Φυσικά υποκατάστατα ζάχαρης: Ποιό είναι το πιο υγιεινό & ποιό το χειρότερο;
thestival.gr
Έχετε αρκετούς λόγους για να μείνετε μακριά από τη ζάχαρη, η κατανάλωση της οποίας έχει συνδεθεί με πολλούς και σοβαρούς κινδύνους για την υγεία.
Το εγχείρημα όμως είναι δύσκολο, για πολλούς ακατόρθωτο, καθιστώντας τα φυσικά υποκατάστατα ζάχαρης αναγκαίο κακό.
Γνωρίζετε όμως πραγματικά, πόσο υγιεινά είναι τα εναλλακτικά υποκατάστατα που έχετε επιλέξει;
Δείτε παρακάτω 5 φυσικά υποκατάστατα ζάχαρης, καθώς και ποιο από αυτά πρέπει να αποφεύγετε, σύμφωνα με το onmed.gr:
Νέκταρ αγαύης: Οι πιστοί της υγιεινής διατροφής την έχουν ανακαλύψει πρόσφατα, η αγαύη όμως χρησιμοποιείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια στο Μεξικό, τη χώρα προέλευσής της, για τις γλυκαντικές και φαρμακευτικές ιδιότητές της, καθώς
18:03 03/11/2019