#Δέσποινα Βανδή

Αποκαλυπτικός Μπισμπίκης για φωτογραφία με Βανδή: "Άνθρωπος που καθόταν στο ταβερνάκι στα Εξάρχεια την πούλησε 50 ευρώ"

thetoc.gr
Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή αλλά και το αν αισθάνεται... σταρ
00:10 25/04/2024

Βασίλης Μπισμπίκης: Η αποκάλυψη για τις πρώτες φωτογραφίες της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή – «Τις πούλησαν 50 ευρώ»

tlife.gr
Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Εν Λευκώ 87,7 παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε το To άρθρο Βασίλης Μπισμπίκης: Η αποκάλυψη για τις πρώτες φωτογραφίες της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή – «Τις πούλησαν 50 ευρώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 24/04/2024

“Αποκλείεται να είσαι 54 ρε Δέσποινα”: Έκλεισε στόματα η Βανδή, η εμφάνιση “φωτιά” που έκανε όλους να παραμιλάνε

Newside.gr
Η Δέσποινα Βανδή άνοιξε τη σεζόν με μία αξέχαστη πρεμιέρα στον Βοτανικό τον Οκτώβριο, καθηλώνοντας το κοινό με την ένταση και τη δυναμική της παρουσία. Η γνωστή τραγουδίστρια διασκέδασε τους θεατές με τις διαχρονικές επιτυχίες της, καθώς γιορτάζει τριάντα χρόνια στον χώρο της μουσικής, προσφέροντας μια σειρά από ισχυρές ερμηνείες. Η σκηνική της εμφάνιση ήταν [...] Το άρθρο “Αποκλείεται να είσαι 54 ρε Δέσποινα”: Έκλεισε στόματα η Βανδή, η εμφάνιση “φωτιά” που έκανε όλους να παραμιλάνε εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
18:00 22/04/2024

Τρελά ερωτευμένος ο Νίκος Κοκλώνης: To αποκάλυψε on air με τον πιό όμορφο τρόπο ζητώντας μία χάρη από τη Δέσποινα Βανδή

Newside.gr
Το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια του “J2US” ο Νίκος Κοκλώνης αιφνιδίασε τη Δέσποινα Βανδή, ζητώντας της μια χάρη. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής και παραγωγός αποκάλυψε on air πως είναι ξανά ερωτευμένος και ζήτησε από τη Δέσποινα Βανδή να του τραγουδήσει νησιώτικα κομμάτια. «Είμαι ερωτευμένος πάρα πολύ ξανά, οπότε θέλω να τραγουδήσεις για να χορέψουμε [...] Το άρθρο Τρελά ερωτευμένος ο Νίκος Κοκλώνης: To αποκάλυψε on air με τον πιό όμορφο τρόπο ζητώντας μία χάρη από τη Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
11:01 22/04/2024

Δέσποινα Βανδή: Φτιάχνει κάθε χρόνο τα πιο τραγανά πασχαλινά κουλουράκια και λέει το μυστικό της συνταγής της – ΦΩΤΟ

newsitamea.gr
Η Δέσποινα Βανδή, γνωστή για τις εξαιρετικές της μαγειρικές δεξιότητες, εκμεταλλεύτηκε την περίοδο της καραντίνας για να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία από τις πιο αγαπημένες πασχαλινές συνταγές της, τα πασχαλινά κουλουράκια. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η τραγουδίστρια δεν μόνο ενθουσίασε με τις κουλιναρικές της...
17:09 21/04/2024

Πρώτο trend στο X για 6 ώρες το J2US – Χαμός στο 9ο live με τον Νίκο Κοκλώνη

Newsbeast.gr
Μια δυναμική και εντυπωσιακή έναρξη έκανε ο Νίκος Κοκλώνης στο J2US του Alpha παραφράζοντας ένα αγαπημένο hit της Άννας Βίσση, με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο, λίγο πριν καλωσορίσει στο πλατό την κριτική επιτροπή. Στο 9ο Live, το βράδυ του Σαββάτου 20/4 η αγαπημένη παρέα των κριτών, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή, υποδέχτηκε τον πρώτο guest κριτή της φετινής σεζόν, τον Light. Ο δημοφιλής ράπερ επέστρεψε σε ένα ρόλο στον οποίο αγαπήθηκε από το κοινό, κρίνοντας τα ζευγάρια του J2US μέσα από τη δική του ματιά. Το Just The 2 Of Us για ένα ακόμα Σαββατόβραδο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα social media, με το hashtag #j2us να είναι πρώτο tren
14:00 21/04/2024

J2US: Η Δέσποινα Βανδή πρόδωσε την απουσία της από το επόμενο live

tlife.gr
Πιστοί στις θέσεις τους βρέθηκαν για ένα ακόμη βράδυ Σαββάτου οι κριτές του J2US με τον To άρθρο J2US: Η Δέσποινα Βανδή πρόδωσε την απουσία της από το επόμενο live δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 21/04/2024

Ξέρουμε τι έκανε η Δέσποινα Βανδή πριν το J2US: Και ό,τι γίνεται εκεί (δεν) μένει εκεί

queen.gr
Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μέσα σε λίγη ώρα.Περισσότερα...
11:09 14/04/2024

Δέσποινα Βανδή: Οι κοιλιακοί της είναι «φωτιά» – Η selfie με τη Μελίνα Νικολαΐδη στο γυμναστήριο

instyle.gr
Στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις μέρες η Μελίνα Νικολαΐδη, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις σπουδές της στο Λονδίνο. Το Σάββατο βρέθηκε μαζί με τη διάσημη μαμά της Δέσποινα Βανδή στο γυμναστήριο. Η γυμναστική άλλωστε και το pilates είναι κάτι που μαμά και κόρη απολαμβάνουν να κάνουν όταν είναι μαζί. Γι’ αυτό δεν είναι λίγες […] The post Δέσποινα Βανδή: Οι κοιλιακοί της είναι «φωτιά» – Η selfie με τη Μελίνα Νικολαΐδη στο γυμναστήριο appeared first on InStyle.
10:46 14/04/2024

Δέσποινα Βανδή: Αμακιγιάριστη στην κουζίνα του σπιτιού της! Το βίντεο στο Tik Tok

paraskhnio.gr
Η Δέσποινα Βανδή λατρεύει τα social media στα οποία τα τελευταία χρόνια μοιράζεται και τις πιο τρυφερές της φωτογραφίες δίπλα στον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη. Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Δέσποινα Βανδή: Αμακιγιάριστη στην κουζίνα του σπιτιού της! Το βίντεο στο Tik Tok εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
23:28 11/04/2024

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η αποκάλυψη για τον γάμο τους και τους κουμπάρους

zappit.gr
Το επόμενο βήμα στη σχέση του πρόκειται να κάνουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης σύμφωνα με το Πρωινό […] The post Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η αποκάλυψη για τον γάμο τους και τους κουμπάρους appeared first on Zappit.
17:00 10/04/2024

Στην ερώτηση για τον γάμο με τον Μπισμπίκη του 2022, η Βανδή σήμερα θα απαντούσε διαφορετικά

queen.gr
«Ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Δεν το έψαξα, προέκυψε ξαφνικά» είχε πει η Δέσποινα Βανδή στην Κατερίνα Καινούργιου για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και είχε απαντήσει στο αν θα έλεγε το «ναι» σε έναν δεύτερο γάμο.Περισσότερα...
17:09 08/04/2024

«Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε μονόπετρο στη Δέσποινα Βανδή» – Η αποκάλυψη στη Super Κατερίνα

tlife.gr
Ο Μανώλης Κονταρός ξεσήκωσε το κοινό του J2US με την εμφάνισή του στο live του Σαββάτου To άρθρο «Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε μονόπετρο στη Δέσποινα Βανδή» – Η αποκάλυψη στη Super Κατερίνα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 08/04/2024

Δανάη Μπάρκα: «Είμαι η μόνη που έχω ξεφύγει από τα 27 χωρίς παιδί, απ’ όλη την οικογένεια»

zappit.gr
Η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της συζήτησαν σήμερα εκτενώς και για την μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού στη Δέσποινα Βανδή, […] The post Δανάη Μπάρκα: «Είμαι η μόνη που έχω ξεφύγει από τα 27 χωρίς παιδί, απ’ όλη την οικογένεια» appeared first on Zappit.
11:00 08/04/2024

Η μαντινάδα Κονταρού στο J2US αποκάλυψε τον γάμο Βανδή - Μπισμπίκη: Το πλάνο με το μονόπετρο

queen.gr
Και η Δέσποινα Βανδή απάντησε πως ο Μανώλης Κονταρός θα είναι ένας από τους κουμπάρους. Περισσότερα...
09:09 07/04/2024

Η μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη

in.gr
Ο γνωστός λυράρης αιφνιδίασε την τραγουδίστρια με την αφιέρωση του.
09:00 07/04/2024

J2US: Σε αμηχανία η Δέσποινα Βανδή με τη μαντινάδα του Κονταρού για το δαχτυλίδι που της έδωσε ο Μπισμπίκης

tlife.gr
Ο Μανώλης Κονταρός ξεσήκωσε το κοινό του J2US προκαλώντας αμηχανία στη Δέσποινα Βανδή με την μαντινάδα To άρθρο J2US: Σε αμηχανία η Δέσποινα Βανδή με τη μαντινάδα του Κονταρού για το δαχτυλίδι που της έδωσε ο Μπισμπίκης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
02:09 07/04/2024

Γιώργος Λιβάνης: Η συγκίνησή του on air στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους

happytv.gr
Ο Γιώργος Λιβάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου όπου παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία η Χριστιάνα Αριστοτέλους. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής βρέθηκε στην Κύπρο με αφορμή το live του με την Δέσποινα Βανδή, όπου έγινε στο μεγαλύτερο ξενοδοχείο City of the dreams και ήταν sold out, ενώ το Σάββατο 6 Απριλίου εμφανίζεται […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Γιώργος Λιβάνης: Η συγκίνησή του on air στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους
01:37 03/04/2024

Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη αντίδρασή της για το δακτυλίδι που της χάρισε ο Βασίλης Μπισμπίκης

tlife.gr
Ένα δώρο και πιο συγκεκριμένα ένα δακτυλίδι ευγνωμοσύνης δέχτηκε η Δέσποινα Βανδή από τον Βασίλη Μπισμπίκη, To άρθρο Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη αντίδρασή της για το δακτυλίδι που της χάρισε ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 01/04/2024

Δέσποινα Βανδή: Εύχεται «καλό μήνα» με μια φωτογραφία στον καθρέφτη

thecaller.gr
Η Δέσποινα Βανδή έκανε μια ανάρτηση σήμερα (01/04) το πρωί προκειμένου να ευχηθεί στους ακολούθους της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.Η Δέσποινα Βανδή έκανε μια ανάρτηση σήμερα (01/04) το πρωί προκειμένου να ευχηθεί στους ακολούθους της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.Συγκεκριμένα, φορώντας μαύρο κολάν και αθλητικό τοπ, η τραγουδίστρια πόζαρε χαμογελαστή μπροστά από έναν ολόσωμο καθρέφτη και με το ένα της χέρι κάλυψε το ένα της μάτι. Μάλιστα, στη λεζάντα έγραψε: «Καλημέρα αγαπημένοι μου! Ας είναι […]
12:00 01/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load