Ασφυξία στη Λέσβο... 15.000 πρόσφυγες-μετανάστες στη Μόρια!

11:28 - 01/11/2019

Στο φθινόπωρο του 2015 παραπέμπουν οι προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές στο βόρειο Αιγαίο. Από χθες τα μεσάνυχτα σε διάφορα σημεία του νησιού έφθασαν οκτώ βάρκες με 323 άτομα, τα οποία και προωθούνται στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας. Ο καταυλισμός ξεπερνά πλέον τις 15.000 άτομα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης τον […] The post Ασφυξία στη Λέσβο... 15.000 πρόσφυγες-μετανάστες στη Μόρια! appeared first on slpress.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο slpress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνω από 15.000 οι πρόσφυγες και μετανάστες στη Μόρια

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης τον Οκτώβριο του 2019 πέρασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου 6.868 άτομα.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Ξεπέρασαν τους 15.000 οι πρόσφυγες στη Μόρια

Στο φθινόπωρο του 2015 παραπέμπουν οι προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές στο βόρειο Αιγαίο. Από χθες τα μεσάνυχτα σε διάφορα σημεία του νησιού έφθασαν οκτώ βάρκες με 323 άτομα, τα οποία και προωθούνται στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας. Ο καταυλισμός ξεπερνά πλέον τις 15.000 άτομα.

Διαβάστε το στο

Μόρια: Πάνω από 15.000 πρόσφυγες και μετανάστες στον καταυλισμό

Στο φθινόπωρο του 2015 παραπέμπουν οι προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές στο βόρειο Αιγαίο. Από χθες τα μεσάνυχτα σε διάφορα σημεία του νησιού έφθασαν οκτώ βάρκες με 323 άτομα, τα οποία και προωθούνται στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας. Ο καταυλισμός ξεπερνά πλέον τις 15.000 άτομα.

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ slpress.gr

Γιατί δεν έχει καμία τύχη ο νέος αρχηγός των κεμαλιστών

Μαζική φυγή αμάχων από τη Γάζα – Άγριες μάχες στο κέντρο της πόλης

Μόνο τη Χαμάς δεν έβλεπε ως κίνδυνο το αμυντικό δόγμα του Ισραήλ!

Υδρίτες μεθανίου στην ελληνική ΑΟΖ – Ο άγνωστος ενεργειακός πλούτος

Υποκλοπές: Από την υπόσχεση για άπλετο φως στο άπλετο σκοτάδι!

Σύλληψη ιμάμη-υμνητή της Χαμάς στην Κρήτη – Χούθι: “Ρίξαμε αμερικανικό UAV”