Δολοφονία Φαίης Μπάχλα: Ανατροπή με ισόβια στον Βαγγέλη Στεφανάκη! «Έχω μετανιώσει, ντρέπομαι», δήλωσε

12:57 - 22/06/2020

Ο Βαγγέλης Στεφανάκης, ο άνδρας που δολοφόνησε το 2013 στη Νέα Μάκρη, τη Φαίη Μπάχλα, καταδικάστηκε σε ισόβια, αφού το Εφετείο ανέτρεψε την προηγούμενη απόφαση, που προέβλεπε ποινή 20 ετών κάθειρξης. The post Δολοφονία Φαίης Μπάχλα: Ανατροπή με ισόβια στον Βαγγέλη Στεφανάκη! «Έχω μετανιώσει, ντρέπομαι», δήλωσε appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίκη Φαίης Μπλάχα: Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά στον Βαγγέλη Στεφανάκη - «Έχω μετανιώσει, ντρέπομαι»

Ο Βαγγέλης Στεφανάκης καταδικάστηκε για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης τον Απρίλιο του 2013 στη Νέα Μάκρη

Διαβάστε το στο lifo.gr

Δολοφονία Φαίης Μπλάχα: Ξανά ισόβια στον Στεφανάκη -Κακώς αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό μεταμέλειας

Ισόβια κάθειρξη επιβλήθηκε από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας στον Βαγγέλη Στεφανάκη, ο οποίος είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία της Φαίης Μπλάχα τον Απρίλιο του 2013 στη Νέα Μάκρη. Το δικαστήριο ανέτρεψε επί το αυστηρότερο την πολυετή κάθειρξη που είχε επιβληθεί στον Βαγγέλη Στεφανάκη για τη δολοφονία της φίλης...

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Δολοφονία Φαίης Μπλάχα: Ξανά ισόβια στον Στεφανάκη

Τι λέει το δικαστήριο

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας