Πρόστιμο 500 ευρώ σε καταστηματάρχη της Μυτιλήνης για σκύλο- φύλακα που...γαβγίζει!

08:24 - 19/06/2020

Πρόστιμο ύψους 500 ευρώ καλείται να πληρώσει ένας κάτοικος της Μυτιλήνης, επειδή ο σκύλος του... γαβγίζει. Όπως κατήγγειλε στο lesvospost.com, ο ιδιοκτήτης του σκύλου «Ο σκύλος μου είναι ο καλύτερος φύλακας, όχι μόνο δικός μου αλλά ολόκληρης της γειτονιάς» Τον σκύλο τον έχει μέσα στο κατάστημα σε ειδικό χώρο σε κεντρική οδό της Μυτιλήνης. Η καταγγελία που έγινε στην αστυνομία στις 00:00 τα μεσάνυχτα από γείτονα του καταστηματάρχη , λέει πως ο σκύλος γαβγίζει και ενοχλεί. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου συνέχισε λέγοντας πως «ο σκύλος μου συνήθως δεν γαβγίζει καθώς είναι εκπαιδευμένος παρα μόνο αν δει περίεργες κινήσεις έξω από το κατάστημα η φυσικά αν τον πειράξουν.» Ο ιδιοκτήτης σημείωσε τέλος πως

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αδιανόητο : Πρόστιμο 500 ευρώ σε καταστηματάρχη επειδή… γάβγιζε ο σκύλος του

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σκύλου, το τετράποδο «είναι ο καλύτερος φύλακας, όχι μόνο δικός μου αλλά ολόκληρης της γειτονιάς».

Διαβάστε το στο

Πρόστιμο 500 ευρώ σε καταστηματάρχη της Μυτιλήνης για σκύλο- φύλακα που... γαβγίζει (pics)

Γείτονας ενός καταστήματος στο κέντρο της Μυτιλήνης ενοχλήθηκε από το γαύγισμα του σκύλου, με αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο στο αφεντικό του.

Διαβάστε το στο

Μυτιλήνη: Πρόστιμο 500 ευρώ σε καταστηματάρχη επειδή γάβγιζε ο σκύλος του

ΕΛΛAΔΑ  Πρόστιμο ύψους 500 ευρώ καλείται να πληρώσει ένας κάτοικος της Μυτιλήνης, επειδή ο σκύλος του γαβιζε. Όπως κατήγγειλε ο ίδιος στο lesvospost.gr η αστυνομια του έκοψε πρόστιμο μετά απο καταγγελία γείτονά του. Ο καταστηματάρχης έχει τον σκύλο μέσα στο κατάστημα, σε ειδικό χώρο, σε κεντρική οδό της Μυτιλήνης. Η καταγγελία που έγινε στην αστυνομία τα μεσάνυχτα από γείτονα του καταστηματάρχη, λέει πως ο σκύλος γαβγίζει και ενοχλεί. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου συνέχισε λέγοντας πως «ο σκύλος μου συνήθως δεν γαβγίζει καθώς είναι εκπαιδευμένος παρα μόνο αν δει περίεργες κινήσεις έξω από το κατάστημα η φυσικά αν τον πειράξουν». Ο ιδιοκτήτης σημείωσε τέλος πως «ο νόμος ορίζει τις ώρες κοινής ησυχίας ν

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Πρόστιμο 500 ευρώ σε καταστηματάρχη επειδή ο σκύλος του… γαβγίζει!

Πρόστιμο ύψους 500 ευρώ καλείται να πληρώσει κάτοικος της Μυτιλήνης, επειδή ο σκύλος του… γαβγίζει. Όπως είπε στο lesvospost.com, ο ιδιοκτήτης του σκύλου: «Ο σκύλος μου είναι ο καλύτερος φύλακας, όχι μόνο δικός μου αλλά ολόκληρης της γειτονιάς» Τον σκύλο τον έχει μέσα στο κατάστημα σε ειδικό χώρο σε κεντρική οδό της Μυτιλήνης. Η καταγγελία […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πρόστιμο 500 ευρώ σε καταστηματάρχη επειδή… γαβγίζει ο σκύλος του

Πρόστιμο ύψους 500 ευρώ καλείται να πληρώσει ένας κάτοικος της Μυτιλήνης, επειδή ο σκύλος του… γαβγίζει. Όπως κατήγγειλε στο LesvosPost ο ιδιοκτήτης του σκύλου Ο σκύλος μου είναι ο καλύτερος φύλακας, όχι μόνο δικός μου αλλά ολόκληρης της γειτονιάς Τον σκύλο τον έχει μέσα στο κατάστημα σε ειδικό χώρο σε κεντρική οδό της Μυτιλήνης. Η καταγγελία έγινε στην αστυνομία στις 00:00 τα μεσάνυχτα από γείτονα του καταστηματάρχη, που λέει πως ο σκύλος γαβγίζει και ενοχλεί. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου συνέχισε λέγοντας πως ο σκύλος μου συνήθως δεν γαβγίζει καθώς είναι εκπαιδευμένος παρα μόνο αν δει περίεργες κινήσεις έξω από το κατάστημα η φυσικά αν τον πειράξουν. Ο ιδιοκτήτης σημείωσε τέλος πως Ο νόμος ορίζει

Διαβάστε το στο spoilers

Μυτιλήνη: Πρόστιμο 500 ευρώ σε καταστηματάρχη επειδή… γάβγιζε ο σκύλος του [φωτο]

Πρόστιμο ύψους 500 ευρώ καλείται να πληρώσει ένας κάτοικος της Μυτιλήνης, για τον λόγο ότι ο σκύλος του… γαβγίζει. «Ο σκύλος μου είναι ο καλύτερος φύλακας, όχι μόνο δικός μου αλλά ολόκληρης της γειτονιάς», δήλωσε στο LesvosPost ο ιδιοκτήτης του σκύλου. Ο σκύλος βρίσκεται μέσα σε ειδικό χώρο του καταστήματος που είναι σε κεντρική οδό […]

Διαβάστε το στο topnews.gr

Αδιανόητο: Πρόστιμο 500 ευρώ σε καταστηματάρχη επειδή… γάβγιζε ο σκύλος του

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σκύλου, το τετράποδο «είναι ο καλύτερος φύλακας, όχι μόνο δικός μου αλλά ολόκληρης της γειτονιάς».

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο