “Αυτοί που είναι στα πάνελ δηλώνουν πράγματα που δεν ισχύουν”

sinidisi.gr
Η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε ακόμα μία φορά για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στην κάμερα του Breakfast@star και στον Πάνο Παπαδόπουλο. «Δεν είμαστε απεγνωσμένοι για δημοσιότητα με τον Σπύρο. Όποιος δηλώνει κάτι για κάποιον άλλον, σημαίνει ότι...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ανδριώτου για Κωνσταντάρα: “Αυτοί που είναι στα πάνελ δηλώνουν πράγματα που δεν ισχύουν”
00:09 14/02/2024

Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: Τα καυτά φιλιά και οι έξαλλοι χοροί στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου

tlife.gr
Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Σάββατο με Φίλους» με οικοδεσπότη To άρθρο Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: Τα καυτά φιλιά και οι έξαλλοι χοροί στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 11/02/2024

Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου απαντούν στον Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Εμείς έχουμε μεγαλύτερη δημοσιότητα»

zappit.gr
Τη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε κοσμική τους έξοδο το βράδυ της Παρασκευής (9/2). […] The post Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου απαντούν στον Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Εμείς έχουμε μεγαλύτερη δημοσιότητα» appeared first on Zappit.
12:00 10/02/2024

Η Βρισηίδα Ανδριώτου τραγούδησε Κοκκίνου & οι fans στο TikTok αναρωτιούνται αν χώρισε με τον Μαρτίκα

queen.gr
Η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν διστάζει να τσαλακωθεί, αδιαφορώντας για τα άκομψα σχόλια. Το νέο look και η κίνηση ανθρωπιάς μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα.Περισσότερα...
18:09 08/02/2024

Ανδριώτου –Μαρτίκας: Στιγμιότυπα από το ανακαινισμένο σπίτι τους

onsports.gr
H Βρισηίδα Ανδριώτου και o Σπύρος Μαρτίκας άνοιξαν στο συνεργείο…
11:17 17/01/2024

Ατύχημα για τη Βρισηίδα Ανδριώτου στο χιονοδρομικό κέντρο στο Μπάνσκο

govastileto.gr
Η Βρισηίδα Ανδριώτου το πρωί της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου βρέθηκε στο πλατό της πρωινής εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» στο Open με την Ελένη Τσολάκη. Η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε μάλιστα το ατύχημα που είχε στο χιονοδρομικό κέντρο στο Μπάνσκο. «Είδα την Βρισηίδα πριν μέσα και με το αριστερό μου μάτι την είδα με πατερίτσες και λέω […]
14:00 15/01/2024

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Στέλνουν μηνύματα στον Σπύρο Μαρτίκα “τι δουλειά έχεις εσύ με αυτό το παρτσακλό;”»

govastileto.gr
Η Βρισηίδα Ανδριώτου παραχώργσε συνέντευξη σε γνωστή εφημερίδα και μίλησε για την σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα, τα υβριστικά μηνύματα που στέλνουν για εκείνη στο Instagram του συντρόφου της, αλλά και τα σχέδια γάμου. Μετακομίσατε σε καινούριο σπίτι στον Πειραιά. Πώς είναι η συγκατοίκηση; Είναι πάρα πολύ ωραία… Και οι δύο κάνουμε δουλειές του […]
21:00 11/01/2024

Βρισηίδα Ανδριώτου: Το όνειρο που είχε από μικρή, αλλά της «έκοψε τα φτερά» η μαμά της

govastileto.gr
Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκαν στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Bella Figura» που έγινε στο Θέατρο Σταθμός. Οι πρώην παίκτες του Survivor μίλησαν στις κάμερες, απαντώντας στις ερωτήσεις των ρεπόρτερ που ήταν εκεί. Αρχικά, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε: «Ήρθαμε να τιμήσουμε στην πρεμιέρα τον ξάδελφό μου τον Παναγιώτη Μπουγιούρη», με την Βρισηίδα […]
21:00 10/01/2024

Τριαντάφυλλος: Έτσι είδε την πρεμιέρα του Survivor λίγο πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο

koolnews.gr
Το βράδυ της πρεμιέρας του Survivor ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή για τους πρώην παίκτες του πιο δημοφιλούς επιβίωσης ριάλιτι στην Ελλάδα. Μεταξύ αυτών, ο γνωστός τραγουδιστής Τριαντάφυλλος, ο νικητής Στάθης Σχίζας, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Σπύρος Μαρτίκας συνοδευόμενος από την Βρισηίδα Ανδριώτου, βρέθηκαν μαζί για να παρακολουθήσουν την έναρξη της νέας σεζόν. Σε μια […] The post Τριαντάφυλλος: Έτσι είδε την πρεμιέρα του Survivor λίγο πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο appeared first on Koolnews.gr.
06:58 08/01/2024

Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: "Πέρυσι τα Χριστούγεννα κάναμε οικογενειακώς γιορτές φορώντας…" (Βίντεο)

Παραπολιτικά
Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε για τα οικογενειακά Χριστούγεννα των παιδικών τους χρόνων και περιέγραψαν την πρώτη πρωτοχρονιά που πέρασαν μαζί - Δείτε το βίντεο
11:00 04/01/2024

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Έχω στο μυαλό μου να κάνω οικογένεια από μικρή»

neolaia.gr
Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».
10:46 04/01/2024

Η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε στο αν είναι ψεύτικο ζευγάρι με τον Μαρτίκα με μια ατάκα

queen.gr
Πολλές φορές έχει γραφτεί στα σχόλια του προφίλ της η ατάκα αυτή και η πρώην παίκτρια του Survivor έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Περισσότερα...
17:09 24/12/2023

Σπύρος Μαρτίκας για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Είναι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι και ψάχνει να πιάσει δουλειά»

zappit.gr
Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησαν στο Breakfast@star και στον Πάνο Παπαδόπουλο για τις γιορτές και το Survivor. […] The post Σπύρος Μαρτίκας για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Είναι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι και ψάχνει να πιάσει δουλειά» appeared first on Zappit.
12:00 15/12/2023

Survivor: 2 γάμοι μέσα στο δίσεκτο 2024. Πότε ντύνονται νύφες η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Βρισηίδα Ανδριώτου

koolnews.gr
Το πνεύμα του Survivor ενώνεται με τον έρωτα, καθώς δύο από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του παιχνιδιού, ο Σάκης Κατσούλης με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα, μοιράστηκαν ρομαντικές στιγμές και αποκαλύψεις για τους επερχόμενους γάμους τους. Ο Σάκης και η Μαριαλένα, με πέντε χρόνια κοινής πορείας, αποκάλυψαν την γλυκιά […] The post Survivor: 2 γάμοι μέσα στο δίσεκτο 2024. Πότε ντύνονται νύφες η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Βρισηίδα Ανδριώτου appeared first on Koolnews.gr.
10:58 15/12/2023

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Θέλω τυπική πρόταση γάμου, να γονατίσει, να τα έχει ετοιμάσει όλα κανονικά…»

tlife.gr
Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας μαγείρεψαν για καλό σκοπό για τις ανάγκες τις εκπομπής To άρθρο Βρισηίδα Ανδριώτου: «Θέλω τυπική πρόταση γάμου, να γονατίσει, να τα έχει ετοιμάσει όλα κανονικά…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 14/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load