ΔΕΕΠ Φλώρινας: Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον πρωτογενή τομέα της ΠΕ Φλώρινας και ο ρόλος του στη στη μεταλιγνιτική περίοδο

18:49 - 23/06/2020

Η Μεταλιγνιτική περίοδος είναι ήδη μια ζώσα πραγματικότητα στην Π.Ε. Φλώρινας. Η κοινωνία μας θα πρέπει να ξεπεράσει αυτό το πρώτο σοκ και να δει μπροστά τις προοπτικές που ανοίγονται. Δεν είναι κάτι εύκολο αλλά, η μοιρολατρία και τα μνημόσυνα δεν οδηγούν πουθενά. Χρειάζεται όραμα, πίστη στις δυνατότητες του τόπου, στα συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Να ... The post ΔΕΕΠ Φλώρινας: Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον πρωτογενή τομέα της ΠΕ Φλώρινας και ο ρόλος του στη στη μεταλιγνιτική περίοδο appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)