Νίκος Χαρδαλιάς από Θεσσαλονίκη: «Δεν υπάρχει κάτι που να μας τρομάζει. Σιγά – σιγά θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί»

18:07 - 14/06/2020

«Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και σιγά - σιγά θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί για αρκετούς μήνες», δήλωσε το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Το άρθρο Νίκος Χαρδαλιάς από Θεσσαλονίκη: «Δεν υπάρχει κάτι που να μας τρομάζει. Σιγά – σιγά θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαρδαλιάς: «Σιγά - σιγά θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί»

«Δεν υπάρχει κάτι που να μας τρομάζει» τονίζει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας 

Διαβάστε το στο

Χαρδαλιάς: Σιγά - σιγά θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί

Διαβάστε το στο

Χαρδαλιάς : Δεν υπάρχει κάτι που να μας τρομάζει – Θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί

«Δεν υπάρχει κάτι που να μας τρομάζει, όμως καλό είναι να περάσει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι πρέπει να συνεχίσουμε να παραμένουμε ασφαλείς. Ακολουθούμε τις οδηγίες, εφαρμόζουμε όλα τα πρωτόκολλα (...) Αύριο, Δευτέρα, στη 1 το μεσημέρι θα δεχθούμε την πρώτη πτήση από Μόναχο μετά από τρεις μήνες εδώ στο αεροδρόμιο Μακεδονία, στην όμορφη Θεσσαλονίκη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

Διαβάστε το στο

«Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και σιγά - σιγά θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί για αρκετούς μήνες»,…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Χαρδαλιάς : Δεν υπάρχει κάτι που να μας τρομάζει – Τηρούμε τις οδηγίες για να παραμείνουμε ασφαλείς

«Δεν υπάρχει κάτι που να μας τρομάζει, όμως καλό είναι να περάσει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι πρέπει να συνεχίσουμε να παραμένουμε ασφαλείς. Ακολουθούμε τις οδηγίες, εφαρμόζουμε όλα τα πρωτόκολλα (…) Αύριο, Δευτέρα, στη 1 το μεσημέρι θα δεχθούμε την πρώτη πτήση από Μόναχο μετά από τρεις μήνες εδώ στο αεροδρόμιο Μακεδονία, στην όμορφη Θεσσαλονίκη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

Διαβάστε το στο tovima

Χαρδαλιάς: «Δεν υπάρχει κάτι που να μας τρομάζει, σιγά – σιγά θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί»

«Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και σιγά - σιγά θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί για αρκετούς μήνες»...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ν. Χαρδαλιάς: Σιγά - σιγά θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί

«Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και σιγά - σιγά θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί για αρκετούς μήνες», δήλωσε το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.  

Διαβάστε το στο kathimerini.gr

Ν. Χαρδαλιάς: Σιγά - σιγά θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί

«Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και σιγά - σιγά θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί για αρκετούς μήνες», δήλωσε το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, είχε προηγηθεί συνάντηση του κ.Χαρδαλιά με τα υγειονομικά κλιμάκια δειγματοληψίας για τον κορονοϊό ενόψει της αυριανής επανέναρξης των πτήσεων εξωτερικού προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. «Δεν υπάρχει κάτι που να μας τρομάζει, όμως καλό είναι να περάσει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι πρέπει να συνεχίσουμε να παραμένουμε ασφαλείς. Ακολουθούμε τις οδηγίες, εφαρμόζουμε όλα τα πρωτόκολλα που αφορούν την ατομική προστασία το

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ν. Χαρδαλιάς: Σιγά-σιγά θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί

Πολιτική  «Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και σιγά-σιγά θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί για αρκετούς μήνες», δήλωσε το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Είχε προηγηθεί συνάντηση του κ.Χαρδαλιά με τα υγειονομικά κλιμάκια δειγματοληψίας για τον κορονοϊό ενόψει της αυριανής επανέναρξης των πτήσεων εξωτερικού προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. «Δεν υπάρχει κάτι που να μας τρομάζει, όμως καλό είναι να περάσει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι πρέπει να συνεχίσουμε να παραμένουμε ασφαλείς. Ακολουθούμε τις οδηγίες, εφαρμόζουμε όλα τα πρωτόκολλα που αφορούν την ατομική προστασία του καθενός, γιατί

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Χαρδαλιάς: Σιγά – σιγά θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί

«Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και σιγά – σιγά θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί για αρκετούς μήνες», δήλωσε το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Είχε προηγηθεί συνάντηση του κ.Χαρδαλιά με τα υγειονομικά κλιμάκια δειγματοληψίας για τον κορονοϊό ενόψει της αυριανής επανέναρξης […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Μήνυμα ελπίδας Χαρδαλιά προς τους πολίτες: «Όλα θα πάνε καλά και σιγά – σιγά θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί»

«Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και σιγά – σιγά θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί για αρκετούς μήνες», δήλωσε το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Είχε προηγηθεί συνάντηση του κ.Χαρδαλιά με τα υγειονομικά κλιμάκια δειγματοληψίας για τον κορονοϊό ενόψει της αυριανής επανέναρξης […] The post Μήνυμα ελπίδας Χαρδαλιά προς τους πολίτες: «Όλα θα πάνε καλά και σιγά – σιγά θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί» appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

«Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και σιγά - σιγά θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί για αρκετούς μήνες», δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.Είχε προηγηθεί συνάντηση του κ.Χαρδαλιά με τα υγειονομικά κλιμάκια δειγματοληψίας για τον κορονοϊό ενόψει της αυριανής επανέναρξης των πτήσεων εξωτερικού προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.«Δεν υπάρχει κάτι που να μας τρομάζει, όμως καλό είναι να περάσει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι πρέπει να συνεχίσουμε να παραμένουμε ασφαλείς. Ακολουθούμε τις οδηγίες, εφαρμόζουμε όλα τα πρωτόκολλα που αφορούν την ατομική προστασία του καθενός, γιατί αυτή είναι η απάντηση

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr

Την ανάγκη τήρησης των μέτρων ατομικής προστασίας έναντι του νέου κορωνοϊού επεσήμανε για μία ακόμα φορά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

«Δεν υπάρχει κάτι που να μας τρομάζει. Σιγά – σιγά θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί»

«Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και σιγά - σιγά θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί για αρκετούς μήνες», δήλωσε το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Χαρδαλιάς: «Δεν υπάρχει κάτι που να μας τρομάζει, σιγά – σιγά θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί»

Χαρδαλιάς: «Δεν υπάρχει κάτι που να μας τρομάζει, σιγά – σιγά θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί» 14/06/2020

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Χαρδαλιάς: «Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και σιγά - σιγά θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί για αρκετούς μήνες».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Την ανάγκη τήρησης των μέτρων ατομικής προστασίας έναντι του νέου κορωνοϊού επεσήμανε για μία ακόμα φορά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, από τη Θεσσαλονίκης, ενόψει της αυριανής επανέναρξης των πτήσεων εξωτερικού προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία». «Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και σιγά – σιγά θα αποκτήσουμε την κανονικότητα που έχουμε στερηθεί για αρκετούς μήνες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς, […]

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία