Σ. Κελέτσης: Ο Λαϊκισμός έχει και όρια – Διαστρεβλώθηκαν δηλώσεις μου για τους ανέργους (βίντεο)

18:30 - 15/06/2020

Με αφορμή την ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης Ορεστιάδας «Είναι στο χέρι μας» με τίτλο : «Κελέτσης: Φταίνε Οι Άνεργοι Που Δεν Ενδιαφέρονται Να Βρουν Δουλειά», στην οποία διαστρεβλώνεται τοποθέτησή μου στην εκπομπή «Κόντρα 24» της 11/6/2020 με την Αναστασία Γιάμαλη, θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής:Ουδέποτε κατά τη διάρκεια της εν λόγω εκπομπής ανέφερα κάτι τέτοιο. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο evros24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταύρος Κελέτσης: Ο λαϊκισμός έχει και όρια - Διαστρεβλώθηκαν δηλώσεις μου για τους ανέργους

«Διαστρεβλώθηκαν αυτά που είπα» επισημαίνει ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ Σταύρος Κελέτσης, απαντώντας στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Ορεστιάδας "Είναι στο χέρι μας" για τις δηλώσεις του στο Kontra Channel για τους μακροχρόνια ανέργους. Η απάντηση του κ. Κελέτση:«Με αφορμή την ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης Ορεστιάδας "Είναι στο χέρι μας" με τίτλο: "Κελέτσης: Φταίνε οι άνεργοι που δεν ενδιαφέρονται να βρουν δουλειά", στην οποία διαστρεβλώνεται τοποθέτησή μου στην εκπομπή "Kontra 24" της 11/6/2020 με την Αναστασία Γιάμαλη του Kontra Channel, θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής: Ουδέποτε κατά τη διάρκεια της εν λόγω εκπομπής ανέφερα κάτι τέτοιο. Είναι προφανές ότι διαστρεβλώθηκαν, θέλω να ελπίζω όχ

Διαβάστε το στο alexpolisonline.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ evros24.gr

Διακοπή ρεύματος σε Αγία Παρασκευή και Δίκελλα

Οδοντιατρική δράση στον Παιδικό Σταθμό Σαμοθράκης

Απεργία δημοσιογράφων: Χωρίς ειδήσεις αύριο τα κανάλια

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση των Αστυνομικών της Αλεξανδρούπολης για το θάνατο συναδέλφου τους

Παρουσίαση βιβλίου από το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης

Άννα Βίσση – «Λεκές» | Αποκλειστικά στον NRG 98.5 -teaser