Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 20χρονου πολίστα: Έξω από την εντατική παρακαλούσα να γίνει το θαύμα...αλλά δεν έγινε

20:29 - 15/06/2020

Απόψε στα «Μεσάνυχτα» φιλοξενούμενη της Ελεονώρας Μελέτη είναι η Κατερίνα Τζιάλλα. Η μητέρα του νεαρού πολίστα, Aδαμάντιου  Μαντή, που τον περασμένο Νοέμβριο έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, μιλά για πρώτη φορά για τους τελευταίους δραματικούς μήνες μετά το χαμό του παιδιού της. Περιγράφει το μοιραίο βράδυ που κόπηκε το νήμα της ζωής του μονάκριβου γιου της, ανοίγει τη καρδιά της και μοιράζεται μαζί μας σκέψεις και συναισθήματα. Ζητά από τη δικαιοσύνη περισσότερη αυστηρότητα για όσους παραβιάζουν τους νόμους και στερούν τις ζωές σε ανθρώπους.  Ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου,...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει