Φονικό στα Μέγαρα: «Δεν θυμάμαι τίποτα, είμαι άρρωστος» (vid)

12:45 - 01/11/2019

Ο 51χρονος , που χθες εισέβαλε στο σπίτι που κατοικούσε ο πρώην κουνιάδος του με τη σύζυγό του και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους, σκοτώνοντας τον άνδρα και τραυματίζοντας τη γυναίκα υποστήριξε στους αστυνομικούς:«Δεν θυμάμαι τίποτα, δεν θυμάμαι τι έκανα. Είμαι άρρωστος άνθρωπος». The post Φονικό στα Μέγαρα: «Δεν θυμάμαι τίποτα, είμαι άρρωστος» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εγκλημα στα Μέγαρα: «Δε θυμάμαι τίποτα, δε θυμάμαι τι έκανα»

"Δε θυμάμαι τίποτα, δε θυμάμαι τι έκανα". Αυτό έχει πει ο δράστης του εγκλήματος στα Μέγαρα, 51χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Δολοφονία στα Μέγαρα: «Δεν θυμάμαι τι έκανα – Θόλωσε το μυαλό μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δολοφονία στα Μέγαρα έχει σοκάρει τους πάντες. Ένας 48χρονος έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς του σωφρονιστικού υπαλλήλου κουνιάδου του το βράδυ της Πέμπτης, ενώ η 43χρονη σύζυγός του τραυματίστηκε. Η γυναίκα αμέσως μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τα πρώτα της λόγια προς τους αστυνομικούς σύμφωνα με […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Δολοφονία στα Μέγαρα: «Δεν θυμάμαι τι έκανα - Θόλωσε το μυαλό μου» (βίντεο)

Η δολοφονία στα Μέγαρα έχει σοκάρει τους πάντες. Ένας 48χρονος έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς του σωφρονιστικού υπαλλήλου κουνιάδου του το βράδυ της Πέμπτης, ενώ η 43χρονη σύζυγός του τραυματίστηκε. Η γυναίκα αμέσως μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τα πρώτα της λόγια προς τους αστυνομικούς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open συγκλονίζουν αποκαλύπτοντας ότι ο συζυγός της μπήκε ασπίδα μπροστά της για να την σώσει. «Ήμασταν μαζί με τον άνδρα μου. Μπήκε μέσα στο σπίτι σε έξαλλη κατάσταση. Ο άνδρας μου μπήκε ανάμεσά μας για να με σώσει. Μπήκε μπροστά για να μη με σκοτώσει». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σύζυγος του 48χρονου άρπαξε τον τριών ετών

Διαβάστε το στο pronews.gr

Μέγαρα: «Δεν θυμάμαι τι έκανα, είμαι άρρωστος» λέει ο δράστης του άγριου φονικού

«Δεν θυμάμαι τίποτα, δεν θυμάμαι τι έκανα. Είμαι άρρωστος άνθρωπος» φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ο 51χρονος Δ.Κ., που χθες εισέβαλε στο σπίτι που κατοικούσε ο πρώην κουνιάδος του με τη σύζυγό του και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους, σκοτώνοντας τον άνδρα και τραυματίζοντας τη γυναίκα.

Διαβάστε το στο

Φονικό στα Μέγαρα: «Δεν θυμάμαι τίποτα» ισχυρίζεται ο δράστης - «Δύο γεγονότα με έφεραν σε σύγχυση»

Ψυχολογικά προβλήματα επικαλέστηκε ο δράστης της δολοφονίας στα Μέγαρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο σωφρονιστικός υπάλληλος που κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ανέφερε πως δύο γεγονότα τον έκαναν να βγει εκτός εαυτού: ο πρόσφατος θάνατος της μητέρας του και ο χωρισμός με τη γυναίκα του. Όπως υποστήριξε, αυτά τα γεγονότα τού προκάλεσαν σύγχυση […] The post Φονικό στα Μέγαρα: «Δεν θυμάμαι τίποτα» ισχυρίζεται ο δράστης - «Δύο γεγονότα με έφεραν σε σύγχυση» appeared first on Politis Online.

Διαβάστε το στο

Άγριο φονικό στα Μέγαρα: «Δεν θυμάμαι τίποτα, είμαι άρρωστος», δήλωσε ο δράστης

Άγριο φονικό στα Μέγαρα: «Δεν θυμάμαι τίποτα, είμαι άρρωστος», φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ο 51χρονος δράστης«Δεν θυμάμαι τίποτα, δεν θυμάμαι τι έκανα. Είμαι άρρωστος άνθρωπος», φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ο 51χρονος, που χθες εισέβαλε στο σπίτι που κατοικούσε ο πρώην κουνιάδος του με τη σύζυγό του και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους, σκοτώνοντας τον άνδρα και τραυματίζοντας τη γυναίκα. O 51χρονος, που εργαζόταν ως σωφρονιστικός υπάλληλος στις φυλακές Κορυδαλλού, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και στο αστυνομικό τμήμα πήγε με τα ιατρικά χαρτιά και τα χάπια που λαμβάνει, καθώς ακολουθεί θεραπεία. Στο μεταξύ, νέα στοιχεία για τη στιγμή της δολοφονίας στα Μέγαρ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας