Το προσκύνημα του Πρωθυπουργού στον Ναό της Αναστάσεως (ΦΩΤΟ)
20:25 - 16/06/2020
Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr
Τον Πανιέρο Ναό της Αναστάσεως επισκέφθηκε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο περιθώριο της επίσημης επίσκεψής του στο Ισραήλ.
Ο Πρωθυπουργός έφτασε στον Ναό με επισημότητα και συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχο.
Εκεί τον υποδέχθηκε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος, ο οποίος αφού τον καλωσόρισε στα Ιεροσόλυμα τον ξενάγησε στον Ναό.
Να αναφερθεί ότι ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, προσκύνησε τον Πανάγιο Τάφο του Κυρίου και είδε από κοντά τις ανακαινιστικές εργασίες του Ιερού Κουβουκλίου.
{loadposition adsense}
Διαβάστε Περισσότερα στο .romfea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επίσκεψη Μητσοτάκη στον Ναό της Αναστάσεως
Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και το Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Διαβάστε το στο kathimerini.grΕπίσκεψη Μητσοτάκη στον Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην επίσκεψή του στο Ισραήλ πέρασε και από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και τον Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα. Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και τον Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Μια επίσκεψη στην Ιερουσαλήμ είναι χωρίς περιεχόμενο αν δεν επισκεφθεί κανείς το Πατριαρχείο κι αν δεν […]
Το άρθρο Επίσκεψη Μητσοτάκη στον Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΟ Πρωθυπουργός προσκύνησε στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως
«Μια επίσκεψη στην Ιερουσαλήμ είναι χωρίς περιεχόμενο αν δεν επισκεφτεί κανείς το Πατριαρχείο κι αν δεν προσκυνήσει τον Πανάγιο Τάφο. Ευχαριστώ τον Θεό που μου δόθηκε αυτή η δυνατότητα ως Πρωθυπουργός της χώρας, στο πρώτο επίσημο ταξίδι μου -την μετά κορωνοϊού εποχή- να έρθω στην Ιερουσαλήμ», ανέφερε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντησή του με τον Πατριάρχη Ἱεροσολύμων καὶ πάσης Παλαιστίνης, Θεοφίλο Γ΄, αμέσως μετά το προσκύνημά του στον Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου.
Το άρθρο Ο Πρωθυπουργός προσκύνησε στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΜητσοτάκης Ιεροσόλυμα: Επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Ναό της Αναστάσεως
Μητσοτάκης Ιεροσόλυμα: «Μια επίσκεψη στην Ιερουσαλήμ είναι χωρίς περιεχόμενο αν δεν επισκεφτεί κανείς το Πατριαρχείο κι αν δεν προσκυνήσει τον Πανάγιο Τάφο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
Διαβάστε το στο pagenews.grΕπίσκεψη Μητσοτάκη στον Ναό της Αναστάσεως
Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και το Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Μια επίσκεψη στην Ιερουσαλήμ είναι χωρίς περιεχόμενο αν δεν επισκεφτεί κανείς το Πατριαρχείο κι αν δεν προσκυνήσει τον Πανάγιο Τάφο. Ευχαριστώ τον Θεό που μου δόθηκε αυτή η δυνατότητα ως πρωθυπουργός της χώρας, στο πρώτο επίσημο ταξίδι μου -την μετά […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr