Νέα ντοκουμέντα από τις σημειώσεις της 35χρονης: Αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά

22:00 - 18/06/2020

Νέες ιδιόχειρες σημειώσεις της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι έφερε στο «φως» της δημοσιότητας...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλυπτικές σημειώσεις της 35χρονης - «Αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά»

Νέες ιδιόχειρες σημειώσεις της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι έφερε στο «φως» της δημοσιότητας η ΕΡΤ. Η κατηγορούμενη φέρεται πως έχει καταγράψει στα συγκεκριμένα ιδιόχειρα όσα της έλεγαν «καφετζούδες» και «χαρτούδες». «Αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά. Με αυτόν πορεύομαι. Θα ανάψω ένα κερί στην εκκλησία στον Θεό να με βοηθήσει», αναφέρει ένα σημείωμα σύμφωνα με την ΕΡΤ. Σε ένα άλλο σημείο η 35χρονη φέρεται να γράφει: «Έχω τύχη, βρέθηκε κλειδί στο φλιτζάνι. 8 Απριλίου και μετά θα είναι όλα εντάξει». Στις σημειώσεις της η κατηγορούμενη δείχνει την εμμονή της για τον 40χρονο άνδρα: «Για εμένα έχω τύχη και στενοχώρια για το δίχως τίποτα. Υπάρχει αγάπη και αναποδι

Διαβάστε το στο pronews.gr

Νέα ντοκουμέντα από τις σημειώσεις της 35χρονης: Αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά – ΒΙΝΤΕΟ

Lamianow.gr Νέα ντοκουμέντα από τις σημειώσεις της 35χρονης: Αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά – ΒΙΝΤΕΟ   Νέες ιδιόχειρες σημειώσεις της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι έφερε στο «φως» της δημοσιότητας η ΕΡΤ. Η κατηγορούμενη φέρεται πως έχει καταγράψει στα συγκεκριμένα ιδιόχειρα όσα της έλεγαν «καφετζούδες» και «χαρτούδες». «Αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά. Με αυτόν πορεύομαι. Θα ανάψω ένα κερί στην εκκλησία στον Θεό να με […] Νέα ντοκουμέντα από τις σημειώσεις της 35χρονης: Αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά – ΒΙΝΤΕΟ Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Σοκάρει το ημερολόγιο της 35χρονης - Αν φύγει η λευκή μαγεία, θα ανάψω κερί στην Παναγία

Η 35χρονη που είναι ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, πήγαινε σε χαρτορίχτρες και μέντιουμ, ώστε να κρατήσει κοντά τον 40χρονο σύντροφο της.Η 35χρονη που θεωρείται πως επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα, κρατούσε τις σκέψεις της σε σημειώσεις, ενώ πήγαινε σε μέντιουμ προσπαθώντας να μην χωρίσει με τον 40χρονο σύντροφο της. Μάλιστα, η ΕΡΤ αποκαλύπτει κι άλλες από τις σημειώσεις της, στις οποίες οι λεπτομέρειες έκανε αναφορά σε μαγεία». Συγκεκριμένα έγραψε ότι «αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά. Με αυτό πορεύομαι. Έπειτα, έγραψε πως «θα ανάψω ένα κερί στο Θεό να με βοηθήσει. Έχω τύχη, γιατί βρέθηκε κλειδί στο φλιτζάνι και μετά θα είναι όλα εντάξει». «Για μένα έχω τύχη

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας