ΠτΔ: Λίγα λεπτά και λίγο αίμα σώζουν ζωές

11:45 - 14/06/2020

 Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές της Προεδρίας οι οποίοι συμμετείχαν στην αιμοδοσία που διοργανώθηκε με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και στην οποία συγκεντρώθηκαν 52 φιάλες αίματος!

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κ. Μητσοτάκης: Δίνουμε αίμα – σώζουμε ζωές

Τη σημασία που έχει η εθελοντική αιμοδοσία, αναδεικνύει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο twitter, με αφορμή τη σημερινή, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη. "Η πανδημία ανέδειξε τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς και οι Έλληνες ενωμένοι ανταποκριθήκαμε στην ανάγκη να βοηθήσουμε το συνάνθρωπό μας" αναφέρει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του και συμπληρώνει "Ας κρατήσουμε ζωντανό το πνεύμα της αλληλεγγύης. Δίνουμε αίμα – σώζουμε ζωές!".  

Διαβάστε το στο thestival.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δίνουμε αίμα, σώζουμε ζωές

Τη σημασία που έχει η εθελοντική αιμοδοσία, αναδεικνύει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο twitter, με αφορμή τη σημερινή, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη. «Η πανδημία ανέδειξε τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς και οι Έλληνες ενωμένοι ανταποκριθήκαμε στην ανάγκη να βοηθήσουμε το συνάνθρωπό μας» αναφέρει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του και συμπληρώνει «Ας κρατήσουμε […]

Διαβάστε το στο mononews.gr

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Λίγα λεπτά και λίγο αίμα σώζουν ζωές

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές της Προεδρίας οι οποίοι συμμετείχαν στην αιμοδοσία που διοργανώθηκε με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και στην οποία συγκεντρώθηκαν 52 φιάλες αίματος! Με ανάρτησή της στην προσωπική σελίδα της στο facebook, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου τόνισε ότι […] The post Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Λίγα λεπτά και λίγο αίμα σώζουν ζωές appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Κ Μητσοτάκης: Δίνουμε αίμα – σώζουμε ζωές

Τη σημασία που έχει η εθελοντική αιμοδοσία, αναδεικνύει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο twitter,...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

ΕΟΔΥ: Το ασφαλές αίμα σώζει ζωές

Το μήνυμα το Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοτών- Οι στόχοι της φετινής εκστρατείας και οι δράσεις... The post ΕΟΔΥ: Το ασφαλές αίμα σώζει ζωές appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Συναλλαγές με POS: Πώς θα μειωθούν οι προμήθειες – Ποιους αφορά το μέτρο

Στο Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Τα νέα ρεκόρ στην Titan και οι φήμες για το άλμα στην Τεχνική Ολυμπιακή

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Το Δημόσιο καθυστερεί τις πληρωμές στους κατασκευαστές

Αλέξης Πατέλης στη «Ν»: Οι αξιολογήσεις «τρώγονται» γιατί χαμηλώνουν το κόστος δανεισμού και βοηθάνε στην ανάπτυξη

Intrakat: Περαιτέρω βελτίωση μεγεθών για το 2024 βλέπει η διοίκηση του Ομίλου

Διάβαζε αναγγελίες θανάτου. Και ανακάλυψε τη δημογραφική επιστήμη