Μπακογιάννης: Και εγώ θα βλαστημούσα τον δήμαρχο

12:27 - 18/06/2020

Για τον Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας και την ανάπλαση της Πανεπιστημίου που έχει προκαλέσει προβλήματα κυκλοφορίας στα οχήματα μίλησε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπακογιάννης Μεγάλος Περίπατος: «Και εγώ θα βλαστημούσα τον δήμαρχο – Κάναμε διαβούλευση στην πράξη» [vid]

Αναφορικά με τα κυκλοφοριακά προβλήματα των τελευταίων ημερών ο δήμαρχος Αθηναίων επισήμανε ότι «δεν υπάρχει καλό timing για μια τέτοια…

Διαβάστε το στο olympia.gr

Μπακογιάννης για τον Μεγάλο Περίπατο: Κι εγώ θα βλασφημούσα τον δήμαρχο (vid)

Συνέντευξη του Κώστα Μπακογιάννη για τον «Μεγάλο Περίπατο»: Στην ανάπλαση της Πανεπιστημίου, η οποία θα περιλαμβάνει δέντρα,πράσινο και νερό αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ  σχετικά με τον «Μεγάλο Περίπατο» σημειώνοντας ότι οι παρούσες ρυθμίσεις είναι προσωρινές. Αναφερόμενος στην ταλαιπωρία των οδηγών αυτές τις ημέρες, είπε ότι ...και εγώ θα βλαστημούσα τον δήμαρχο.«Έχουμε μελέτη από συγκοινωνιολόγους από το Μετσόβιο. Ακολουθούμε το παράδειγμα όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων. Ένα τέτοιο έργο πρέπει να το δοκιμάσεις πιλοτικά για να περάσεις στην πράξη. Έχουμε το σχέδιο, έχουμε τη μελέτη, αλλά πριν προχωρήσουμε, θέλουμε να έχουμε διαβούλευση στην πράξη μ

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων σε όλη την Ελλάδα- Ανοιχτά τα διόδια, αποκλεισμός των Τεμπών για φορτηγά τη Δευτέρα

Ουκρανία: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιθυμεί τη συνέχεια των συζητήσεων με τους Ευρωπαίους για τον τερματισμό του πολέμου

Γιώργος Νινιός: Εάν σε μια δουλειά υπάρξουν προσβλητικές συμπεριφορές, το κόβω

Χειλάκης: Συνάδελφος έστειλε μήνυμα, «μην τον πάρεις είναι φίλος του Λιγνάδη»

Τζόκερ: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης

Θρίλερ στην Αχαρνών: Εντοπίστηκαν δύο μαχαιρωμένοι σε απόσταση 150 μέτρων