Volkswagen: Στον «πάγο» το εργοστάσιο στην Τουρκία - Τα συνδικάτα θέτουν βέτο
15:02 - 01/11/2019
Τα πανίσχυρα εργατικά συνδικάτα της Volkswagen δεσμεύονται να μπλοκάρουν τα σχέδια της εταιρείας να κτίσει το καινούργιο εργοστάσιο στην Τουρκία αξίας 1,3 δις ευρώ, μέχρις ότου η Τουρκία σταματήσει τη βίαιη εισβολή στη βόρεια Συρία.
«Θέλω να το πω ξεκάθαρα: Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων δεν θα δώσουν έγκριση για όσο η Τουρκία θα προσπαθεί να επιτυγχάνει τους πολιτικούς της στόχους με πόλεμο και ισχύ”, είπε ο επικεφαλής της επιτροπής εργοστασίων και μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου, Μπερντ Όστερλοχ, σε εσωτερική έκδοση της Volkswagen την οποία είδε το Bloomberg.
Η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του πλανήτη έχει βάλει το project στον πάγο τον περασμένο μήνα καθώς οι εντάσεις κλιμακώθηκαν μετά την α
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr