#ΑΣΕΠ

Διορισμοί εκπαιδευτικών: Έως 6 Μαρτίου η κατάθεση δικαιολογητικών για την προκήρυξη 2ΓΕ/2019

ert.gr
Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών, για τους υποψηφίους της προκήρυξης 2ΓΕ/2019 του ΑΣΕΠ, που είχε οριστεί με την αριθμ. 204654/Ε1/24-12-2019 (ΑΔΑ: ΨΤΩΑ46ΜΤΛΗ-Μ4Ν) πρόσκληση, παρατείνεται έως και την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 [αριθμ. 25697/Ε1/20-2-2020 (ΑΔΑ: ΩΣΡΣ46ΜΤΛΗ-Σ27) έγγραφο], μετά και το από 20-2-2020 Δελτίο Τύπου του ΑΣΕΠ, με θέμα «Παράταση www.ert.gr
18:18 20/02

Ξεπέρασαν τις 40.000 οι αιτήσεις της Πρωτοβάθμιας για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

thebest.gr
Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που «τρέχει» και αφορά περισσότερες από 5.
17:48 19/02

Ριζικές και καίριες τομές στο ΑΣΕΠ με υπογραφή Θεοδωρικάκου

Παραπολιτικά
Επικεφαλής της επιτροπής είναι η γενική γραμματέας Ανθρώπινου Δυναμικού του Δημοσίου, Βιβή Χαραλαμπογιάννη
06:57 19/02

Αποκτήστε άμεση Πιστοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας για Δημόσιο & Ιδιωτικό Τομέα

thebest.gr
Ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε  πιστοποιητικό αγγλικής γλώσσας, αναγνωρισμένο από τοv ΑΣΕΠ και είστε ενήλικας, εργαζόμενος ή δημόσιος υπάλληλος; Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη ξεκινούν υπερεντατικά τμήματα από 19 Φεβρουαρίου 2020.
14:00 17/02

Προστατευόμενες περιοχές και στη Δυτική Ελλάδα: Αλλάζουν όλα στη διαχείρισή τους

thebest.gr
Αξιολόγηση υπαλλήλων με κριτήρια ΑΣΕΠ και λειτουργία των Φορέων Διαχείρισης και τα Σαββατοκύριακα
07:48 14/02

Ξεκινούν οι αιτήσεις για προσλήψεις σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια

lifo.gr
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ
11:12 12/02

Ξεκινούν αιτήσεις για προσλήψεις σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση - Δείτε την Προκήρυξη του ΑΣΕΠ

thecaller.gr
Η πολυναμενόμενη προκήρυξη του ΑΣΕΠ για μόνιμες προσλήψεις στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είναι γεγονός. Δείτε την προκήρυξη για τους υποψηφίους Γενικής Εκπαίδευσης.  The post Ξεκινούν αιτήσεις για προσλήψεις σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση - Δείτε την Προκήρυξη του ΑΣΕΠ appeared first on TheCaller.Gr.
10:12 12/02

Προσλήψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους μέσω ΑΣΕΠ

lifo.gr
Μέσω ΑΣΕΠ θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα
19:18 09/02

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις σε ΕΟΦ, Μουσείο Ακρόπολης, ΟΤΑ και υπ. Γεωργίας - Δείτε τις προκηρύξεις

thecaller.gr
Σημαντικές προκηρύξεις για ένα πλήθος επαγγελματικών ειδικοτήτων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη (ή αναμένεται η έκδοσή τους). The post ΑΣΕΠ: Προσλήψεις σε ΕΟΦ, Μουσείο Ακρόπολης, ΟΤΑ και υπ. Γεωργίας - Δείτε τις προκηρύξεις appeared first on TheCaller.Gr.
09:39 09/02

ΑΣΕΠ: Νέα προκήρυξη για 800 θέσεις Συνοριοφυλάκων (ΦΕΚ)

thecaller.gr
Την κατανομή των 800 νέων προσλήψεων για Συνοριοφύλακες με διαδικασίες ΑΣΕΠ ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. The post ΑΣΕΠ: Νέα προκήρυξη για 800 θέσεις Συνοριοφυλάκων (ΦΕΚ) appeared first on TheCaller.Gr.
21:03 06/02

Υπεγράφησαν οι πρώτοι μόνιμοι διορισμοί μέσω ΑΣΕΠ στην Ειδική Αγωγή

in.gr
Ανακοινώθηκε ο διορισμός 1.040 μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) από τους τελικούς αξιολογικούς πίνακες κατάταξης  του ΑΣΕΠ σε κενές οργανικές θέσεις
12:12 05/02

Πιερρακάκης: Δεδομένη η κατάρτιση σχεδίου διάσωσης για τα ΕΛΤΑ

tovima
Μηνιαίο έλλειμμα περί τα 6 εκατ. ευρώ – Εκτιμώμενες ζημίες 115 εκατ. για το 2019 – Εχουν ήδη προκηρυχθεί 520 νέες θέσεις μέσω ΑΣΕΠ
21:03 03/02

Πιερρακάκης: Αδιαπραγμάτευτη απόφαση η διάσωση των ΕΛΤΑ

thestival.gr
Τη δυσμενή κατάσταση που επικρατεί στα ΕΛΤΑ περιέγραψε ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης απαντώντας σε επίκαιρες ερωτήσεις των βουλευτών Μάριου Κάτση και Βασίλη Κεγκέρογλου στη Βουλή των Ελλήνων. "Το 2014 τα ίδια κεφάλαια της εταιρίας ξεπερνούσαν τα 38.000.000 ευρώ – συσσωρευμένα κέρδη – σε αντίθεση με το 2019 όπου πλέον είχαμε συσσωρευμένες ζημίες με εκτίμηση ότι θα φτάσουν τα 115.000.000 ευρώ. Άρα ο Οργανισμός έχασε αξία 150.000.000 ευρώ. Ο όμιλος κάθε μήνα έχει έλλειμμα λίγο κάτω από τα 6.000.000 ευρώ". Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε ότι είναι αδιαπραγμάτευτη απόφαση της Κυβέρνησης η διάσωση και η συνέχιση της λειτουργίας των ΕΛΤΑ με ένα βιώσιμο σχέδιο το οποί
19:12 03/02

Αναβαθμίζονται κτιριακά και αποκτούν νέο προσωπικό τα Δημοτικά Ιατρεία της Αθήνας

eleftherostypos.gr
Σε αναβάθμιση των Δημοτικών Ιατρείων της Αθήνας έχει προβεί η δημοτική αρχή, στους πέντε πρώτους μήνες της θητείας της με την πρόσληψη απαραίτητου προσωπικού για τη λειτουργία τους, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση. Ειδικότερα στο Δημοτικό Ιατρείο της Κυψέλης, προσλήφθηκαν μέσω ΑΣΕΠ 22 άτομα (ιατροί, νοσηλευτές, ψυχολόγοι κ.ά.) και λειτουργεί καθημερινά σε δωδεκάωρη βάση (από… Read more » The post Αναβαθμίζονται κτιριακά και αποκτούν νέο προσωπικό τα Δημοτικά Ιατρεία της Αθήνας appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
13:03 03/02

ΑΣΕΠ: "Έρχονται" χιλιάδες προσλήψεις στο "Βοήθεια στο Σπίτι"

thestival.gr
Υπό επεξεργασία είναι στην παρούσα φάση από το ΑΣΕΠ νέα προκήρυξη, που αφορά στην πλήρωση 2.909 θέσεων στους δήμους της χώρας για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του υπουργείου Εσωτερικών. Η έκδοσή της αναμένεται στο αμέσως επόμενο διάστημα, πιθανόν και μέσα στον Φεβρουάριο, μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία των αιτημάτων που υπέβαλαν οι δήμοι. Θα περιλαμβάνει ειδικότητες όπως κοινωνικοί λειτουργοί (ΠΕ, ΤΕ), ψυχολόγοι (ΠΕ), νοσηλευτές (ΠΕ, ΤΕ), βοηθοί νοσηλευτών (ΔΕ), κοινωνιολόγοι (ΠΕ), επισκέπτες Υγείας (ΤΕ), πτυχιούχοι Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΕ), πτυχιούχοι Κοινωνικής Διοίκησης (ΠΕ), οδηγοί (ΔΕ) και οικογενειακοί βοηθοί (ΥΕ).
18:27 30/01

Όλα τα νομοσχέδια που συζητήθηκαν στο Υπουργικό Συμβούλιο - Οι αποφάσεις της κυβέρνησης

naftemporiki.gr
H παρουσίαση του νομοσχεδίου για τη Δημόσια Υγεία, το νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ, που περιλαμβάνει θέματα ΟΤΑ, τροποποιήσεις του Κώδικα Ιθαγένειας και μεταβολές στη λειτουργία των τμημάτων του ΑΣΕΠ με σκοπό την επιτάχυνση των διαδικασιών προσλήψεων, τέθηκαν -μεταξύ άλλων- επι τάπητος στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Παράλληλα, συζητήθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου των θαλάσσιων ενδομεταφορών, ενώ παρουσιάστηκαν και τα ονόματα των υποψήφιων για την ηγεσία του ΣτΕ. Τι αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση.
16:33 30/01

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο Νομισματικό Μουσείο - Δείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά

thecaller.gr
Το «πράσινο» φως για την πρόσληψη δύο υπαλλήλων, με 5μηνη σύμβαση εργασίας, έδωσε το ΑΣΕΠ στο Νομισματικό Μουσείο. The post Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο Νομισματικό Μουσείο - Δείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά appeared first on TheCaller.Gr.
14:57 29/01

 ΕΛΤΑ: Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ χωρίς πτυχίο σε όλη την Ελλάδα – Ποιες θέσεις αφορούν

thecaller.gr
Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ εκατοντάδων ατόμων πρόκειται να πραγματοποιηθούν στα ΕΛΤΑ, στην Αττική, αλλά και σε όλη την επικράτεια την επόμενη περίοδο. The post  ΕΛΤΑ: Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ χωρίς πτυχίο σε όλη την Ελλάδα – Ποιες θέσεις αφορούν appeared first on TheCaller.Gr.
15:03 28/01

Οι «μαύρες τρύπες» στην αναγνώριση των κολεγίων

tovima
Χωρίς προδιαγραφές, έλεγχο και αξιολόγηση οι απόφοιτοι των κολεγίων περνούν τις πύλες του ΑΣΕΠ – Οι μεγάλοι όμιλοι δρομολογούν τις επεκτάσεις τους
14:27 28/01

Αντώνης Καμάρας: Παροπλίζοντας το άρθρο 16

kathimerini.gr
Αντέδρασε το καθηγητικό κατεστημένο των δημόσιων ΑΕΙ καθώς και το συνδικαλιστικό κατεστημένο των εκπαιδευτικών στην απόφαση του υπουργείου Παιδείας να δώσει τη δυνατότητα σε αποφοίτους κολεγίων να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ για πρόσληψη σε δημόσια σχολεία.
13:54 28/01

VOUCHER : Νέα ΟΑΕΔ κοινωφελής εργασία- ΑΣΕΠ προκηρύξεις, προσλήψεις στους Δήμους

ekklisiaonline.gr
Νέες προκηρύξεις για προσλήψεις στα ΕΛΤΑ. ΚΕΘΕΑ: Θέσεις εργασίας για προσωπικό 8 ειδικοτήτων. 45 νέες προσλήψεις στον ΓΟΕΒ. ΑΣΕΠ: 5 συμβάσεις στην Καλαμαριά. ΑΣΕΠ: Τρεις θέσεις στο δήμο Αργιθέας 13 προσλήψεις στην Κηφισιά-ΑΣΕΠ: 2 θέσεις εργασίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας. Το άρθρο VOUCHER : Νέα ΟΑΕΔ κοινωφελής εργασία- ΑΣΕΠ προκηρύξεις, προσλήψεις στους Δήμους εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:40 28/01

ΟΠΣΥΔ : Εως αύριο οι δηλώσεις περιοχών για τις μόνιμες προσλήψεις εκπαιδευτικών

dikaiologitika.gr
ΟΠΣΥΔ : Εως αύριο οι δηλώσεις περιοχών για τις μόνιμες προσλήψεις εκπαιδευτικώνΟΠΣΥΔ : Τροποποίηση/απενεργοποίηση αίτησης-δήλωσης προτιμήσεων περιοχών για μόνιμο διορισμό μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού.Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι με την αριθ. πρωτ. 10571/Ε4/24-1-2020 (ΑΔΑ: Ψ48246ΜΤΛΗ-94Ω) εγκύκλιο καλούνται τα υποψήφια μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) που έχουν ήδη υποβάλει αίτηση στο πλαίσιο της αριθ. 203058/Ε4/20-12-2019 (ΦΕΚ 43/τ.ΑΣΕΠ/20-12-2019) Υπουργικής Απόφασης πρόσκλησης για μόνιμο διορισμό, εφόσον το επιθυμούν, είτε να τροποποιήσουν τις περιοχές προτίμησης που ε
09:17 28/01

Λήγει σήμερα η προθεσμία για τις αιτήσεις διορισμού προσωπικού σε εποπτευόμενους από το Υπουργείο Εργασίας φορείς πρόνοιας

thebest.gr
Λήγει την Τρίτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέσω ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 35 θέσεων τακτικού προσωπικού Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στους εποπτευόμενους από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων φορείς πρόνοιας: Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας, Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, (ΕΚΚΑ), Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) και στο Εθνικό Ίδρυμα Κωφών (ΕΙΚ).
07:51 28/01

ΑΣΕΠ προκηρύξεις ΛΙΣΤΑ, πότε έρχεται η νέα Κοινωφελής εργασία ΟΑΕΔ

ekklisiaonline.gr
ΕΛΛΑΔΑ-ΝΕΑ: Όλα τα νέα για τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ και για το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ Το άρθρο ΑΣΕΠ προκηρύξεις ΛΙΣΤΑ, πότε έρχεται η νέα Κοινωφελής εργασία ΟΑΕΔ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:55 27/01

Αποκλεισμοί από το ΑΣΕΠ ελέω ΔΟΑΤΑΠ

efsyn.gr
Η κατάθεση αιτήσεων στον διαγωνισμό για εκπαιδευτικούς λήγει στις 24 Φεβρουαρίου και περισσότεροι από 500 πτυχιούχοι εξωτερικού δεν μπορούν να συμμετάσχουν, αφού καθυστερεί επί μήνες η αναγνώριση των τίτλων σπουδών τους.
19:03 27/01

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load