Το ΚΚΕ καταγγέλλει τον Άρη Πορτοσάλτε
13:50 - 17/06/2020
Το ΚΚΕ καταγγέλλει τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε. Η ανακοίνωση που εξέδωσε.Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΚΕ έχει ως εξής:
«Το ΚΚΕ καταγγέλλει τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, που με τη γνωστή τακτική της προβοκάτσιας, της διαστρέβλωσης και του γκεμπελισμού, ανακάλυψε ότι για τα κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας φταίνε οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων και το ΚΚΕ.
Πολύ βολική -αν και γελοία- δικαιολογία για να κρυφτεί το χάος και το πραγματικό βασανιστήριο που προκάλεσε ο “Μεγάλος Περίπατος” και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο της Αθήνας, που μόνο το ΚΚΕ καταψήφισε.
Τι κι αν χθες αυτοί που κινητοποιούνταν ήταν οι κατά τα άλλα “ήρωες” υγειονομικοί! Προφανώς για αυτούς ε
Διαβάστε Περισσότερα στο dikaiologitika.gr