Γιάννης Σπανός: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του μουσικοσυνθέτη

08:30 - 01/11/2019

Ο Γιάννης Σπανός δεν ζει πλέον ανάμεσά μας. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο Κιάτο στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. The post Γιάννης Σπανός: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του μουσικοσυνθέτη appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Σπανός : Στο Κιάτο η κηδεία του το Σάββατο

Το Σάββατο, στη γενέτειρά του, το Κιάτο Κορινθίας, θα γίνει η κηδεία του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Γιάννη Σπανού, που έφυγε την Πέμπτη από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών

Διαβάστε το στο tovima

Γιάννης Σπανός: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του

Ο Γιάννης Σπανός, ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης που μας χάρισε μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια «έσβησε»...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Σπανός: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του

Ο αγαπημένος και σπουδαίος συνθέτης Γιάννης Σπανός που μας χάρισε μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια «έσβησε» χθες το μεσημέρι.  The post Γιάννης Σπανός: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Σπανός: To Σάββατο στο Κιάτο η κηδεία του

Ο Γιάννης Σπανός «έφυγε» από τη ζωή στα 85 του χρόνια. Η είδηση του θανάτου του Γιάννη Σπανού σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο. Ο μουσικοσυνθέτης, που άφησε πίσω του ένα πλούσιο έργο, ετοιμαζόταν για τις εμφανίσεις του στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο μαζί με τον Γιώργο Χατζηνάσιο. Η κηδεία του Γιάννη Σπανού θα The post Γιάννης Σπανός: To Σάββατο στο Κιάτο η κηδεία του appeared first on ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Γιάννης Σπανός: Πότε θα γίνει η κηδεία του

Ο σπουδαίος συνθέτης Γιάννης Σπανός, που μας χάρισε μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια, πέθανε χθες το μεσημέρι, σκορπίζοντας θλίψη σε όλη την Ελλάδα. Όπως έκανε γνωστό η τραγουδίστρια Πέννυ Ξενάκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η κηδεία του Γιάννη Σπανού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο Κιάτο στον Ιερό Ναό […] Το Άρθρο: Γιάννης Σπανός: Πότε θα γίνει η κηδεία του εμφανίζεται στην ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ.

Διαβάστε το στο neaselida.gr

Γιάννης Σπανός: Πέντε τραγούδια του που το κοινό λάτρεψε (Videos)

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Γιάννης Σπανός έφυγε σε ηλικία 85 ετών, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του και μια σημαντική κληρονομιά στον χώρο της μουσικής. Γεννημένος στο Κιάτο Κορινθίας, ο Γιάννης Σπανός εισήλθε στην ελληνική δισκογραφία με το τραγούδι «Μια αγάπη για το καλοκαίρι» που ερμήνευσε η Καίτη Χωματά, έχοντας προηγουμένως ζήσει και εργαστεί στο Παρίσι, την […] The post Γιάννης Σπανός: Πέντε τραγούδια του που το κοινό λάτρεψε (Videos) appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε το στο newsone.gr

Γιάννης Σπανός: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κιάτο, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του μουσικουσυνθέτη Γιάννη Σπανού, που έφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 85 ετών μετά από βαρύ εγκεφαλικό. The post Γιάννης Σπανός: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία appeared first on mononews.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Γιάννης Σπανός: Το Σάββατο η κηδεία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κιάτο, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος θα πραγματοποιηθεί η κηδεία…

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γιάννης Καλλιάνος: Η Ματίνα Παγώνη απαντά για την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου έβριζαν τη μάνα χωρίς να ξέρουν ότι την είχα αποχαιρετήσει πριν έναν χρόνο»

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»