Η Άριελ Κωνσταντινίδη απαντά για το χωρισμό της – «Δεν έχω ιδέα τι σημαίνει βελούδινο διαζύγιο»
19:45 - 17/06/2020
Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη η Άριελ Κωνσταντινίδη, η οποία μίλησε για το διαζύγιό της και πώς […]
The post Η Άριελ Κωνσταντινίδη απαντά για το χωρισμό της – «Δεν έχω ιδέα τι σημαίνει βελούδινο διαζύγιο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Άριελ Κωνσταντινίδη μιλάει για το χωρισμό της – "Δεν έχω ιδέα τι σημαίνει βελούδινο διαζύγιο" (VIDEO)
Η Άριελ Κωνσταντινίδη, σε συνέντευξή της στο Πρωινό, μίλησε για το διαζύγιό της και πώς πέρασε όλα τα στάδια του χωρισμού.
«Από τη στιγμή που νιώσαμε με τον σύζυγό μου ότι δεν μπορούμε να συνεργαστούμε, ο χωρισμός ήταν η καλύτερη λύση. Έχω λύπη και θυμό για το διαζύγιό μου. Περάσαμε από όλα τα στάδια του χωρισμού, δεν έχω ιδέα τι σημαίνει βελούδινο διαζύγιο. Ένας χωρισμός είναι επώδυνος, έχει πάρα πολύ θυμό και ματαιώνονται όλα όσα είχες ονειρευτεί.
Δεν θα έπρεπε να έχουμε προσδοκίες και να μην είμαστε απόλυτοι στη ζωή μας. Έχουμε χωρίσει από τον Σεπτέμβριο, αν και το παλέψαμε πολύ και οι δύο. Οι συνθήκες που περάσαμε ήταν δύσκολες από την περίοδο που γέννησα. Οι σχέσεις μας με τον πρώην άντρα
Διαβάστε το στο thestival.grΗ Άριελ Κωνσταντινίδη για το χωρισμό της: «Δεν έχω ιδέα τι σημαίνει βελούδινο διαζύγιο» (ΒΙΝΤΕΟ)
Για τον χωρισμό από τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της μίλησε στο «Πρωινό» και την Μαίρη Αρώνη η Άριελ Κωνσταντινίδη.
The post Η Άριελ Κωνσταντινίδη για το χωρισμό της: «Δεν έχω ιδέα τι σημαίνει βελούδινο διαζύγιο» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr