Πάτρα: Γιατροί «ήρωες» έσωσαν τον μικρό Οδυσσέα – Είχε καταπιεί καρύδι

09:09 - 18/06/2020

Οι γιατροί του Εθνικού Συστήματος Υγείας συνεχίζουν να αποδεικνύουν ότι είναι εξαιρετικοί στη δουλειά τους. Γιατροί του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίο έσωσαν βρέφος 10 μηνών από βέβαιο πνιγμό. Ο μικρός Οδυσσέας αρχικά εισήχθη το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Καραμανδάνειο την Κυριακή, καθώς είχε καταπιεί ένα καρύδι, κομμάτια του οποίου έφραξαν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάτρα: Πώς οι γιατροί έσωσαν μωρό που κατάπιε καρύδι (video)

AgrinioPress Πάτρα: Πώς οι γιατροί έσωσαν μωρό που κατάπιε καρύδι (video) Ένα κομμάτι καρυδιού που είχε σφηνωθεί στον πνεύμονα ενός βρέφους 10 μηνών κατάφεραν να αφαιρέσουν οι γιατροί στην μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων στο νοσοκομείο του Ρίου. Οι εικόνες που έχει καταγράψει το βίντεο από την επέμβαση είναι συγκλονιστικές.   https://www.tvopen.gr Πάτρα: Πώς οι γιατροί έσωσαν μωρό που κατάπιε καρύδι (video) AgrinioPress

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή