"Το Κόκκινο Ποτάμι": Η Αρίν σκοτώνει τον Βαλή και το πλήθος των Τούρκων την σκοτώνει λιθοβολώντας την

16:29 - 20/06/2020

Η Σοφία συναντιέται επιτέλους με την Ιφιγένεια, μέσα σε μεγάλη συγκίνηση και μαζί με την Αρίν γνωρίζουν τους γονείς του Αλί. Η Σοφία λέει στην κόρη της ότι ο πατέρας της επιστρατεύτηκε στον πόλεμο και ότι χάθηκαν τα κορίτσια, τα οποία και ψάχνουν. Μετά η Σοφία γνωρίζει τον Μιλτιάδη, τον εγγονό της για πρώτη φορά. Στο μεταξύ ο Ρώσος διοικητής συμπαθεί τον αιχμάλωτο Μίλτο λόγω της γνωριμίας του με τον Ροστόφ και του λύνει τα χέρια ενώ την ίδια ώρα ο Βαλής έρχεται αιφνιδιαστικά στο σπίτι του Αλί ψάχνοντας για την Σοφία και την Αρίν. Εκεί βλέπει τις δυο γυναίκες τις οποίες και απειλεί και η...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ» Η Αρίν σκοτώνει τον Βαλή και το πλήθος των Τούρκων την σκοτώνει λιθοβολώντας την

Με νέο επεισόδιο συνεχίζεται το βράδυ στις 22.00 το Κόκκινο Ποτάμι, του Μανούσου Μανουσάκη στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Διαβάστε το στο hellasjournal.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει