Πατέρας στο πρώτο του παιδί ο Γιώργος Χρανιώτης! Η συγκινητική φωτογραφία από το μαιευτήριο (Photo)

13:27 - 16/06/2020

ΕΛΛAΔΑ  Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Χρανιώτης ο οποίος τις τελευταίες ώρες κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί. Ο ηθοποιός δημοσίευσε, μάλιστα, φωτογραφία μέσα από την αίθουσα τοκετού όπου βλέπουμε τον νεογέννητο γιο του στην αγκαλιά της μητέρας του η οποία κλαίει από συγκίνηση λίγα δευτερόλεπτα μετά τη γέννηση του μικρού τους. «Δευτερόλεπτα μετά το θαύμα. Εγώ δεν ξέρω αν ζωή αν ονειρεύομαι, η @gavaskantira κρατά ολόκληρο τον κόσμο στα χέρια της και ο @kalogirou_ioannis_dr χαμογελά με την αυτοπεποίθηση του ικανού επιστήμονα. Θέλω να σ ευχαριστήσω Γιάννη, όχι μόνο για την εμπειρία σου, αλλά και για την ψυχή σου.Γιατί έβαλες μπόλικη κι αυτό δεν ξεχνιέται. Από την φωτογραφία απουσιάζει

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Χρανιώτης: Η συγκλονιστική φωτογραφία του γιου του μέσα από το δωμάτιο τοκετού

Τον πιο απαιτητικό και όμορφο ρόλο της ζωής του καλείται πια να αναλάβει ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά πατέρας και τα συναισθήματά του απλώς δεν περιγράφονται! Η σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα έφερε στον κόσμο το πρώτο τους μωρό, ένα πανέμορφο αγοράκι και η χαρά του ζευγαριού ήταν μεγάλη. Ο Γιώργος […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)