Κόκκινο Ποτάμι: Τι αποκάλυψε ο «Μουσταφά» για τη σκηνή του βιασμού της Βασιλικής
17:24 - 14/06/2020
Ο Δημήτρης Τσολάκης που υποδύεται τον Μουσταφά στο “Κόκκινο Ποτάμι” αναφέρθηκε στο πώς προέκυψε η υποκριτική στη ζωή του καθώς και στον ρόλο που ενσαρκώνει στην τηλεοπτική σειρά.
Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κόκκινο Ποτάμι: Τι αποκάλυψε ο "Μουσταφά" για τη σκηνή του βιασμού της Βασιλικής
Ο Δημήτρης Τσολάκης που υποδύεται τον Μουσταφά στο “Κόκκινο Ποτάμι” αναφέρθηκε στο πώς προέκυψε η υποκριτική στη ζωή του καθώς και στον ρόλο που ενσαρκώνει στην τηλεοπτική σειρά.
“Από μικρός σκάρωνα παραστάσεις και έκανα μιμήσεις, μου άρεσε πολύ να παίζω. Ήταν ένας τρόπος για εμένανα εκφράσω πτυχές και συναισθήματα του εαυτού μου, που δεν μπορούσαν να εκφραστούν σε άλλες δραστηριότητες. Αυτό που με έκανε να επιλέξω την υποκριτική ως επάγγελμα ήταν μία βαθύτερη ανάγκη μου να μοιραστώ με τον κόσμο αυτό το ταξίδι και να βρω και άλλους συνοδοιπόρους”, είπε ο ηθοποιός στο TV Έθνος.
“Ο Μουσταφά είναι ένας ανασφαλής χαρακτήρας που χρειάζεται απεγνωσμένα να ανήκει κάπου και επιλέγει το ρεύμα του εθνικ
Διαβάστε το στο thestival.gr