Mητσοτάκης: Διορθωτικές κινήσεις, όχι ανασχηματισμός

17:33 - 16/06/2020

Τι ανέφερε ο πρωθυπουργός για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, για τις σχέσεις με Ισραήλ και τα ελληνοτουρκικά σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους στην Ιερουσαλήμ

Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Mητσοτάκης: Διορθωτικές κινήσεις, όχι ανασχηματισμός

Τι ανέφερε ο πρωθυπουργός για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, για τις σχέσεις με Ισραήλ και τα ελληνοτουρκικά σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους στην Ιερουσαλήμ

Διαβάστε το στο

Μητσοτάκης για ανασχηματισμό: Θα κάνω διορθωτικές κινήσεις στην κυβέρνηση

Στα σενάρια ανασχηματισμού της κυβέρνησης απάντησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους που τον συνοδεύουν στο Ισραήλ. «Εγώ, όπως ξέρετε, τις αποφάσεις μου τις παίρνω στο βουνό, αλλά τώρα είναι καλοκαίρι…», απάντησε με χιούμορ ο πρωθυπουργός όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους να σχολιάσει σενάρια περί... The post Μητσοτάκης για ανασχηματισμό: Θα κάνω διορθωτικές κινήσεις στην κυβέρνηση appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μητσοτάκης: Διορθωτικές κινήσεις και όχι ανασχηματισμός

Από το Ισραήλ ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντά στα σενάρια περί ανασχηματισμού

Διαβάστε το στο lifo.gr

Μητσοτάκης από Ισραήλ: Προανήγγειλε τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης

Αλλά όπως είπε θα είναι "διορθωτική κίνηση"

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Mητσοτάκης: Θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις, όχι ανασχηματισμός

Εγώ, όπως ξέρετε, τις αποφάσεις μου τις παίρνω στο βουνό, αλλά τώρα είναι καλοκαίρι…», απάντησε με χιούμορ ο Πρωθυπουργός συνομιλώντας με δημοσιογράφους στην Ιερουσαλήμ, κληθείς να σχολιάσει σενάρια περί ανασχηματισμού. ΄Οταν δε οι δημοσιογράφοι επέμειναν, πρόσθεσε: «Χρησιμοποιείτε λάθος λέξη, η σωστή είναι: διορθωτικές κινήσεις». Διεύρυνση σχέσεων με Ισραήλ Ο πρωθυπουργός είπε ακόμη ότι «η στρατηγική […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Μητσοτάκης: Προανήγγειλε «διορθωτικές κινήσεις» στην κυβέρνηση

«Χρησιμοποιείτε λάθος λέξη, η σωστή είναι: διορθωτικές κινήσεις»

Διαβάστε το στο mononews.gr

Ο Μητσοτάκης προανήγγειλε «διορθωτικές κινήσεις» στην κυβέρνηση

Τα σενάρια περί ανασχηματισμού κλήθηκε να σχολιάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο περιθώριο της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού στο Ισραήλ, μιλώντας…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Μητσοτάκης: "Διορθωτικές κινήσεις" η σωστή φράση, όχι ανασχηματισμός

Σε συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους που τον συνόδευσαν στο ταξίδι του στο Ισραήλ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε λόγο για «διορθωτικές κινήσεις» απαντώντας στις ερωτήσεις του περί ανασχηματισμού. Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τους δημοσιογράφους μετά την συνάντηση που είχε με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου. «Εγώ, όπως ξέρετε, τις αποφάσεις μου τις παίρνω στο βουνό, […]

Διαβάστε το στο

Κυριάκος Mητσοτάκης: Διορθωτικές κινήσεις, όχι ανασχηματισμός

Τι ανέφερε ο πρωθυπουργός σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους στην Ιερουσαλήμ

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tovima

Ρέντης: Συναγερμός από φωτιά σε αποθήκες εργοστασίου

Εξινχιάστηκε ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ (Βίντεο)

Έλεγχος της ΑΑΔΕ στο Συλλόγο Θυμάτων Τεμπών – Η αντίδραση Καρυστιανού

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: Εύκολη νίκη για τον Δικέφαλο στην Τούμπα

Νίκος Λαζαρίδης: Έφυγε από τη ζωή ο πρωτοπόρος οινοποιός

Ισπανία: Πολύ βαριά ήττα για τους σοσιαλιστές σε περιφερειακές εκλογές