#Δέσποινα Βανδή

Βανδή – Μπισμπίκης: Οι δύσκολες στιγμές της σχέσης τους – Μαζί σε όλα

eleftherostypos.gr
Μετά την περιπέτεια της υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη, η Δέσποινα Βανδή είναι στο πλευρό του και πλέον εξακολουθούν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον, με τη σχέση τους να δυναμώνει. Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης , που βρισκόταν στο σπίτι της Δέσποινας Βανδή στη Βούλα, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και πόνο στο στήθος […] Το άρθρο Βανδή – Μπισμπίκης: Οι δύσκολες στιγμές της σχέσης τους – Μαζί σε όλα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:00 19/03/2024

Δέσποινα Βανδή: Η κοινή φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη μετά την περιπέτεια υγείας του

tlife.gr
Μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram To άρθρο Δέσποινα Βανδή: Η κοινή φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη μετά την περιπέτεια υγείας του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 18/03/2024

Βασίλης Μπισμπίκης: Νυχτοπερπατήματα μετά την περιπέτεια της υγείας του

instyle.gr
Βραδινή έξοδο πραγματοποίησε ο Βασίλης Μπισμπίκης, λίγες μέρες μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του. Το βράδυ του Σαββάτου (16/3), ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Μανώλης Κονταρός και συνέχισε τη νύχτα του στο κέντρο που εμφανίζεται η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή. Ο ίδιος μοιράστηκε μάλιστα και στιγμιότυπα από την […] The post Βασίλης Μπισμπίκης: Νυχτοπερπατήματα μετά την περιπέτεια της υγείας του appeared first on InStyle.
10:46 17/03/2024

Δέσποινα Βανδή: Επέστρεψε στην καθημερινότητά της μετά τις δύσκολες στιγμές – Βίντεο από τις προπονήσεις της

tlife.gr
Μετά από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, με τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη να βρίσκεται στο νοσοκομείο, To άρθρο Δέσποινα Βανδή: Επέστρεψε στην καθημερινότητά της μετά τις δύσκολες στιγμές – Βίντεο από τις προπονήσεις της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 14/03/2024

Βασίλης Μπισμπίκης: Επέστρεψε στο σπίτι του ο ηθοποιός – Διαρκώς στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή

tlife.gr
Εξιτήριο πήρε το Σάββατο 9 Μαρτίου ο Βασίλης Μπισμπίκης από την ιδιωτική κλινική μετά την περιπέτεια To άρθρο Βασίλης Μπισμπίκης: Επέστρεψε στο σπίτι του ο ηθοποιός – Διαρκώς στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 11/03/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για τη Δέσποινα Βανδή μετά τη διπλή επέμβαση του Βασίλη Μπισμπίκη – «Έβαλε τα κλάματα»

tlife.gr
Μία αποκάλυψη για τη Δέσποινα Βανδή έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, το πρωί της To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για τη Δέσποινα Βανδή μετά τη διπλή επέμβαση του Βασίλη Μπισμπίκη – «Έβαλε τα κλάματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 11/03/2024

Δεν έχασε το χαμόγελό της η Βανδή στο J2Us: Οι ευχές για τον Μπισμπίκη και το λουκ στο J2Us

queen.gr
«Τα δύσκολα πέρασαν, είμαι καλά και είμαι ευγνώμων», είπε όλο νόημα η Δέσποινα Βανδή.Περισσότερα...
17:09 10/03/2024

Βασίλης Μπισμπίκης: Το δημόσιο “Σε αγαπώ” στη Δέσποινα Βανδή και η φωτογραφία μετά την περιπέτεια της υγείας του

tlife.gr
Δύσκολες ώρες πέρασε πρόσφατα ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος στις αρχές της εβδομάδας οδηγήθηκε εσπευσμένα από To άρθρο Βασίλης Μπισμπίκης: Το δημόσιο “Σε αγαπώ” στη Δέσποινα Βανδή και η φωτογραφία μετά την περιπέτεια της υγείας του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 09/03/2024

Βασίλης Μπισμπίκης: Το «Σ’ αγαπάω» στην Βανδή ρίχνει το Instagram

youfly.com
Μία πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας πέρασε ο Βασίλης Μπισμπίκης, με την Δέσποινα Βανδή να μεταφέρει να νεότερα για την κατάστασή του. The post Βασίλης Μπισμπίκης: Το «Σ’ αγαπάω» στην Βανδή ρίχνει το Instagram appeared first on Youfly.
20:58 09/03/2024

Δέσποινα Βανδή: Απαντά για την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη – «Μια σχετική ταλαιπωρία υπάρχει»

lamianow.gr
Σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι εισήχθη ο Βασίλης Μπισμπίκης. Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 8 Μαρτίου, ο γνωστός ηθοποιός οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από πόνους στο στήθος. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή η οποία οδήγησε η ίδια στο νοσοκομείο τον σύντροφό της με το αυτοκίνητό της, το βράδυ της Δευτέρας. «Η Δέσποινα ήταν αγχωμένη και περίμενε να δει τι θα πουν οι γιατροί» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας το θέμα στον αέρα του Happy Day. Μετά από όσα έγιναν γνωστά για την περιπέτεια του ηθοποιού, το βράδυ της Παρασκευής η Δέσποινα Βανδή έστειλε το πρώτο της μήνυμα μέσω instagram, φανερά ταλαιπωρημένη, αφού τα τελευταία 24ωρα βρίσκετα
11:37 09/03/2024

Ελένη Πέτα: Με τη Δέσποινα Βανδή χώρισαν οι δρόμοι μας, δεν είχαμε μια δυνατή φιλία

ProtoThema.gr
«Η Δέσποινα πραγματοποίησε το όνειρό της και χαίρομαι πολύ για αυτό» πρόσθεσε η τραγουδίστρια
22:00 08/03/2024

Δέσποινα Βανδή> Αγωνία και για την εμβολιασμένη τραγουδίστρια μετά το διπλό έμφραγμα του Βασίλη Μπισμπίκη

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Δέσποινα Βανδή> Αγωνία και για την εμβολιασμένη τραγουδίστρια μετά το διπλό έμφραγμα του Βασίλη Μπισμπίκη appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
19:37 08/03/2024

Όλα τα νεότερα για την πορεία της υγείας του Βασίλη Μπισμπικη

olympia.gr
Αγωνία και λαχτάρα για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή. Ο δημοφιλής ηθοποιός ανησύχησε… τέρμα την αγαπημένη του το βράδυ της Τετάρτης, καθώς άρχισε να αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στο στήθος του. Φαίνεται, μάλιστα, ότι φοβήθηκε και ο ίδιος πάρα πολύ, αφού δεν έφερε καμία αντίρρηση στη διάσημη τραγουδίστρια, όταν εκείνη του είπε επιτακτικά: «Βασίλη, […] Όλα τα νεότερα για την πορεία της υγείας του Βασίλη Μπισμπικη - olympia
12:28 08/03/2024

Βασίλης Μπισμπίκης: Νοσηλεύεται μετά από καρδιακό επεισόδιο – Έκανε δυο χειρουργεία

govastileto.gr
Το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Πρωινό» ο Τάσος Τεργιάκης μίλησε για την πορεία της υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος τη Δευτέρα 4 Μαρτίου μεταφέρθηκε από τη Δέσποινα Βανδή στο νοσοκομείο καθώς ένιωσε πόνους στο στήθος. Αμέσως, οι γιατροί έκριναν απαραίτητο, ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις στην καρδιά, να μπει στο χειρουργείο. Αμέσως μετά […]
11:00 08/03/2024

Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης – Περιπέτεια υγείας για τον ηθοποιό

instyle.gr
Στο νοσοκομείο με πόνο στο στήθος μεταφέρθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το βράδυ της Τετάρτης (6/3) ο ηθοποιός άρχισε να αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στο στήθος με την σύντροφό του Δέσποινα Βανδή να τον παροτρύνει να πάνε άμεσα στο νοσοκομείο. Έτσι κι έγινε. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι έσπευσε σε ιδιωτικό […] The post Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης – Περιπέτεια υγείας για τον ηθοποιό appeared first on InStyle.
08:46 08/03/2024

Η Μαρία Σολωμού «άλλαξε» κούρεμα και οι fans της λένε «Μαρία σου πάνε απίστευτα!»

queen.gr
Η Μαρία Σολωμού δεν είναι η μόνη που υιοθέτησε το κοντό αγορέ μαλλί. Θυμήσου την Ελένη Φουρέιρα στα Mad και την Δέσποινα Βανδή στο J2US.Περισσότερα...
23:09 07/03/2024

Η νέα έξοδος του Βασίλη Μπισμπίκη αποδεικνύει πως όλα οδηγούν στην αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή

queen.gr
Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης είναι αχώριστοι. Το νέο τρυφερό τετ-α-τετ του ζευγαριού που έγινε viral.Περισσότερα...
15:17 05/03/2024

Βασίλης Μπισμπίκης σε Δέσποινα Βανδή: «Σ’ αγαπάω» – Η τρυφερή στιγμή που έγινε viral στο διαδίκτυο

tlife.gr
Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι αδιαμφησβήτητα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του To άρθρο Βασίλης Μπισμπίκης σε Δέσποινα Βανδή: «Σ’ αγαπάω» – Η τρυφερή στιγμή που έγινε viral στο διαδίκτυο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 04/03/2024

Λάκης Λαζόπουλος – Αλέξης Κούγιας: Σήμερα εκδικάζεται η μήνυση για την καταγγελία ξυλοδαρμού – Μάρτυρας η Δέσποινα Βανδή

zappit.gr
Ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Αλέξης Κούγιας θα συναντηθούν σήμερα στο Εφετείο, με αφορμή την καταγγελία περί ξυλοδαρμού που είχε κάνει πριν […] The post Λάκης Λαζόπουλος – Αλέξης Κούγιας: Σήμερα εκδικάζεται η μήνυση για την καταγγελία ξυλοδαρμού – Μάρτυρας η Δέσποινα Βανδή appeared first on Zappit.
11:00 04/03/2024

J2US: Η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε τη συνεργασία με Mente Fuerte και έστειλε μήνυμα στη Μελίνα

queen.gr
Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο 3ο live του J2US, η αποχώρηση, και το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε.Περισσότερα...
08:09 03/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load