Τραυματίας σε τροχαίο η περιφερειακή σύμβουλος Αγγελική Χαλιμούδρα-“η ζώνη μου έσωσε τη ζωή ” λέει

08:03 - 15/06/2020

Η περιφερειακή σύμβουλος, Αστυνομικός,  Αγγελική Χαλιμούδρα τραυματίστηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από την Αμφιλοχία όπου κατευθυνόταν χθες περι τις 10 το βράδυ. Ήταν η οδηγός οχήματος που εξετράπη της πορεία του και ανετράπη εντός του οδοστρώματος. Η Αγγελική Χαλιμούδρα ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε ωστόσο στο Νοσοκομείο ... The post Τραυματίας σε τροχαίο η περιφερειακή σύμβουλος Αγγελική Χαλιμούδρα-“η ζώνη μου έσωσε τη ζωή ” λέει appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

“Η ζώνη μου έσωσε τη ζωή” λέει η περιφερειακή σύμβουλος Αγγελική Χαλιμούδρα που τραυματίστηκε σε τροχαίο

AgrinioPress “Η ζώνη μου έσωσε τη ζωή” λέει η περιφερειακή σύμβουλος Αγγελική Χαλιμούδρα που τραυματίστηκε σε τροχαίο Η Αστυνομικός και περιφερειακή σύμβουλος Αγγελική Χαλιμούδρα ήταν η οδηγός του οχήματος που εξετράπη της πορεία του και ανετράπη εντός του οδοστρώματος χθες στις 10 το βράδυ στην εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από την Αμφιλοχία Η Αγγελική Χαλιμούδρα ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας και εν συνεχεία στο … “Η ζώνη μου έσωσε τη ζωή” λέει η περιφερειακή σύμβουλος Αγγελική Χαλιμούδρα που τραυματίστηκε σε τροχαίο AgrinioPress

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

“Η ζώνη μου έσωσε τη ζωή” λέει η περιφερειακή σύμβουλος Αγγελική Χαλιμούδρα που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Η Αστυνομικός και περιφερειακή σύμβουλος Αγγελική Χαλιμούδρα ήταν η οδηγός του οχήματος που εξετράπη της πορεία του και ανετράπη εντός του οδοστρώματος χθες στις 10 το βράδυ στην εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από την Αμφιλοχία Η Αγγελική Χαλιμούδρα ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου και νοσηλεύεται. “Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος! Οι Άγιοι Πάντες φρόντισαν να βγω αλώβητη ! Η ζώνη μου έσωσε τη ζωή. Το ενδιαφέρον όλων σας συγκινητικό. Ειμαι καλά κ μένω προληπτικά στο Γ.Ν . Αγρινίου. ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΗ ΖΩΝΗ […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agrinionews.gr

Διαχείριση- ανέκδοτο, τους ξεμπρόστιασε ο Δαουτίδης

Συνάντηση Παπαναστασίου-Μπελέρη

Τα πρώτα ευρήματα από τις κάμερες του σπιτιού του Μπάλντοκ: Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ για τα αίτια θανάτου

Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 57χρονου στο γήπεδο των Παπαδατών

Παρεμβάσεις σε δρόμους και δημόσιους χώρους από συνεργεία του Δήμου Μεσολογγίου

Δήμος Ξηρομέρου: Κατάλληλο το νερό της Χρυσοβίτσας για πόση και μαγείρεμα